Beoordelingen Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers****

9,7
Atlantis Paradise Island - Royal Towers****
Beoordelingen Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers****
One Casino Dr, 33324, Paradise Island
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** in Paradise Island, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers scoort een 9,6 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** in Paradise Island, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 238 vakantiefoto's van Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** vinden. Je kunt 4 video's van Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Bahamas. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in New Providence. Vergelijk Hotel Atlantis Paradise Island - Royal Towers**** met andere accommodaties in Paradise Island.

21 beoordelingen over Atlantis Paradise Island - Royal Towers****

met partner, Mei 2013
"Super hotel, onkundig receptiepersoneel"
DHG
23-5-2013 Het Atlantis Hotel – The Royal Towers, is het mooiste hotel waar ik tot nu toe ben geweest. Bijna alles is er geweldig. Bijna alles, omdat er op onze rekening ineens $1100 onterecht werd bijgeschreven. Na meerdere malen terugkomen bij verschillende onkundige medewerkers en managers van de incheckbalie, en telefonisch contact met de administratie is het probleem, na ongeveer in het totaal 5 uur er mee bezig te zijn geweest, opgelost. Gelukkig had ik mijn oorspronkelijke, reeds betaalde, factuur bij, anders had het anders af kunnen lopen. Neem deze factuur en al uw papieren dus mee. De kamer was geweldig, evenals de aquaria en het waterpark Aquaventure. We hadden kamer 14-138 met uitzicht over het gehele complex en de oceaan, dat was echt genieten! De medewerkers welke niet bij de receptie en incheckbalie staan zijn heel erg vriendelijk. Het is echt jammer dat we het probleem hebben gehad, anders was het uitmuntend en kreeg Atlantis Royal Towers een 10. Nu heb ik een 9 gegeven.

zakelijk, Apr. 2013
"Fantastisch maar niet de kamer"
Franklin Prosman
15-4-2013 Top zeker maar in royal tower een kamer. Die was nu niet beter dan hilton. Waarom douchen in bad en een frans balcon? Jammer. Verder resort helemaal top!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Ongeloofelijke ervaring!"
Kevin Knowles
24-5-2011 Na een weekje Florida volverwachting door naar Atlantis met jong gezin 4 + 6 jr oud. Realiteit overtrof de verwachting uit de brochure en internetbeelden. Schone witte stranden! O.a. gezwommen met dolfijnen, een onbeschrijfelijke ervaring. Waterpark ideaal voor kinderen en volwassenen, zwembaden met veel palmbomen en tussendoor grote vijverpartijen met roggen en haaienen, hotel zeer schoon. Typisch amerikaans ingericht. Je hoeft eigenlijk niets buiten het hotel te ondernemen. Alles organized soms iets te veel = amerikaans. Personeel 8000 in aantal voor 5000 kamers, erg behulpzaam en weten waarom gasten service willen en voor betalen. Erg groot gebied waardoor je eindeloos kunt wandelen binnen hotelresort. Volgens jaar geen Florida maar direct door naar Atlantis. Kortom veel gezien maar dit is een aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Atlantis Paradise Island - ...

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een DROOM"
jmwijman
16-1-2011 in een woord een aanrader en gewoon fantastisch helemaal met kinderen....!!!

met vrienden, Aug. 2010
"Voor luxe en waterpret!"
Claudia
15-8-2010 Het hotel is heel mooi ingericht. Er is veel te doen.. 11 zwembaden - veel glijbanen.

Je kunt er lekker eten. Dit hotel is zeker mooier dan de Atlantis op de Palm.

Ik ben er een aantal jaren geleden geweest, maar je ziet dat het onderhoud (vooral bij de onderwater wereld waar je onderdoor kan lopen.. iets beter kan.

Verder een prima hotel. Je kunt je vermaken zowel in het hotel, in de dig (onder water wereld) en in het aquaventure.

Voor vragen mail gerust.

"Geweldig"
marieke
7-7-2010 Januari 2010 in het hotel verbleven. In 1 woord geweldig. Al een hoop luxe gezien maar dit overtreft alles.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Paradise Island!!"
Carin
2-8-2010 Wat een geweldig resort op Paradise Island!!
Royal Towers zijn schitterend wel zeezicht nemen(waterview).
Eten in div restaurants wel prijzig maar je zit ook niet in Centerparks maar in het 2e beste hotel vd wereld!!
Alles is over the top van zwembad tot fitnessruimte,van kamer tot de mooie tuin!!
Wil je wat weten mail maar!!

"Perfect"
Daphn
1-5-2010 Het was echt ontzettend leuk!
Ik was met wat vriendinnen en er waren een paar ouders mee.
Wij zijn ontzettend fan van de mega popster Justin Bieber.

Het was een geluk want Justin Bieber's favorite vakantieplek is de bahamas, atlantis. Daar kwamen wij hem ook tegen en daar heeft hij ook zijn clip opgenomen.
Het was de perfecte vakantie met veel luxe, lol en heerlijk eten. Een echte aanrader!

"JE MOET DIT EENS IN JE LEVEN HEBBEN GEZIEN!!"
21-3-2010 Dit is een geweldig hotel dat je echt ooit in je leven moet hebben gezien!
Alleen is het eten wel een beetje aan de prijzige kant maar zoals iedereen dan al zegt.. dan heb je wel wat!
We werden vanaf een limo opgehaald die we hadden gewonnen met een prijsvraag!
Wij kwamen in luxe aan! Maar toen zagen we ineens Brittey Spears langs rijden ! wij gillen! AAAAA
Maar dat aquaventure dat is echt geweldig vooral die lazy river . Je kan gewoon liggen met een coctail en je wordt door de tuin meegenomen . Verder hebben we ook nog met dolfijnen gezommen! Een dolfijn sprong keihoog alleen mijn vriendin hing er nog aan.!
Die foto is geweldig ! Ook hadden we een helemooie suite! s'avonds lekker langs het strand lopen!
En wat je hier gelukkig niet hebt zijn die russen! want die zijn echt onbeschoft! En het personeel doet echt zijn best om het naar je zin te hebben

met een groep, Feb. 2010
"GEWELDIG"
Simone
16-5-2010 Geweldige vakantie gehad.. Het is hier zo ontzettend groot en luxe, je raakt niet uitgekeken!! Dolfijnen, veel zwembaden en glijbanen (en wat voor!!), casino, bios, game hallen, winkels, haaien, roggen en nog veel meer.. Het eten is overal heerlijk, vooral bij Nobu!! We gaan zeker terug!!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?