Beoordelingen Bahamas

6,5
_
Bahamas
Beoordelingen Bahamas
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Bahamas. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Bahamas. Ben je zelf op vakantie geweest naar Bahamas? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Bahamas scoort een 6,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van in Bahamas. Op Zoover vind je bovendien 5 vakantiefoto's van Bahamas. Je kunt 1 video van Bahamas bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Bahamas. Bekijk ook andere accommodaties in Bahamas. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bahamas.

5 beoordelingen over Bahamas

9,5
met vrienden, 2012
"Geweldig"
berry
Sfeer
27-8-2012 Wat een geweldige vakantie met mijn maatjes! Zeker om aan te raden!

met vrienden, Apr. 2012
"Ik ga hier weer heen"
JP
20-11-2012 Lekker zonnen, mooi vrouwelijk schoon en vooral de cocktails

Petra van Gelder
Stranden
3-5-2007 Abaco eiland heeft mooie standen.
Als je wilt duiken (Dive Abaco), zwemmen, winkelen (Wrackers Art Gallery and Boutique) en lekker eten (Curly Tails Restaurant)dan Abaco "is the place to go!!"

Astrid
Stranden
27-1-2005 Zijn er in 2000 geweest. Het eiland zelf is wat saai, na een bustour over het eiland heb je het ook wel gezien. We hebben daar met de dolfijnen gezwommen een mega ervaring en aanrader.
Lucaya is wel leuk, maar als je drie weken op Grand Bahama zit wordt je gek denk ik, tenzij je van zonnen en niets doen houdt.

Inge
Stranden
11-4-2004 Het eiland Grand Bahama is niet spectaculair, maar het heeft wel prachtige stranden. Je komt hier echt voor de waanzinnig mooie zee. Wij zaten in het Westin, Our Lucaya, een mooi resort voor een echte strand bestemming, genoeg barretjes in de buurt (even de straat oversteken) en ook op het resort zelf. We zaten midden tussen de Amerikaanse Spring Breakers, maar daar hadden we op het resort weinig last van.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit