(Cruise)schip Avondrood(Zeilschip) in Lelystad Nederland beoordelingen 9.3 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 2.125 bezoekers online
Home > Nederland > Flevoland > Lelystad > (Cruise)schip Avondrood(Zeilschip)

Beoordelingen (Cruise)schip Avondrood(Zeilschip)

22 februari 2012

Avondrood

(Cruise)schip Avondrood(Zeilschip) scoort een 9,3 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Avondrood(Zeilschip)? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Avondrood(Zeilschip) in Lelystad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van (Cruise)schip Avondrood(Zeilschip) vinden.

3 beoordelingen over Avondrood(Zeilschip)

met een groep, Juni 2011
Zeilreis
Zeilreis op de avon...
25-6-2011 Ik vond deze zeilreis erg leuk, alleen had ik er toch iets meer van verwacht. Ook de plaatsen waar we naar toe zeilden vielen tegen.

zakelijk, Mei 2011
Fijne crew en zeer mooi schip
casper pu
5-6-2011 fijne crew en zeer mooi schip, ketelmeer 4x rond met windkracht 5 a 6

met vrienden, Juli 2010
Super weekend
Simone
14-7-2010 We hebben een heerlijk weekend gehad op deze luxe zeilboot. Lekker en actief gezeild, gebbq'ed, genoten van de zon, gezwommen en aangemeerd in Urk. De schipper Rob en maat Janne waren geweldig en hebben ons (13 personen zonder zeilervaring) goed aan het zeilen gekregen.

Hartelijk bedankt voor dit top-weekend! Zeker voor herhaling vatbaar!

Daan en Simone

zakelijk (1)