Hotel Rendezvous Allegra**** in Adelaide Australië beoordelingen 9.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Rendezvous Allegra****

55 Waymouth Street, 5000, Adelaide
Hotel Rendezvous Allegra scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rendezvous Allegra****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rendezvous Allegra**** in Adelaide, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Hotel Rendezvous Allegra**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Australië. Vergelijk Hotel Rendezvous Allegra**** met andere accommodaties in Adelaide.

1 beoordeling van Rendezvous Allegra****

1 beoordeling
met partner, Mrt. 2011
"Klasse !"
chielh
17-5-2011 Hierna hebben we Adelaide bezocht een leuke stad.
We verbleven in het Randezvous Allegre hotel ook dit hotel is goed en ligt centraal.
Vanuit Adelaide hebben we de Barossa Valley bezocht een wijn gebied.
Hier hebben we voor het eerst kangaroos in het wild gezien.
Glennel het strand van Adelaide gewoon te bereiken met de tram.
We hebben een prima vakantie gehad in Australie het is een schitterend land met zoveel mooie bezienswaardigheden, vriendelijke mensen en het is er zo schoon.
En het land is zo groot wij hebben maar een heel klein stukje gezien maar wat we gezien hebben is fantastisch geweest.