Camping Highway 1 Caravan Park in Adelaide Australië beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Highway 1 Caravan Park

24 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Camping Highway 1 Caravan Park

Pt. Wakefield Road Bolivar, 5110, Adelaide
Camping Highway 1 Caravan Park scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Highway 1 Caravan Park? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Highway 1 Caravan Park in Adelaide, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Australië. Vergelijk Camping Highway 1 Caravan Park met andere accommodaties in Adelaide.

1 beoordeling van Highway 1 Caravan Park

1 beoordeling
met oudere kinderen, Feb. 2001
"Wij zijn een echte fan van dit park"
Grietje
8-8-2010 Deze hadden we weel geboekt. Hier zijn we graag. Bij aankomst was er volgens de eigenaar geen plaats. Toen hij boek opensloeg zag ik onze namen al van ver staan, maar dan van 2 februari tot 7 februari. Het was de 1e. Het bleek geen probleem te zijn. Uiteindelijk konden we toch de villa's betrekken.
Bbq en zwembad liggen hier in een prachtige tropische zetting. Villa's liggen dicht bij wasserette. Dat was voor ons erg handig deze keer.