Hotel Chifley On South Terrace**** in Adelaide Australië beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Chifley On South Terrace****

6,7

24 mei 2012

Hotel Chifley On South Terrace**** Adelaide

Beoordelingen Hotel Chifley On South Terrace****

226 South Terrace, 5000, Adelaide
Hotel Chifley On South Terrace scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Chifley On South Terrace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Chifley On South Terrace**** in Adelaide, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Chifley On South Terrace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Australië. Vergelijk Hotel Chifley On South Terrace**** met andere accommodaties in Adelaide.

4 beoordelingen over Chifley On South Terrace****

6,7
met partner, Nov. 2011
"Rustige locatie toch dicht bij centrum"
Jan
7-12-2011 hotel ligt aan groot (sport)park, direct bij de uitvalswg richting Melbourne. Goede bedden, ruime kamers, ontbijt duur AUD 25 p.p. ietwat prijzig hotel, maar was het geld wel waard. Laundry service: wasmachines op tweede verdieping tegen AUD 3.
goede uitgangspositie voor stadsbezoek, centrum op loopafstand en veel gratis openbaar vervoer

"Een toppr"
carla
28-10-2009 Een bijzonder goed hotel, mooie kamers en zeer vriendelijk personeel.
Het bijbehorende restaurant serveert heel lekker, bijzonder eten. Niet goedkoop maar heerlijk.
Het ontbijt is ook perfect. We komen hier als we weer in adelaide zijn zeker terug. Het ligt tamelijk ver van het centrum maar de halte (gratis) circle tram ligt op 3 min. lopen.

A. Hagendoorn
9-12-2007 Wij zijn er 3 dagen geweest tijdens een rondreis. Het was een van de betere hotels met een uiterst vriendelijke en behulpzame receptie. Het restaurant is goed. Als we weer in Adelaide komen zal dit hotel zeker op ons kunnen rekenen.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Chifley On South Terrace***...

met partner, Jan. 2003
"Goed doorreis hotel"
James
24-6-2011 Licht wel buiten het centrum, maar om de hoek heb je de wijn bistro's.