Vakantie Beoordelingen Adelaide Zuid Australië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Adelaide

24 mei 2012

Adelaide

Beoordelingen Adelaide

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Adelaide. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Adelaide. Ben je zelf op vakantie geweest naar Adelaide? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Adelaide scoort een 7,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 16 Appartementen, 2 Campings, 3 Hostels en 80 Hotels in Adelaide. Op Zoover vind je bovendien 81 vakantiefoto's van Adelaide. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Adelaide. Bekijk ook andere accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid Australië.

19 beoordelingen over Adelaide

met partner, Jan. 2012
"Leuke bestemming voor enkele dagen"
wimijpelaar
Sfeer
20-1-2012 Leuke stad voor enkele dagen. Prima uitgaansgelegenheden, ruim winkelaanbod en mooi strand in Glenelg

met partner, Nov. 2011
"Prima, relaxte sfeer"
Jan
Sfeer
7-12-2011 veel koloniale gebouwen, bezoek het parlement, free tour 's middags om twee uur. city loop openbaar vervoer gratis. gaat langs veel bezienswaardigheden. Sla het Museum South Australia niet over, mooie Aboriginal tentoonstelling en Aussie dieren

met partner, Nov. 2011
"Rustige stad"
Peter
Sfeer
22-2-2012 we zijn er maar 1 dag geweest, dus kunnen er niet veel over vertellen. Wat ons opviel was het grote aantal kerken. ook zijn er veel winkels. Je kunt gratis een rondrit maken met de City Loop 99C.

met partner, 2011
"Mooie plek"
marco
22-10-2011 prima vertoeven daar,het is heerlijk en de mensen zijn orecht

met partner, Mrt. 2011
"Zonnige, relaxte stad à la Perth"
Martin
Sfeer
13-4-2011 Adelaide wordt veel minder vaak bezocht dan Melbourne en Sydney, maar net als Perth is het een hele leuke, kleine stad die je zeker moet bezoeken. Het is wel een aangelegde stad met veel rechte straten maar dat maakt het wel overzichtelijk. De hele binnenstad is omgeven door grote groene parken; ideale picknick plekjes, en de Botanische tuinen zijn één van de mooiste van Australië.
De universiteit is leuk om te zien, en in de bibliotheek kun je gratis internetten.

Begin maart is het Fringe Festival, één van de tig festivals in de stad, erg leuk. Het is er vrijwel altijd lekker weer, en de ligging is perfect. Zowel de Clare Valley als de bekende Barossa Valley zijn geweldige wijngebieden (fietsen is een leuke manier om ze te zien, en te proeven). Ook de peninsula's ten zuiden en Kangaroo Island zijn de moeite waard. Outback ligt op 4 uur rijden naar het noorden, o.a. Flinders Range; gewéldig mooi!!!

met partner, Mrt. 2011
"Fantastisch"
chielh
Sfeer
17-5-2011 Hierna hebben we Adelaide bezocht een leuke stad.
We verbleven in het Randezvous Allegre hotel ook dit hotel is goed en ligt centraal.
Vanuit Adelaide hebben we de Barossa Valley bezocht een wijn gebied.
Hier hebben we voor het eerst kangaroos in het wild gezien.
Glennel het strand van Adelaide gewoon te bereiken met de tram.
We hebben een prima vakantie gehad in Australie het is een schitterend land met zoveel mooie bezienswaardigheden, vriendelijke mensen en het is er zo schoon.
En het land is zo groot wij hebben maar een heel klein stukje gezien maar wat we gezien hebben is fantastisch geweest.

alleenreizend, Feb. 2011
"Geweldig"
Sharon
Sfeer
15-4-2011 Ik ben nu ruim 9 weken in Adelaide (blijf er voorlopig ook nog een paar maanden) en ik ben echt van de stad gaan houden. De stad is klein en overzichtelijk, maar heeft een goed winkelcentrum en een leuke uitgaansbuurt waar veel te beleven is. Zeker in maart was er elke dag genoeg te doen met het Fringe Festival en WomAdelaide. De omgeving van Adelaide is prachtig... bezoek vooral Mount Lofty waar je een mooi uitzicht hebt over de stad en waar het Cleland Wildlife Park is. Dit park is zeker een bezoekje waard als je al het 'wildlife' van Australie wilt zien. Verder is Glenelg erg mooi.. en de wijngebieden. Flinders Ranges en Kangaroo Island staan nog op mijn verlanglijstje!

met vrienden, Okt. 2010
"Prima uitvalsbasis"
david4
Sfeer
7-11-2010 De stad zelf is levendig. Veel winkels en een groot winkelcentrum. De omgeving ven de rivier en het park is heel mooi en lekker rustig tov het centrum. De zoo is mooi!
Voor het bier en vertier moet je op Hindley street zijn. Vooral in het weekend gaat het hier tot diep in de nacht door.

Er is genoeg te doen buiten de stad. Natuurlijk de vele wijnexcursies. Maar mijn tip is dat je vanuit hier een 2-daagse tour (met gids) moet doen naar Kangeroo Island. Echt een aanrader.

alleenreizend, Mrt. 2010
"Minst leuke stad in Australië"
Bart
Sfeer
3-12-2010 Ik lees met verbazing de berichten hieronder. Vond Adelaide echt een verschrikkelijk saaie stad. Het is een uit de kluit gewassen dorp, waar echt heel weinig te doen is. Glenelg het strand is wel heel mooi. Een stad met meer dan een miljoen inwoners, dat 1 grote winkelstraat heeft. Na savonds 5 uur is er werkelijk helemaal niks meer te beleven in de stad. De omgeving is hierintegen wel erg mooi, dat was ook de reden voor mijn bezoek aan Adelaide. Een 2/3 daagse tour naar Kangaroo island is een must, prachtig!!

"Prachtige stad goed openbaar vervoer.Goede hotels"
Peter
Omgeving
21-2-2010 Mooie stad ,voldoende goede hotels .groot winkel centrum en voldoende openbaar vervoer.
Voldoende musea en dergelijke.
Snel in de natuur ,Diverse Bustochten in de omgeving.Hanhdorf,glenelg,mount Loffty,Stranden ,stadstoer.
DIversiteit aan eetgelegenhedeen en cafe's
Was er oktober 2009