Beoordelingen Melbourne

Waardering
8,9
Uitgaansleven
8,8
Cultuur
8,6
Omgeving
8,9
Sfeer in stad
9,1
Zorg voor natuur
10,0
Het weer

16  °C

19 april 2014

Melbourne
8,9
52 beoordelingen
Beoordelingen Melbourne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Melbourne. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Melbourne. Ben je zelf op vakantie geweest naar Melbourne? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Melbourne scoort een 8,9 uit 10, op basis van 52 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 77 Appartementen, 1 Camping, 197 Hotels, 1 Vakantiepark, 7 Aparthotels, 3 en 5 Hostels in Melbourne. Op Zoover vind je bovendien 395 vakantiefoto's van Melbourne. Je kunt 2 video's van Melbourne bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Melbourne. Bekijk ook andere accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Victoria.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Melbourne

8,9
52 beoordelingen
Waardering
8,7
Uitgaansleven
8,6
Cultuur
8,4
Omgeving
8,8
Sfeer in stad
9,0
Zorg voor natuur
10,0
Toon score en beoordelingen van:
met vrienden, Nov. 2013
"Een bruisende en interessante stad"vertalen
Annelies
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0

5-12-2013 Tijdens onze campertour hebben we ook twee dagen ingeruimd voor deze fraaie stad. Er is veel te bekijken en er zijn ook legio restaurants, vaak leuk gelegen aan de oever van de Yarra river. Je kunt jezelf helemaal gek shoppen in de chique en meer algemene winkelcentra. Neem eens een kijkje in St. Pauls Cathedral en ter afwisseling in het Immigrantenmuseum. Afhankelijk waar je overnacht is met misschien handig een vervoerskaart aan te schaffen voor $6 en die op te laden met &7 per dag. Onbeperkt te gebruiken op de gehele dag(en).

alleenreizend, Sept. 2013
"Geweldige plek"vertalen
jonneke
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Zorg voor natuur
10,0

17-2-2014 Onwijs relax, de stad heeft een goede sfeer, genieten!

met partner, 2013
"De mooiste plek op aarde"vertalen
Kelly
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0

9-9-2013 Een perfecte uitvalbasis voor een lang verblijf. Zoveel te zien.. Zoveel te voelen en mee te maken.. De mensen die er wonen, zullen je met alles helpen. Ze zijn allemaal nieuwschierig naar het leven in Nederland. Terwijl wij dat naar die van hun zijn. Na 20 uur vliegen begrijp je opeens totaal waarom je het ookal weer deed. Er gaat een totaal andere wereld voor je open. Een wereld van prachtige natuur, Vriendelijke mensen. Natuurparken, Wildlife Zoo's en vele andere prachtige bezienswaardigheden. Melbourne is met recht 1 van de mooiste steden van Australië!

met partner, Jan. 2013
"Leuk en levendig"vertalen
K
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0

3-2-2013 Voor de cultuur ga je niet naar Australië, maar Melbourne heeft toch rdelijk wat meegekregen. Mooie stad met leuke wijken en een druk centrum. Niet vergelijken met Sydney

met partner, Jan. 2013
"Leuke moderne stad"vertalen
Netty
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
9,0

2-4-2013 Veel te zien, veel op loopafstand.

met partner, Nov. 2012
"Meer van verwacht"vertalen
Saskia
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

4-1-2013 We hadden meer tijd voor Melbourne van voor Sydney gepland maar het is beter andersom. Het is er niet zo groot en het is vooral Aziatisch.

met partner, Juni 2012
"Super ..."vertalen
pierre_hanne
Waardering
9,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

23-1-2013 We waren enorm ingenomen met ons verblijf in Melbourne

met vrienden, Apr. 2012
"Mooie stad. Veel cultuur"vertalen
Ezra
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

1-6-2012 Melbourne is een hele mooie moderne en europese stad. Er is veel te beleven. Ook is er veel te zien. Vooral de omgeving buiten Melbourne moet heel erg mooi zijn bijv. Great Ocean Road. Helaas hebben wij dit niet kunnen doen wegens tijdgebrek.

met partner, Jan. 2012
"Geweldige stad"vertalen
heer Kleiweg
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0

10-3-2012 van melbourne naar darwin gereden 9500 km.totaal.Veel gezien enbeleefd.Een onwijze goede vakantie

alleenreizend, Dec. 2011
"Rondreis Tasmanië en oostkust Australië"vertalen
mariske
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0

10-3-2012 Schitterend land, gezellige en mooie (groene) stad, leuk winkelen, mooi stil fietspad kilometers lang langs de rivier JARA tot in de stad.

1 2 3 4 5 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?