Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel** in Hobart Australië beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel**

25 mei 2012

Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel** Hobart
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel**

34 Murray Street, 7000, Hobart
Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel** in Hobart, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tasmania. Vergelijk Hotel Grand Mercure Hadleys Hotel** met andere accommodaties in Hobart.

1 beoordeling van Grand Mercure Hadleys Hotel**

1 beoordeling
met partner, Apr. 2007
"Mooi hotel, erg deftig"
Adson
20-7-2008 Wij hebben hier 1 nacht mogen overnachten, het is een erg mooi hotel maar erg deftig voor ons.
Wij kwamen met onze rugzakken en voelden ons daarmee niet helemaal thuis.
Het hotel en de service was verder prima en niets op aan te merken ze hebben ons overal mee geholpen.
De kamers zijn een beetje ouderwets ingericht maar erg schoon.
We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt.