Hotel Discovery Resort** in Cairns Australië beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Discovery Resort**

23 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Discovery Resort**

183-185 Lake St, 4870, Cairns
Hotel Discovery Resort scoort een 7,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Discovery Resort**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Discovery Resort** in Cairns, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Queensland. Vergelijk Hotel Discovery Resort** met andere accommodaties in Cairns.

1 beoordeling van Discovery Resort**

1 beoordeling
"Goede ligging"
Caroline
8-10-2008 We hebben hier 1 nachtje geslapen omdat we de volgende dag het vliegveld vanuit Cairns moesten nemen. Niet bijzonder gezellig, maar ruime, schone kamers met koffie- en theefaciliteiten en koelkast. Vriendelijke mensen aan de receptie. Gelegen vlakbij de boulevard en op 10 minuten lopen van de Night market. We kregen kortingsbonnen voor het ontbijtbuffet, maar aan de boulevard ook keuze genoeg. Het is ons prima bevallen.