Kies een internationale website
19 juni 2013
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Travelodge Mirambeena Resort***
064 Cavenagh Street, 0800, Darwin
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Travelodge Mirambeena Resort*** in Darwin, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Travelodge Mirambeena Resort*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Travelodge Mirambeena Resort
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Travelodge Mirambeena Resort*** in Darwin, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Travelodge Mirambeena Resort***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Travelodge Mirambeena Resort*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 3
vakantiefoto's
van Hotel Travelodge Mirambeena Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Australië
(1)
alleenreizend
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(24)
ALL
met partner, Okt. 2010
"Oke"
JJ
22-11-2010
Het hotel is goed, kamers zijn netjes, bedden goed, douche schoon en goed.
We zijn er 2 keer 1 nacht geweest. Het was kort maar gaf wel een goede indruk.
met partner, Aug. 2010
"Goed Hotel"
libas
17-12-2010
Het hotel ligt lekker centraal. De service is behoorlijk. Wij kwamen erg vroeg (05:30uur) aan en konden nog niet in onze kamer. We konden wel (tegen vergoeding) ontbijten, en onze kamer was om 10:00uur al beschikbaar. Schone en grote kamer. Alles goed toegankelijk.
"Super"
Cindy
29-12-2009
Voor de 2 e maal naar dit hotel geweest. Heel mooi en schone hotelkamer, 2 zwembaden. Personeel heel aardig. Mocht al om 10 uur in de ochtend inchecken.
Locatie midden in het centrum van Darwin
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Travelodge Mirambeena Resor...
Verklein aantal aanbieders
alleenreizend, Dec. 2009
"Goed, ietwat kil hotel"
Arno Verweij
8-5-2010
Hotel ligt vlakbij grote supermarkt (Woolworths) en niet ver van het uitgaanscentrum (Mitchell Street). Hotel heeft een zakelijke uitstraling; kamers zijn goed, schoon en modern.
met partner, Sept. 2008
"Fijn hotel"
V. Boterman
9-2-2009
Goed gelegen t.o.v. centrum en Apollo camperverhuur. Nette kamers. Zeer goede service.
met partner, Mei 2008
"Relaxed & easygoing"
Danny & Angela uit ...
1-7-2008
De goede naam van Travelodge Australie wordt hier in Darwin weer eens bevestigd. 24-uurs-service top en heerlijk rustig. Advies: neemt een kamer zo hoog mogelijk zodat je geen last heb van verkeer onder je raam. Beloning: mooie panoramas over Darwin en de baai. Wasmachine en droger kosten ieder AUD 3. Tropisch sfeertje en tegenover Woolworths voor vers eten en broodje.
met een groep
wouter
27-4-2008
mooi hotel goede kamers leuk zwembad 2nachten geweest erg mooi daar
alleenreizend
Joyce
7-8-2007
Goed en net hotel met verschillende faciliteiten. Gezellig zwembad met terras. Goede kamer met prima bed en badkamer. Slechts 5 minuten lopen van het ´centrum´ van Darwin en de wandelboulevard.
Charlotte
26-6-2007
Prima hotel om bij te komen van een slopende heenreis (in ons geval). Het eten in het Treetops restaurant is zalig. Je komt helemaal in de stemming voor je reis. Darwin zelf is niet zo boeiend, dus blijf er max 2 nachten om je inkopen te doen voor je reis en te acclimatiseren.
cindy
17-2-2007
dit was onze tussenstop na een aantal dagen in de bush te hebben gezeten en we waren blij een mooi en schoon hotel te treffen met lekkere bedden en vriendelijk personeel. het hotel is recht in het centrum en ook niet ver van de haven ( bv fishfeeding ). Darwin zelf is niet veel te doen, al waren ze wel de pier aan het vernieuwen...
we konden al vroeg inchecken voor onze kamer en ze hebben een bagagedepot die je mag gebruiken als de kamer nog niet klaar is. ze hebben wasfaciliteiten en een zwembad(je). gratis waszeep kun je halen bij de receptie. een tevens een gezellig restaurant waar we ávonds heerlijk gegeten hebben.
kortom: een goed hotel om uit te rusten of om vanuit te starten.
volgende
Kaart Darwin
Foto's Darwin
Video's Darwin
Vraag en Antwoord Darwin
Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?
Nee
Een olie
Factor 10-20
Factor 30-50
Ik vermijd de zon
Bekijk resultaten
Maak een Zoover Account en beheer uw accommodatie, bezienswaardigheid, attractie of restaurant.
Klik hier voor meer informatie