Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin**** in Darwin Australië beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin****

24 mei 2012

Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin**** Darwin

Beoordelingen Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin****

The Esplanade, 0801, Darwin
Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin scoort een 8,2 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin**** in Darwin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Northern Territory. Vergelijk Hotel Holiday Inn Esplanade Darwin**** met andere accommodaties in Darwin.

5 beoordelingen over Holiday Inn Esplanade Darwin****

alleenreizend, Aug. 2011
"Prachtig hotel"
Christina
15-9-2011 Prachtig hotel, kijkt uit op zee, entree mooi, alleen is het een beetje raar als je de koffers wilt meenemen zonder ze over de trappen te moeten zeulen, dat je dan echt een heel eind om moet lopen voor de hellingbaan. Kamers prachtig, ruime badkamer met aparte douche en bad. Koffie- en theezetfaciliteiten op de kamer.
Diner uitstekend, evenals ontbijt de volgende dag. Mooi zwembad, leuke bar. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, toen ik naar internet vroeg om vast te kunnen inchecken voor mijn vlucht naar Sydney van de volgende dag, hebben ze dat zelf voor me gedaan. Internet was er trouwens wel in een klein maar goed business center.

"Prima hotel met zakelijke uitstraling"
edo
24-1-2012 Goed overnachtingshotel. Lekker buiten ontbijten naast het zwembad. De Kamers zijn geschikt voor gezin met 2 kinderen.

met partner, Aug. 2008
"Mooi hotel, aardig personeel"
c_branje
4-2-2011 Hotel kijkt uit op zee. Op loopafstand van het centrum, maar 10 minuten lopen in de drukkende hitte en blakerende zon kan toch al veel zijn.
Erg fijn: we arriveerden na 30 uur gereisd te hebben om 5 uur 's morgens en konden meteen inchecken en een paar uur slaap pakken voor we de stad gingen verkennen.
We hadden badkamer met bad en aparte douche. Kluisje. Bij de koffie/theefaciliteiten op de kamer vertrouwde Pickwick thee en Douwe Egberts koffie.
Zowel diner als ontbijt prima.

met partner, Mei 2007
Bert Kippers
13-3-2008 In 2007 voor een paar dagen bezocht. Goed hotel met goede keuken (prima vis). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi zwembad met bar en overige faciliteiten. Locatie aan de esplanade is ook goed.

Judith
24-2-2004