Beoordelingen Hotel Desert Gardens****

21 mei 2013

Desert Gardens****
Beoordelingen Hotel Desert Gardens****
AYERS ROCK RESORT, YULARA DRIVE, 0872, Ayers Rock
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Desert Gardens**** in Ayers Rock, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Desert Gardens**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Desert Gardens scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Desert Gardens**** in Ayers Rock, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Desert Gardens****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Desert Gardens**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Desert Gardens**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Northern Territory. Vergelijk Hotel Desert Gardens**** met andere accommodaties in Ayers Rock.

6 beoordelingen over Desert Gardens****

met partner, Jan. 2010
"Mooi compleet hotel"
P. Wolf
21-2-2010 Desert Gardens Hotel is een prima centraal gelegen Hotel om de excursies vanuit te doen. een gratis shuttlebus brengt je bij alle andere hotels en winkels.

met oudere kinderen, Mrt. 2008
"Mooi rustig"
remy
14-5-2012 mooi en rustig gebied heeft veel te biden voor de kinderen

met partner, Dec. 2007
"Niet echt schoon"
J.
25-11-2009 Het hotel is erg duur vergeleken met wat je krijgt. Kamers waren niet helemaal schoon, er zat zelfs een grote kakkerlak in de badkamer. Toen we daar wat over zeiden kregen we te horen dat die overal waren...

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Desert Gardens**** bij:

Manuela Beyens
19-8-2007 Hotel midden in Outback gelegen.
De kamers waren mooi en proper, niets bijzonders,maar...!
Een grote jacuzzi in de slaapkamer met een raam tot op de grond waar je vanuit de jacuzzi uitkijkt op de schitterende Outback! ZAAALIG!!
's Avonds door hotel georganiseerd 'Sound Of Silence' dinner meegemaakt.
We werden weggebracht tot dicht bij Ayers Rock, waar de champagne en hapjes op ons wachten, midden in de muisstille natuur met schitterend zicht op de zonsondergang op Ayers Rock.
Daarna daar onder de sterrenhemel met kaarslicht en kampvuren lekker gegeten, vergezeld door relaxte Aussie- muziek.
Als dat geen Honeymoon is!
Dit moet je wel lang op voorhand aanvragen, dus van thuis uit nog.
Maar daar alleen al voor zou je dit hotel nemen!

Eloise
11-4-2006 Heel mooi hotel, prima service, en centraal gelegen. Wij hebben het prima naar ons zin gehad, zijn nu 2 weken thuis

met een groep, Okt. 2003
"Fantastisch gelegen"
c_branje
6-4-2011 Iedereen die hier komt, is er om Uluru en Kata Tjuta te zien. Als je weet wat hier de prijs per nacht is, val je steil achterover. Er wordt van geprofiteerd dat iedereen dit natuurfenomeen wil zien en er in de wijde omgeving alleen woestijn is.
Het hotel is prachtig, heeft een zwembad en mooie kamers. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
Het vormt met andere hotels een heel complex met tussenin winkeltjes,

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit