Beoordelingen Ayers Rock

9,6

23 mei 2013

Ayers Rock
Beoordelingen Ayers Rock
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Ayers Rock. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Ayers Rock. Ben je zelf op vakantie geweest naar Ayers Rock? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Ayers Rock scoort een 9,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement en 9 Hotels in Ayers Rock. Op Zoover vind je bovendien 50 vakantiefoto's van Ayers Rock. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Ayers Rock. Bekijk ook andere accommodaties in Australië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Northern Territory.

12 beoordelingen over Ayers Rock

5,4
9,5
9,5
met vrienden, Mrt. 2012
"Bijzonder"
Floyd
Sfeer
23-4-2012 Erg bijzonder om eindelijk te zien wat je alleen van de foto's kent. Het resort is erg uitgebreid. Je kan shoppen, eten enz.

met partner, Nov. 2011
"Moet je gezien hebben"
Peter
Sfeer
6-3-2012 Uluru/Ayers Rock is bekend om zijn majestueuze monoliet; je kunt er om heen lopen of rijden; op diverse plaatsen zijn wandelingen uitgezet. Beklimmen van de heuvel kan ook, maar ze hebben het liever niet. Verder zijn het Cultural Centre en de Kata Tjuta op 40 km. afstand zeer de moeite waard.

met partner, Apr. 2011
"Onvergetelijk"
Jeronimo78
4-5-2012 once in a lifetime experience

met een groep, Mrt. 2011
"übertoeristisch maar toch bijzonder"
Martin
Sfeer
13-4-2011 De stelling 'je bent niet in Australië geweest als je Uluru niet gezien hebt' gaat niet op wat mij betreft. Het is absoluut mooi en indrukwekkend, maar Kata Tjuta (de Olga's) is zeker mooier en het feit dat het zoooo toeristisch is, maakt de sfeer wel minder.
Wij verbleven op de tour-camping met een groep. Goed uitgerust, prima sanitair en een mooi viewing platform om alvast een glimp te krijgen van Uluru en The Olgas.
Bij zowel zonsopkomst als zonsondergang is het belachelijk druk bij de rots. Wij hadden bewolking bij sunset dus dan is Uluru niet meer dan een grote donkere rots. De Sunrise was wel mooi; de kleuren op de rots zijn erg mooi.
Daarna de Basewalk is een mooie manier om meer van de rots te zien. 10km en 2 uur lopen rondom de rots waarbij je via borden meer te weten komt over de Aboriginals en hun cultuur.
TIP: zie je iets moois in de gallery/shop van het visitor centre: KOPEN, in Alice Springs is het veel minder mooi. Wij hadden er spijt van.

met een groep, Apr. 2010
"Best of Australia"
Bart
Sfeer
3-12-2010 Mijn hoogtepunt van mijn reis door Australië. De Uluru is bij het eerste aanzicht onbeschrijflijk, één grote rots en verder hélemaal niets. Heb de Uluru ook beklommen. De aboriginals hebben liever dat je het niet beklimt, omdat het voor hun een heilige plaats is. Toch besloten de klim te doen, ONGELOFELIJK MOOI. Het is echt een zware klim, neem heel veel water mee en als je het niet vertrouwt ga dan gewoon weer terug. Het was enorm zwaar, maar eenmaal boven heb je het gevoel dat je de hele wereld aankan. Prachtig uitzicht en het gevoel dat je op die immense rots staat. Absolute must do als je in Australië bent!

met partner, Nov. 2009
""Indrukwekkend""
Marloes
Sfeer
19-8-2011 Met een helicopter om de Uluru gevlogen wat een indrukwekkende rots. Het landschap is zo weids en dan met die rots zo erin, wauw. Ook vlogen we langs de Olga's, vonden we ook super mooi. Je moet zeker de sunset en sunrise zien. Gewoon optijd een parkeer plaatsje zoeken, het geeft wel een saamhorigheid, iedereen komt voor het zelfde, ik vond het een bijzonder moment. Een dag later moet je het zelfde bij de Olga's doen, geen mens te vinden.

met een groep, Dec. 2006
Jeroen
Omgeving
26-1-2007 Bij een bezoek aan Australie mag deze monoliet natuurlijk niet ontbreken. De eerste blik op deze rots is onvergetelijk. Helaas hebben we geen mooie zonsondergang gehad (bewolking), maar wel een schitterende zonsopgang. Uluru heeft de naam, maar Kata Tjuta (Olga's) vond ik mooier. Wel veel geleerd van de Aboriginal cultuur tijdens de wandeling om Uluru heen.

met een groep, Okt. 2005
Wiel
Omgeving
1-8-2006 Bij ons bezoek aan OZ hebben wij vorig jaar enkele dagen doorgebracht in Yulara op een schitterende en ruim opgezette camping en de Olga's en Uluru bij zonsondergang gezien. Werkelijk een onvergetelijke gebeurtenis. Wij hebben de rode berg niet beklommen maar de base walk gelopen rondom de Uluru. Een wandeling van ruim 10 km met alleen die grote rode berg aan de rechterhand en verder helemaal niets. Pas op het einde kwamen we enkele wandelaars tegen verder niemand gezien. Gelukkig was het die dag niet zo heet ongeveer 35 graden in de schaduw , maar die was er slechts aan een zijde, waar je in de schaduw van de berg kon lopen. Dit is de mooiste wandeling die wij ooit hebben gelopen.

Joyce van Dijk
Omgeving
1-9-2005 Ayers rock is FAB!
vooral de omgeving en het vele niks eromheen.
Alleen jammer dat er maar een plaats is waar je MAG camperen zonder 80 kmte moeten rijden
Ayers Rock resort! AUS$14 per nacht p.p
wel een MOOIE goed verzorgde camping met een goed resort. Ook de uitleg in de wildsanctuary wildlife center is erg goed.
Kosten ayers rock bezoek is 2 dagen voor ik geloof dat het AUS$26 was voor twee dagen Uluru en OLGAS

Ik was eerder meer onder de indruk van de Olgas dan Uluru zelf.

Mirjam
Omgeving
24-7-2005 Uluru is vooral geweldig bij zonsondergang. Een aanrader is een helikoptervlucht rond Uluru en richting de Olga's, dan ervaar je pas hoe groot het is en hoe weids en vlak de omliggende omgeving is.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit