Sydney Whale Watching Sydney Australië. Informatie & Beoordelingen Sydney Whale Watching ~ Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online
Home > Australië > New South Wales > Sydney > Sydney Whale Watching

Sydney
1800 309 672 / 02 9571 6

De boot
1 beoordeling

Wil je weten wat anderen vonden van Sydney Whale Watching in Sydney? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Sydney Whale Watching.
Wil je weten wat anderen vonden van Sydney Whale Watching in Sydney? Op deze pagina lees je beoordelingen van Sydney Whale Watching. Je kunt 2 vakantiefoto's van Sydney Whale Watching bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Australië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in New South Wales. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Sydney Whale Watching in Sydney.

1 beoordeling van Sydney Whale Watching

met partner, Juli 2009
Mooi en spannend!!
bianca
26-10-2009 voor 75 AUD per persoon gingen we 4 uur lang de zee op, op zoek naar walvissen. Op de boot kregen we warme regenjassen uitgedeeld, die we gezien de kou op zee én het opspattende zeewater zeker nodig hadden. In de kajuit kon je zonnebrand opsmeren (geen gek idee) en gratis koffie en thee schenken. Een mooie ervaring (zeker als je daadwerkelijk walvissen ziet) die voor herhaling vatbaar is.

1 beoordeling