Hotel Himalaia Soldeu**** in Soldeu Andorra beoordelingen 7.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.016 bezoekers online
Home > Andorra > Soldeu > Hotel Himalaia Soldeu****

Beoordelingen Hotel Himalaia Soldeu****

10 februari 2012

Hotel Himalaia Soldeu**** Soldeu

Hotel Himalaia Soldeu scoort een 7,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Himalaia Soldeu****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Himalaia Soldeu**** in Soldeu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Hotel Himalaia Soldeu**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Andorra. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andorra. Vergelijk Hotel Himalaia Soldeu**** met andere accommodaties in Soldeu.

15 beoordelingen over Himalaia Soldeu****

met een groep, Sept. 2011
Voor herhaling vatbaar
Johan
17-9-2011 Hotel Himalaia is een goed hotel, in de winter een uitstekend uitgangspunt. In de zomer is er in er rond het hotel weinig tot niets te doe. Er zijn geen winkels open, met uitzondering van de supermarktjes

met een groep, Aug. 2011
Goed hotel in mooie omgeving
MH
7-9-2011 Personeel is wat afstandelijk, spreken op een enkele uitzondering na geen engels. Maar kamers ziijn prima in orde, ruim en schoon. Het ontbijt- en dinerbuffet is uitgebreid en afwisselend.

zakelijk, Jan. 2010
Wel aardig maar zeker geen 3 sterren
Remco
4-2-2010 Het hotel is erg groot en de kamers zijn zeer ruim. Helaas zijn de bedden niet alles en is het complex erg gehorig. Het ontbijt is goed en uitgebreid. Het avondeten valt echter erg tegen. Alles is in buffet vorm en de kwaliteit laat soms te wensen over. Al met al een aardig hotel maar zeker geen 4 sterren, eerder 2 a 3 sterren. Het hotel ligt zn 100 meter van de gondel af die toegang geeft tot het zeer mooie skigebied.

In Soldue stikt het van de Engelse die vooral savonds erg luidruchtig zijn.

met vrienden, Jan. 2010
Redelijk
Peter nijland
3-2-2010 Een goed hotel in het vrij rustige soldeu. Onze 3 persoonskamer was groot en schoon. Het 3e bed was een slaapbank en dat ligt niet best. Ook een douchekop die je niet op kan hangen wordt ik niet vrolijk van.
We kwamen om 10 voor 10 savonds aan en moesten in 10 min het beetje eten naar binnen werken wat nog over was, niet echt klantvriendelijk.
Het eten verder is best wel uitgebreid maar zeker niet bijzonder en vaak lauwwarm. Salades wel goed en flessen wijn vanaf 10 euro is ook wel ok!
Skiruimte onder hotel niet ideaal, je moet er door de parkeergarage uit en je hebt geen verwarmde buizen voor je schoenen. En neem een slotje mee!
Pisteafstand is 100m lopen naar de gondel of naar beneden klauteren voor de stoeltjeslift. Pistes zijn rustig en blijven daardoor de hele dag goed skibaar! Apres ski op de pistes is 0,0 maar in het dorp zijn wat pubs. Tenslotte sauna in het hotel is vies. Leuke vakantie, maar ik kom hier niet nogeens

met een groep, Juli 2008
Fijn hotel in prachtige omgeving.
jannekevandernet
16-5-2011 Hotel waar we met een reisgezelschap verbleven tijdens onze wandelvakantie. Mooi hotel, mooie ruime kamers. Helaas; de kamer waar wij sliepen was boven de afzuiginstallatie van de keuken, wat overdag nogal wat geraas gaf. Gelukkig 's nachts geen problemen mee gehad.
Bubbelbad was heerlijk! Restaurant was voor ontbijt en avondeten prima. Ook fijne lounge waar het goed toeven was met onze groep
Voor onze wandelingen leverde het hotel ons gidsen. 1 duitse dame die in Andorra woont was onze favouriet. Leuk sportief mens met veel kennis van de omgeving. Prachtige tochten gemaakt!

E.Klei
12-3-2008 Zeer goed hotel.Kamer wordt iedere dag schoongemaakt, en iedere dag schone handdoeken.
Het eten is afwisselend en goed.
Turksstoombad een aanrader.
Waren hier in week 4 2008.

met partner, Feb. 2008
peter aalstein
4-3-2008 Prima hotel . Buffet (zowel ontbijt als diner) niets op aan te merken. Aardige sauna en bubbelbad.Geen "persoonlijke" benadering zoals je in de oostenrijkse hotels gewend bent. Vlak bij de pistes. Al met al een aanrader

Familie, Feb. 2008
Marleen
4-3-2008 We hebben een prima vakantie gehad in dit hotel. Het personeel was een beetje afstandelijk, maar wel vriendelijk. Het eten was erg Engels gericht, maar het uitgebreide saladebuffet maakte het vaak wat ongezonde eten meer dan goed. De kamers zijn netjes en schoon. Ook de kinderen mogen gebruikmaken van de gratis bubbelbaden en sauna en dat is echt een aanrader na een dag op de piste. De skilessen zijn uitstekend en de afdalingen zijn ook voor gevorderde skieers uitdagend. Dit was ons 2e jaar in Soldeu en we gaan er zeker nog een keer naar toe.

Albert
27-8-2007 We hebben een top vakantie gehad (wintersport februari 2007).

De ligging van het hotel is perfect:
- Skiverhuur direct naast het hotel.
- Skilift op 2 minuten lopen.
- Aprè-ski is oké. Er is een cafe onder en naast het hotel. Ook een kleine discotheek vlak achter het hotel. (De verzamelplaats voor de kroegentocht is in dit hotel)

Het hotel is netjes:
- Ruime, luxe kamers. We hadden een balkon met uitzicht op de piste.
- Goed eten
- Sauna en bubbelbad zijn een aanrader.

Familie, Apr. 2007
Guido Van Casteren
17-4-2007 We hadden vorige week gedurende het paasverlof een prima skivakantie in hotel Himalaia. De lobby met salons is zeer gezellig ingericht met sfeerverlichting en elke avond "echt" vuur in de haard. De kamers waren echt ruim met voldoende kasten. Het is waar dat het in de kamers en de gangen warm is. Nochtans stond in onze kamer de thermostaat en de verwarming helemaal af. Geen idee waar die warmte vandaan kwam. Maar de grote dakvensters (vierde verdiep) brachten snel verse en frisse lucht zodat dit echt geen probleem was. De disco en andere horecazaken die onder het hotel liggen veroorzaken hinder. Niet de luide muziek maar wel de dronken nachtzangers, die er elke nacht bleken te zijn. Vraag daarom een kamer aan de achterkant van het gebouw (bvb kamer 418). Het personeel was altijd vriendelijk, maar spreken uitsluitend Spaans. Het eten was goed. De toegang tot de Soldeu kabelbaan is dichtbij. Parkeren is altijd een probleem maar parking is dichtbij. Een prima hotel.

zakelijk (1)
met een groep (3)