3-2-2010
Een goed hotel in het vrij rustige soldeu. Onze 3 persoonskamer was groot en schoon. Het 3e bed was een slaapbank en dat ligt niet best. Ook een douchekop die je niet op kan hangen wordt ik niet vrolijk van.
We kwamen om 10 voor 10 savonds aan en moesten in 10 min het beetje eten naar binnen werken wat nog over was, niet echt klantvriendelijk.
Het eten verder is best wel uitgebreid maar zeker niet bijzonder en vaak lauwwarm. Salades wel goed en flessen wijn vanaf 10 euro is ook wel ok!
Skiruimte onder hotel niet ideaal, je moet er door de parkeergarage uit en je hebt geen verwarmde buizen voor je schoenen. En neem een slotje mee!
Pisteafstand is 100m lopen naar de gondel of naar beneden klauteren voor de stoeltjeslift. Pistes zijn rustig en blijven daardoor de hele dag goed skibaar! Apres ski op de pistes is 0,0 maar in het dorp zijn wat pubs. Tenslotte sauna in het hotel is vies. Leuke vakantie, maar ik kom hier niet nogeens
12-3-2008
Zeer goed hotel.Kamer wordt iedere dag schoongemaakt, en iedere dag schone handdoeken.
Het eten is afwisselend en goed.
Turksstoombad een aanrader.
Waren hier in week 4 2008.
4-3-2008
Prima hotel . Buffet (zowel ontbijt als diner) niets op aan te merken. Aardige sauna en bubbelbad.Geen "persoonlijke" benadering zoals je in de oostenrijkse hotels gewend bent. Vlak bij de pistes. Al met al een aanrader