12-10-2006
Uitstekende ligging bij de piste. Goede nette kamers. Ontbijt en diner uitstekend. We hebben geboekt bij Touroperator.
13-3-2005
Hotel heeft een uitstekende ligging t.o.v. pistes(75 meter lopen) en centrum van Pas de la Casa.
Kamers zijn niet al te groot maar wel netjes.
Bij receptie eigen gratis lockers om ski's in op te bergen.
Ontbijt en diner zijn goed verzorgd, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Gasten zijn van alle nationaliteiten: amerikanen,russen,spanjolen en nederlandes.
13-2-2005
Hotel Cristina is prima gelegen, naar de piste is het maar een klein stukje lopen en ook de stad is heel dichtbij!
Toen wij er waren, verbleven er helaas erg weinig nederlanders in het hotel, maar anders is er genoeg gelegenheid tot het maken van contacten, er is beneden veel zitgelegenheid, een pooltafel en een flipperkast!!
Tijdens het eten word je erg goed bediend, het personeel is ook erg vriendelijk!! het was niet helemaal het eten waar wij van hielden, maar iedere avond had je tijdens het diner keuze tussen vis en vlees.. en wanneer je van toetjes houd, zit je hier erg goed!
De kamers zijn niet heel erg groot, maar voor ons waren ze groot genoeg incl. zitbad in de badkamer!! iedere dag worden de kamers zorgvuldig schoongemaakt..
Pas de la casa is een heel leuk skidorp! veel en ruime pistes en savonds is het ook er goed vertoeven...
Onze vakantie was erg geslaagd!!