Beoordelingen Hotel Magic La Massana****

19 juni 2013

Magic La Massana****
Beoordelingen Hotel Magic La Massana****
Avenguda el Traves, AD500, La Massana
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Magic La Massana**** in La Massana, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Magic La Massana**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Magic La Massana scoort een 7,5 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Magic La Massana**** in La Massana, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Magic La Massana****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Magic La Massana**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Hotel Magic La Massana**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Andorra. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Andorra. Vergelijk Hotel Magic La Massana**** met andere accommodaties in La Massana.

17 beoordelingen over Magic La Massana****

6,5
met partner, Apr. 2011
"Net hotel ruime kamer-badkamer, heel lekker eten"
BEYEN J-L
18-4-2011 Net hotel ruime kamer-badkamer, heel lekker eten
heel gevarieerd avondmaal telkens opnieuw
vanuit hotelkelder toegang rechtstreeks tot de telecabine.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Goed meegevallen"
dieter
25-8-2010 modern druk bezocht hotel.
Typische catalaanse keuken. Hotel is goed meegevallen.
Er gaan wel zeer weinig nederlandse talige mensen op reis naar Andorra.
Toeristische diensten hebben nederlandse info.Om je wagen te parkeren in het hotel mag er geen dakkoffer op de auto staan. Je kan er niet binnen door de beperkte hoogte.
Buurtparking is duur.

met partner, Juli 2010
"Druk hotel"
Dorine
6-1-2011 Gedurende ons verblijf was het hotel bezet voor 3/4 met Belgen en Nederlanders.
Vooral busreizen. De kamers waren ruim en proper. Het was snikheet die periode en we vonden het jammer dat er geen airco was. Het eten was ruim voldoende maar mocht iets warmer zijn. Dure parkeergelegenheid.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Magic La Massana**** bij:

met een groep, Juni 2010
"Goed hotel"
Odilia en Marinus
20-7-2010 Een goed hotel met nette kamers. Het eten was goed en gevarieerd.
Het hotel heeft een gezellige bar, waar wij menig uurtje hebben doorgebracht.
Wij hadden onze kamer aan de achterzijde en keken tegen een rotswand, maar dit had ook zijn voordelen want wij hadden geen last van het drukke verkeer aan de voorzijde en per slot van rekening kom je alleen op de kamer om te gaan slapen.
Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Vanuit het hotel hebben wij diverse uitstapjes gemaakt in de mooie omgeving.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Koen Wouters
1-2-2010 Als je komt voor te skien, biedt dit hotel alles wat je moet hebben. Je kan altijd beter hebben, maar niet voor deze prijs. Vlakbij de lift die je naar het skigebied brengt. Leuke pub voor afther ski. Propere kamers. Het eten is basic maar goed!
Prachtig skigebied en nooit aanschuiven aan de liften. 't is darboven warm en perfecte sneeuw. Prijzen zijn normaal zoals thuis en zeker niet zo duur als in de Alpen. De meeste mensen daar spreken Spaans. Maar met handen en voeten kan je ook uitleggen wat je wenst, het is tenslotte vakantie! Volgend jaar terug.

met een groep, Okt. 2008
"Een aanrader voor jong en oud."
Leo Thijssen
16-10-2008 Een net hotel met zwembad, sauna en fitness.
Goed eten, erg gevarieerd. Vriendelijke bediening.
Kamers waren erg schoon.
In het plaatsje waren er leuke winkels en horeca.

Familie, Juli 2008
"Nooit meer"
VdV
18-7-2008 Qua hotel viel Magic dan misschien nog mee (al was de kamer vrij klein en was er geen airco).Wat ons het meest gestoord heeft was toch wel het restaurant. Allereest, was er het tekort aan tafels omwille van twee grote busgroepen die in het hotel verbleven, waardoor mensen soms een half uur lang in de gang moesten wachten. Verder bestond het buffet steeds uit hetzelfde onverzorgde lauwe voedsel. Er waren amper verse dingen bij, kort gezegd de ergste grootkeuken die je je kunt inbeelden, echt geen vier sterren waard.
Het personeel verstond noch engels of frans, enkel cattalaans.

met een groep, Juni 2008
"Neem kamer aan de achterkant!!!"
Jan en Marion
31-7-2008 Mooi Hotel, mooie nette kamers maar...... het was 30gr. Geen Airco. Wij sliepen aan de voor/straatkant!! Geluidsoverlast. Vooral van het doorgaande drukke verkeer (leveranciers komen vanaf 's morgens 5 uur!! En laten lekker hun motortje draaien) Jammer... dit maakte dat wij met minder plezier terugdenken aan onze vakantie in Andorra.

Familie, Mrt. 2008
"De kamers zijn veel te klein"
wendy
14-8-2008 De kamers zijn veel te klein om met 2 volwassenen en 2 kinderen in te verblijven. Je krijgt alle kleren niet in de kast. Je kan je skipak nergens verluchten want er zijn maar 2 kapstokken voor 4 skipakken.
De kinderen kunnen nergens spelen na het skiën. De kamer is te klein en er is geen andere ruimte of de bar.

met een groep, Sept. 2007
Anje
1-11-2007 Hotel La massana is een goed hotel lekker eten
en nette kamers.In de pub stond savonds de muziek wel erg hard. En we misten ook een terrrasje.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?