6-2-2012
Algemene indruk is heel goed, inchecken gaat heel snel, parkeerplaatsen gratis tegenover het hotel, gezellige engelse pub in het hotel, zowel ontbijt als avondeten is heel uitgebreid in buffetvorm, ook voor kinderen is er ontzettend veel keus, elke morgen vers geperste sinaasappelsap, vers fruit,ect.
Avondeten ook zeer uitgebreid, zeer schappelijke prijzen voor drankjes bij avondeten.
Klein minpuntje, er is geen zwembad voor kinderen, het is wellness tegen betaling.
Verder is er in het dorp volop gelegenheid voor apres ski en uitgaan, op nog geen 300 meter van het hotel zit bar/restaurant Cisco's,halve liter bier, helemaal volgetapt zonder schuim voor €1.50.
In de weekends gaat het dak eraf.
Skigebeiden zijn goed, sommige stoeltjesliften zijn verouderd, waardoor instappen voor de beginner moeilijk is, maar dan kun je altijd nog naar Arcalis, daar is alles nieuw.
kortom Arinsal is het gezelligste dorp van Andorra, met veel gezellige Engelse pubs en restaurants.
Zonnebrand niet vergeten.
13-3-2011
princesa Parc. Wij hebben ontzettend genoten van het eten, goede service en prima bediening. We hebben mede door de goede sneeuw een prachtige vakantie gehad.