(Cruise)schip Ambiance in Lelystad Nederland beoordelingen 9.7 | Zoover

(Cruise)schip Ambiance Lelystad

Beoordelingen (Cruise)schip Ambiance

Lelystad
(Cruise)schip Ambiance scoort een 9,7 uit 10, op basis van 42 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Ambiance? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Ambiance in Lelystad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van (Cruise)schip Ambiance vinden.

5 beoordelingen over Ambiance

met vrienden, Apr. 2012
"Waaw."
gunther corthals
16-4-2012 Een super ervaring! De bemanning laat je onmiddellijk thuis voelen en staat onmiddellijk klaar voor jou.

met een groep, Juli 2010
"Comfortabele boot voorzien van alle gemakken."
Maarten Kuijpers
21-7-2010 Pro's:
- Schipper Sven is de schipper die je je voorstelt; lieve vriendelijke man die van wanten weet als het er op aan komt
- Hoge mate van comfort aan boord, ook met volle bezetting (32 man)
- Zeil materialen goed op orde
- Geweldige matroos die de mensen in onze groep goed aanstuurde om mee te helpen met het zeilen.
- Zwemmen in het IJsselmeer en aan het touw zwieren vanaf de boot is heerlijk als het warm weer is. Ambiance maakt het mogelijk.

Con's:
- Klein puntje van kritiek op de afvoer van douches aan boord die niet goed doorstroomt.

"Gezelligheid en rust"
Arjan
5-11-2009 Enorm genoten van een gezellig weekend op het schip "de ambiance". We hadden enorm mooi weer wat varen natuurlijk extra leuk maakt. Maar ook met slecht weer hadden we ons prima kunnen vermaken op dit schip.

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Ambiance bij:

met een groep, Juni 2009
""Ambiance"; volop genieten in de juiste ambiance"
Frank
24-6-2009 In een weekend medio juni 2009met 30 mensen aan boord geweest.
Uitstekende , nette accomodatie.
Schipper Sven en Lisa de bedoeling van het weekend uitgelegd.
Hierop werd uitstekend ingespeeld. met de kennis en kunde van de schipper Sven
en Lisa, .

met een groep, Juni 2009
"Heerlijk Weekend op de Ambiance"
Bep Mellema
18-6-2009 Een weekendje heerlijk gezeild op de Ambiance van Sven en Lisa.
Met collega's + partners waren wij er even helemaal uit. Vrijdagavond nog uitgevaren naar Volendam en daar lekker de bloemetjes buiten gezet. Zaterdagmorgen na een heerlijk ontbijt in de buitenlucht richting Lelystad gezeild.
De Ambiance is een fantastisch schip met 2 ruime zitkuipen op het dek. De ruime salon, keuken, bar en hutten, het ziet er allemaal prima uit. Echt een aanrader.
Het weer werkte natuurlijk ook mee. Wij zijn helemaal bijgekleurd.
Bep.