Beoordelingen Saranda

26 mei 2013

Saranda
Beoordelingen Saranda
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Saranda. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Saranda. Ben je zelf op vakantie geweest naar Saranda? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Saranda scoort een 8,0 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Hostel en 11 Hotels in Saranda. Op Zoover vind je bovendien 302 vakantiefoto's van Saranda. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Saranda. Bekijk ook andere accommodaties in Albanië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Albanië.

7 beoordelingen over Saranda

6,6
met oudere kinderen, 2012
"Toeristische trekpleister in opkomst"
John en familie
Sfeer
6-4-2012 Saranda bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Een mooie stad rond een baai gebouwd waar momenteel het ene na het andere hotel complex verreist. Dus, positief bekeken, er is keuze genoeg maar wellicht is men een beetje voorbarig.
Saranda is een goede plek om het Zuid deel van Albanie te ontdekken. Zo ben je snel in Gjirokaster, Butrinth, The Blue Eye en kan je van uit Saranda zelfs Corfu voor een dagje aan doen.
Saranda heeft een gezellige boulevard met redelijk strand. Er is een ruime keuze aan restaurants en terrasjes.
Voor de mooie stranden moet je iets buiten Saranda zijn. Onderweg naar Butrinth (nabij Xamili) zijn prachtige stranden.
Wij hebben genoten van Saranda en Albanie en wat hanteert men nog heerlijke prijzen. Kopje espresso 0,35. Pizza 4,00. Liter wijn 4,00, halve liter bier 1,20, hamburger 1,20, pakje marlboro 1,55.
Saranda kan een hele grote concurrent worden voor Griekenland! Zelfde zee, zelfde eten en gastvrijheid maar veel goedkoper!

met vrienden, 2011
"Mooie boulevard! Jammer weinig groen en veel flats"
Keijzer
Sfeer
26-2-2011 Albanie is een prachtig land voor vakantie!
Ga dan ook naar Berat, Tirana, en ook naar het noorden van Albanie
Eten prima!!
Sfeer goed
Veiligheid goed

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk, maar niet voor een volledige vakantie"
Ilse
Sfeer
30-8-2010 Vanuit Korfoe zijn we een dag overgestoken naar deze stad. De boulevard is gezellig en er liggen veel terrasjes/restaurantjes. De stranden stelden niet veel voor. Veelal kiezel en rotsen.
De stad zelf vond ik rommelig en oud aandoen, terwijl de stad pas de laatste jaren zo uitgegroeid is.
Ik vond het leuk voor een dag, maar was blij dat ik weer terug kon naar Korfoe.

met vrienden, Sept. 2008
"Nooit meer"
miriam de vassij
Stranden
30-9-2008 we zijn (een gezelschap van 4 mensen) een dag in de badplaats geweest.we waren al wat later in het seizoen(27 sept) en misschien mede daarom was er niet veel te beleven.we zijn door alle armoedige straatjes gelopen en het viel ons op wat voor een enorme puinhoop het overal is.het enige wat nof een beetje uitsraling heeft is de boulevard in aanbouw.de lokale bevolking was in mijn ogen helemaal niet vriendelijk en we kregen regelmatig het gevoel alsof we in een slechte film terecht waren gekomen.er loopt volgens mij ook veel maffia rond en dat geeft je een heel onbehagelijk gevoel.wat ook opviel is dat het overal zo vreselijk smerig was en dan met name de toiletten.het is in opbouw maar ik vraag ne af hoelang dat gaat duren.30 jaar misschien?we zijn er een keer geweest maar zal er niet meer terug komen

franklin
18-12-2005 het is een heel leuke gebied en je kan heel veel dngen doen

Nwotsok
Stranden
19-10-2005 Er wordt druk gebouwd en gerestaureerd. Hierdoor geven delen van de stad een rommelige indruk. De boulevard is fraai en in de zomermaanden flaneren hier veel toeristen.
Stranden in de stad zelf stellen niet veeel voor. Buiten de stad zijn echter schitterende (zand)stranden te vinden.
In de (nabije) omgeving nog veel ongerepte natuur en cultuur
Kijk voor meer info eens op www.sarande.nl

met partner, Juli 2005
"Alleen goed voor één daguitstapje !"
sdbhg
Sfeer
15-12-2010 Vanuit Korfoe kon je een daguitstap met de boot naar Sarande maken. Het is dan de bedoeling om met een bus de ruïnes van de Romeoinse stad Buthrotum te bezichtigen.
De stad Sarande vonden wij verschrikkelijk : één grote bouwwerf en veel armoede. Tijdens de busrit werden we geconfronteerd met een zeer arm Europees land met zeer veel zwerfvuil en overal bouwwerven. De gids vertelde continu over de grootsheid van zijn land en de projecten van het comm regime.
De rüïnes van Buthrotum waren wel de moeite om te bezichtigen !

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?