Vakantie Beoordelingen Gjirokastra Albanië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Gjirokastra

6,5
Sfeer

22 mei 2012

Gjirokastra

Beoordelingen Gjirokastra

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Gjirokastra. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Gjirokastra. Ben je zelf op vakantie geweest naar Gjirokastra? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Gjirokastra scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 4 Hotels in Gjirokastra. Op Zoover vind je bovendien 67 vakantiefoto's van Gjirokastra. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Gjirokastra. Bekijk ook andere accommodaties in Albanië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Albanië.

2 beoordelingen over Gjirokastra

9,5
6,5
Simone Meijer
Omgeving
22-6-2007 Gjirokastra is een prachtig middeleeuws stadje. Wij zijn er vanuit Corfu een dagje met een excursie (georganiseerd door Sipa Tours) naartoe geweest en hebben genoten van het schitterende uitzicht vanaf het fort. Aan een meer iets buiten het stadje hebben we de lunch gebruikt. Ik zou iedereen willen aanraden om een keer naar Albanie te gaan. Het was een onverwacht mooi land met een uiterst vriendelijke bevolking.

Andrea en Martijn
Omgeving
22-6-2007 Met een tweedaagse excursie vanuit Corfu zijn we in Gjirokastra geweest. We hebben er overnacht in het pittoreske Kalemi Hotel. De kamers zagen er prima verzorgd uit en het ontbijt was heerlijk. Gjirokastra is een schitterend middeleeuws stadje vlakbij prachtige bergen gelegen. Bezoek er zeker het fort vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft.