Beoordelingen Durres

Waardering
7,1
Uitgaansleven
6,4
Cultuur
7,1
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,1
Zorg voor natuur
7,2
Het weer

28  °C

1 augustus 2014

Durres
7,1
23 beoordelingen
Beoordelingen Durres

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Durres. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Durres. Ben je zelf op vakantie geweest naar Durres? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Durres scoort een 7,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 30 Hotels, 1 Vakantiepark en 1 Aparthotel in Durres. Op Zoover vind je bovendien 119 vakantiefoto's van Durres. Je kunt 1 video van Durres bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Durres. Bekijk ook andere accommodaties in Albanië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Albanië.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

16 beoordelingen over Durres

7,1
23 beoordelingen
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,1
Omgeving
6,8
Stranden
8,1
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,0
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Sept. 2013
"Heel mooi lang zand strand"vertalen
leo
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
8,0
Stranden
9,0

24-09-2013 voor mensen die van lange strand wandelingen houden en lekker willen uitwaaien ook goed en lekker om te zwemmen

met partner, Sept. 2013
"Strand zee en rust"vertalen
marian brooijmans
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

19-09-2013 Durrës is een prima plek om heen te gaan. Geen toeristische activiteiten, maar lang en schoon strand. Hotels staan eind van het centrum af. Bevolking is vriendelijk en behulpzaam. Ons geen seconde onveilig gevoeld!
Zeker een optie, mits je van je rust houdt!

met een groep, Sept. 2013
"Niet echt indrukwekkend"vertalen
Rinus
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

09-10-2013 Dürres is een havenstad en tweede grootste stad van het land, aan cultuur-historische monumenten heeft de stad niet zoveel te bieden, van het amfitheater kan men nog wat ondergrondse gangen zien maar veel heeft dit Romeinse overblijfsel niet om het lijf, het amfitheater ligt binnen de muren van de oude vesting, de muren met enkele hoektorens zijn nog redelijk intact.
Het winkelaanbod is wel groot maar van een leuk sfeer is nauwelijks sprake, het verkeer in de stad is hectisch.
Langs de zeepromenade ligt een architectonisch erg fraaie pier.
De hotelkolonie ligt enkele kilometers ten zuiden van het centrum, hier vindt men wel mooie brede en lange zandstranden die soms nog vrij rustig zijn.
De omgeving van Dürres is vrij vlak en dichtbevolkt, er is weinig fraais aan door de rommelige bebouwing van woonhuizen en bedrijfspanden overal in het landschap en dat geldt voor het hele gebied tussen Dürres en Tirana
Het prijsniveau in Albanië is prettig laag en het eten overal uitstkend

met partner, Aug. 2013
"Durres is een gezellige plaats"vertalen
Mieke
Waardering
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
7,0
Sfeer
7,0

26-09-2013 Gewoon leuk om het een keer gezien te hebben

met partner, Aug. 2013
"Echte havenstad"vertalen
Frank
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

29-08-2013 Durrës is een typische havenstad met een erg druk en onoverzichtelijk verkeer. Bij het station wel wat terassen met erg vriendelijk personeel.
Je kunt er zowel Lek als euro's pinnen en dat is erg handig.
Bijna nergens kun je overigens met pinpas of creditcard betalen, ook in de hotels niet.

met jonge kinderen, Aug. 2013
"Leuk en avontuurlijk"vertalen
René dekker
Waardering
7,0

17-08-2013 Als je eens wat anders wilt,dan is dit wel iets
Mooie stranden,vriendlijke mensen,en als je er bent zeer goedkoop
Zoals een ijsje voor 10cent of uit eten voor 4euro pp incl een borrel
Het is een andere soort land wat ook wel arm is,heel veel dingen kan en mag je ook niet vergelijken met de rest van Europa
Het is niet geschikt voor mensen die van luxe houden , je moet het daar nemen zoals het is
Groor vooroordeeel van de medelanders die denken dat het er gevaarlijk of crimi zo zijn is uit de lucht gegrepen,wij hebben met onze huur auto op vele plekken geweest,en over de mensen valt helemaal niks op aan te merken
Ze zijn super beleefd en vriendlijk

met partner, Juli 2013
"Perfect vakantieland"vertalen
Brigitte en Diane
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

13-10-2013 Albanie moet nog ontdekt worden en Albanie moet het toerisme nog ontdekken! Het heeft een heel vriendelijke mentaliteit en is zeker een aanrader!

met partner, Juli 2013
"Met name 's avonds gezellig."vertalen
joriekeganzeboom
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0

06-08-2013 Onze ervaring is dat het leven in Durres overdag zo goed als stil ligt, op een paar winkeltjes en cafe's na. 's Avonds is er echter genoeg te doen. Mooi uitzicht vanaf de Fly Tower, een ritje in een kermisattractie, lekker eten aan het strand. Erg gezellig!

met jonge kinderen, Juli 2013
"Leuke drukke stad"vertalen
gdn
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
4,0

10-01-2014 Durrës is een leuke stad aan het strand in Albanië. Het is maar een half uurtje met de bus vanaf het moderne vliegveld in Tirana. Vooral s 'avonds is het in het hotel gedeelte een drukte van belang. Tig marktkramen waar je voor een prikkie leuke dingen kan kopen. Er is een zéér ruim aanbod van eetgelegenheden, waar je prima kunt eten.

met oudere kinderen, Juli 2013
"Albanie"vertalen
anissa
Waardering
7,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
6,0

26-07-2013 nog in kinderschoenen,maar leuk om te doen voor weekje.
mensen zijn echt heel lief en behulpzaam.geen opdringerige verkopers.
en spotgoedkoop.eten met ze vieren al voor 14 euro met drankjes.
openbaar vervoer is ook heel goedkoop.nog geen 30 cent met openbaren bus voor zo 7 kilometer.met kleine busjes 60 cent en met taxi 3,50. 2 winkel centrums(moet je niet te veel van voor stellen) leuke marktjes.gewoon even aan de jonge mensen van daar vragen(spreken engels)ze nemne je gewoon bij de hand en brengen je9bij ons 10 min lang(zie toch nergens meer) skytoren en moskee leuk om te zijn te Tirana en kruja echt een must. teintje is ook leuk van durres naar tiranna
Zit een verhaal aan vast ;-)


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?