(Cruise)schip Adventure of the Seas**** in beoordelingen 8.9 | Zoover

_
(Cruise)schip Adventure of the Seas**** cruise

Beoordelingen (Cruise)schip Adventure of the Seas****

cruise
(Cruise)schip Adventure of the Seas scoort een 8,9 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Adventure of the Seas****? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Adventure of the Seas**** in cruise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 63 vakantiefoto's van (Cruise)schip Adventure of the Seas**** vinden.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Adventure of the Seas****

met partner, Nov. 2011
"Indrukwekkend en comfortabel schip"
J
27-11-2011 Ondanks de leeftijd van 10 jaar nog steeds een geweldig schip, waar alles aan klopt. Wat een geweldig ontwerp en wat een mogelijkheden. Alles wordt ook tip top onderhouden. Het enige minpunt aan de boot vind ik de typische Amerikaanse/ Engelse hoogpolige vloerbedekking in de gangen en in de trappenhuizen. Dat maakt de gangen wat muffig, en het wordt wat smoezelig. Kan dat niet beter met een hip vinyl, kurk of parket bekleed worden? De keuken van het algemene restaurant was okay, maar niet echt verfijnd zoals bij bijvoorbeeld de Brilliance of the Seas. De algemene staterooms met balkon zijn niet erg ruim bemeten. De shows en de muziek zijn verbluffend goed en van een "Broadway" kwaliteit. Veel caribische muziek waarop veel gedanst werd. Ik zou er zo nog een keer mee varen.

met partner, Okt. 2011
"Schitterende cruise voor z'n geld"
Van De Vijver Danny
3-12-2011 Groot cruiseschip, waar je niet de indruk hebt met 3200 mensen aan boord te zijn. Ontbijt buffet kan beter. Middag en avond eten uitstekend (Royal Caraibean is veel verbeterd betreffende het eten in vergelijking met 5 jaar geleden).
Schitterende shows 's avonds. Entertainement gedurende de dag kan wel beter.

met partner, Okt. 2011
"Fijne boot, prima service"
Mark
17-10-2011 Opstappen in Valencia was een drama, maar eenmaal aan boord kon de vakantie beginnen. Het schip is een kopie van de Navigator o/t Seas, waar we 1,5 jaar geleden mee hebben gevaren. De pub blijft voor ons toch het gezelligst en hebben we ook bijna elke avond gezeten en hard meegezongen met de live entertainer (Charlie Jourdan).
Je merkt wel het verschil met een aantal jaren geleden. Er wordt duidelijk bezuinigd op het eten (geen lobster night meer?), de shows zijn van een minder hoog niveau en de sommeliers lijken afgeschaft.
In tegenstelling tot wat hieronder beweerd wordt, zijn de ijsshows wel gratis, je moet alleen een gratis kaartje halen, om overbezetting te voorkomen.
Ja, fooien zijn belangrijk voor het personeel (vaak is dat het enige wat mensen verdienen aan boord), maar slim fooi geven kan ook veel opleveren! De eerste dag gelijk 10 dollar fooi geven aan de barman in de pub, heeft ons vele vele gratis drankjes bezorgd.

met vrienden, Okt. 2011
"Geweldig schip"
w.marcus
8-11-2011 mooie boot echter toch veel te groot
er heerst geen intieme sfeer.
volgende keer maar weer op een kleinere boot van deze maatschappij
ze hebben problemen als je de 2e week ook aan boord verblijft ondanks dat je alles met email hebt doorgegeven

"Personeel is vooral vriendelijk vanwege de fooien"
Wijnand
23-9-2011 Ondanks een hele mooie reis op dit mooie schip hadden wij steeds het gevoel dat de manier waarop wij benaderd werden sterk fooi gericht was. Wij hebben dit als vervelend ervaren. Wij hadden ons ook niet gerealiseerd dat we met 3300 medepassagiers aan boord waren, erg druk op de deks. Zonnen, mannetje aan mannetje.

"Wow!"
Bart en Suzanne
19-9-2011 Veel is al gezegd door de voorgangers op deze beoordelingssite. Onze Engelse vrienden die we op het schip hebben gemaakt zouden zeggen: It all comes together like it was meant to be.......
Wij willen terug!

"SUPER Cruise"
Bella en Morris
4-10-2011 Geweldige start van een vakantie, aansluitend nog een week in Portugal. Wel jammer dat de kosten van drankjes aan boord erg hoog zijn, maar al met al SUPER

"Mooi, maar te hoge prijs"
Anneke
22-9-2011 Wij hebben 2x met MSC gevaren en nu voor het eerst met Royal Caribbean het is een mooi schip, entertainment minder als bij MSC, service goed. Jammer dat er diverse dingen,zoals de ijsshows nog extra betaald moeten worden. Prijs kwaliteit kloppen niet, te hoog. Voor ons geen 2x keer met Royal Caribbean.

"Geweldig"
Angelique
8-8-2011 Net terug van een week cruisen met de adventure of THE seas. In een woord geweldig, er is van alles te doen. Promenade dek met de winkels viel wat tegen, je wordt de juweliers zaak in gelokt met loterijen, niet doen valt niks te halen. Voor de rokers onder ons, genoeg mogelijkheden op ieder dek, en natuurlijk op je eigen balkon ( dit is echt een must ook als je niet rookt) onze cruise ging niet helemaal als gepland we zouden woensdag in livorno aankomen maar dat was niet mogelijk omdat het schip daar niet te recht kon dus uitgeweken naar Genua( voor ons niks aan) de volgende dag alsnog naar livorno maar moest om half drie al weer terug zijn dus geen mogelijkheid gehad om naar florance te gaan(tijd gebrek weer een tegen valler) we zouden naar Corsica varen maar dit kwam te vervallen( ook al weer balen) we hebben wel 150.00 dollar terug gekregen van de cruise maatschappij voor de overlast. Baal er enorm van dat ik Corsica niet gezien heb.

"Was een topper"
familie de boer
23-6-2011 we hebben met dit schip een fantastische
reis gehad alles was dan ook in de puntjes verzorgd.het kan absoluut niet beter
hopen het nog veel te doen

1 2 3 4 5 6 volgende