Nee, dit is helaas niet mogelijk. We dienen ons strikt te houden aan onze werkwijze. Deze is als volgt: beoordelingen, foto's, video's en/of een oude accommodatienaam worden niet verwijderd van de website.
De reden dat wij oud fotomateriaal, videomateriaal en beoordelingen behouden op onze website is om zo informatief mogelijk te zijn voor onze bezoekers. Zo ook voor bezoekers die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een hotel dat niet meer bestaat. Uit de beoordelingen wordt duidelijk wat er de afgelopen jaren gebeurd en veranderd is. Het is voor ons als onafhankelijke beoordelingswebsite niet alleen belangrijk alle informatie te behouden voor duidelijkheid naar onze bezoekers maar ook om misbruik van onze website tegen te gaan. Echter, wij begrijpen uw situatie en willen accommodatie eigenaren in dit soort situaties tegemoet komen.
Daarom kunt u op Zoover gebruik maken van de Accommodatie Eigenaren Module. Wanneer u een account aanmaakt, kunt u een bericht op de reactiepagina plaatsen met de nodige informatie. Daarbij kunt u nieuwe foto's en/ of video's uploaden. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link: http://www.zoover.nl/AccoOwner/Registration.aspx
Tot slot willen we u wijzen op de werking van ons waarderingssysteem. Oudere beoordelingen tellen namelijk minder zwaar mee in het eindgemiddelde. Het gemiddelde cijfer zal hierdoor meer beïnvloed worden door recente beoordelingen. We willen u daarom adviseren om uw gasten te vragen een beoordeling te plaatsen op Zoover, zodat het de waardering van uw accommodatie weer snel up to date zal zijn.