989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.798 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Zuid Holland > s-Gravenzande > Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

Beoordelingen Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

9 februari 2010

4,7
6,3

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande in s-Gravenzande, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Duynparc De Heeren van 's-Gravensande bij:

Aankomst (optioneel)

19 beoordelingen van Duynparc De Heeren van 's-Gravensande

NL (19)

4,7
6,3

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (2)
Fam. met oudere kinderen (1)
Fam. met jonge kinderen (3)
Vrienden (1)
Fam. met oudere kinderen, Aug. 2008 mirandapenris, 15-11-2009
Superparc, prachtig verzorgd!!

Het is een goed verzorgt park. We hadden een 6 persoonshuisje geboekt. Het huisje was echt heel schoon en zeker ook ruim genoeg voor 6 personen. Goede bedden en een mooie, complete keuken, goed gepoetst. De ligging van de huisjes is perfect, kort bij het strand (mooi schoon strand trouwens)en leuk gelegen aan water met reigers en eendjes. Wat wij persoonlijk erg leuk vonden waren de tuindeuren naar 2 terrassen, top. Het park is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, hoek van holland, delft, scheveningen etc. Kortom we hebben een supergezellige week gehad. We zullen zeker nog eens naar dit park terugkomen.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Pj , 20-10-2009
Onderkomens
Blinkt uit door de huisjes en de ligging

Wij, gezin met 2 jonge kinderen, zijn met vrienden op dit park geweest. Klein stukje lopen naar een heerlijk strand. Huisje netjes verzorgd en onderhouden maar wel een beetje sfeerloos, kan verschillen per woning. Voor kleine kinderen op het park weinig te doen, maar het heerlijke strand maakt alles goed. Helaas hadden wij geen internet dit weekend terwijl we dit bewust ingepland hadden om 's avonds flink te kunnen gamen. De vinger werd gewezen naar de externe partij die dit verzorgde en waar volgens zeggen al meerdere problemen mee waren. Daardoor werd overwogen over te stappen naar een andere provider met een draadloze infrastructuur. Ondanks deze tegenvaller hebben wij mede door de ligging en het heerlijke strand een fantastisch weekend ervaren ! Als het internet goed gewerkt had had dit park van ons een vette 10 gekregen

Met partner, Sept. 2009 j.couveld, 15-9-2009
prachtig park

een heerlijk park wat netjes is onderhouden op een steenworp afstand van de zee
wij zijn daar één week geweest en dat was prima, de huisjes zijn werkelijk prima ingericht zelfs met een wasmachine en afwasmachine ook is het mogelijk om via een kabel het internet te gebruiken ( dat waren wij nog niet eerder tegen gekomen)
via je eigen laptop kan je dan zelf je plan maken.
Ook is het heerlijk even boodschapen doen in Hoek van Holland ( 2 km) of naar via Monser naar Den Haag fietsen door de duinen.
Ideaal voor mensen met kleine kinderen

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2008 A.Westra, 22-1-2009
Onderkomens
Een prachtig bungalow park in `caribische` stijl.

Vakantiepark De Heeren van s`Gravensande is een bijzonder mooi park. Ons bezoek aan dit park was rond de feestdagen. En we werden ontvangen met warme chocolade melk voor de kinderen en warme gluhwein voor de volwassenen. Bij de receptie waren ze erg behulpzaam en vriendelijk. Je voelt je als gast meteen welkom. De bungalows zijn zeer geschikt voor 6 personen, het bied genoeg ruimte. Ook het schoonmaken van de bungalows en het onderhoud ervan word volgens mij nauwkeurig bijgehouden. Ondanks onze ervaringen met vele vakantie bestemmingen, is dit park overduidelijk de koploper voor ons. Wij voelen ons er thuis. Duynparc team, onze hartelijke dank.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2008 Onbekend, 8-1-2009
5,8
Onderkomens
Op het park wordt veel permanent gewoond

Park ligt erg dicht bij de zee. Op het park is een kleine speeltuin. Verder niets te doen.
Huis was erg ongezellig ingericht met hoogpolige vloerbedekking op trap en bovenverdieping( hoe houd je dit schoon??). Stopcontacten zaten op erg vreemde plaatsen. Schoonmaak zou beter kunnen.

Vrienden, Sept. 2008 Ans, 9-10-2008
Mooi park en netjes

Geweldig weekend doorgebracht in een mooi huisje.Paar keer per dag lekker naar zee wandelen met de hond. Ze hebben zelfs kosteloos mijn toilettas met lenzen toebehoren en bril thuisgestuurd de volgende dag.Helemaal super.

Familie, Sept. 2008 Wiggers, 30-9-2008
erg genoten!!

het is een mooi park, de huisjes zijn ruim en comfortabel.Verder is er niets op t park, maar de kust maakt dat dubbel en dwars goed.De zee is op loopafstand en wij hadden erg geluk met het weer,dus de kids hebben lekker gezwommen samen met de honden.Verder een mooie omgeving, waar je lekker uit kunt waaien.Zeker een aanrader als je niet afhankelijk bent van luxe.(zwembad ed).

Familie, Juli 2006 Fam Haverkamp, 22-7-2008
Komen zeker terug

Net terug van een weekje Duynparc.Ondanks het slechte weer ons prima vermaakt. Personeel is zeer vriendelijke en behulpzaam.Heel veel te doen in de omgeving.Het park heeft geen faciliteiten, dan wisten wij uit de gids en de informatie van internet.Sinds kort ook internet in de bunglow (via een UTP kabel, meenemen dus)en video films op demand, best een leuke service.Wij kijken weer uit naar de broodjes service, lekkere croissants in de morgen.Komen zeker terug.Groetjes fam Haverkamp, Zwolle

Familie, Apr. 2008 De Jong, 12-7-2008
5,5
Dit nooit meer!

Wij, gezin 4 personen, waren onlangs te gast in Duynparc De Heeren van 's-Gravensande. Wat een teleurstelling! Het park had geen zwembad, speeltuin, supermarkt (alleen receptie-winkel) of restaurant. Wat ons opviel was het hoge aantal te koop aangeboden huisjes; al dan niet verhuurd aan seizoenwerkers, vnl. uit polen. Ook wij vonden het personeel weinig behulpzaam en soms zelfs ronduit onaardig. De 'concierge' van het park deelde zelfs bevelen uit; de 'regels' van het park werden terplekke verzonnen. Hij deelde nog net geen boetes uit. De receptioniste was ongeinteresseerd en had duidelijk andere prioriteiten dan de gasten te woord te staan. Het huisje op zich was leuk, alleen jammer van de vele vogelpoep op de ramen en tuinmeubelen en de vele spinnenwebben in en om het huis. Het park was m.i. meer een volksbuurt dan een vakantiepark.

Familie, Okt. 2007 Visser, 23-10-2007
Onderkomens

Wij zijn in de herfstvakantie een midweek naar dit Duinpark geweest (huisje nummer 98).

Zeer goed verzorgd, dicht bij het strand en ook een prima uitvalsbasis voor andere uitstapjes (Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, etc.).

Ons huisje was zeer compleet met vaatwasser, droger en wasmachine, ideaal met kleine kids.

Wij komen hier volgend jaar zeker weer terug.

fam. Visser uit Friesland

1 2 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?