989.826 beoordelingen - 39.203 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.990 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Zeeland > Bruinisse > Vakantiepark Aquadelta (+ Resort Aquastate)***

Beoordelingen Aquadelta (+ Resort Aquastate)***

9 februari 2010

6,6
6,7

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Aquadelta (+ Resort Aquastate)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Aquadelta (+ Resort Aquastate)*** in Bruinisse, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Aquadelta (+ Resort Aquastate)*** bij:

Aankomst (optioneel)

305 beoordelingen van Aquadelta (+ Resort Aquastate)***

NL (305)

6,6
6,7

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (39)
Fam. met oudere kinderen (8)
Fam. met jonge kinderen (61)
Vrienden (22)
Vrienden, 2010 C van Duivendam, 18-1-2010
4,7
Zonde geld!!

Och! Wat zien die foto's er verschrikkelijk mooi uit. Mooi park, mooie omgeving, nette huisjes, enzovoorts. Nou, dat van die omgeving klopt wel, dat is immers de verantwoordelijkheid van de gemeente. Maar wat een ongelooflijk saai park is dit zeg. Werkelijk waar niets te beleven daar. Misschien voor hele kleine kinderen dat de speeltuin (dat inminse speeltuin!! *kuch* ) beetje spanning biedt. Maar wat word je bedrogen door die site zeg! Echt he-le-maal niets te beleven daar. Ja, buiten het park.. Huisjes zijn ook totaal sfeerloos. Van buiten leuk, van binnen verschrikkelijk saai.
Dus mensen, wil je met wat vrienden en/of vriendinnen een leuk weekendje beleven, ga dan in gódsnaam niet naar dit Aquadelta. Zo zonde geld..
Ze proberen je werkelijk overal leeg te knijpen.
Wij hebben achteraf nog een rekening na gekregen, omdat er ergens een vlek op de muur gevonden was. Eentje van een goede 400 euro. Merkwaardig dat het uurloon van een schoonmaker in Zeeland zo hoog ligt!!
Amen!

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Fam. Schouten, 4-1-2010
boven verwachting leuk

Wij hadden ons weekje al geboekt, toen we enorm nare beoordelingen op de site lazen. Daar schrokken we echt van. We hielden dus rekening met een smerig appartement en namen schoonmaakdoekjes mee, maar het was er erg schoon. Dat het zwembad niet zo luxe als van Center Parcs was, dat hadden we voor het boeken op de site al gezien, dus waren we echt tevreden met het leuke peuterbadje.
Een grote plus, was het extraatje bij binnenkomst: een kerstsok gevuld met kerstchocolaatjes en later kreeg onze dochter ook nog eens van de kerstman die rond liep een cadeautje.
Wij gingen met openbaar vervoer naar Aquadelta. Dat was te doen. De interliner stopt er op ca. een kwartier vandaan.

Fam. met jonge kinderen, 2007 Tosca, 1-1-2010
Onderkomens
mooi om met jonge kinderen naar toe te gaan

mooie wandel omgeving, mooi huisje alles is aanwezig

lekker eten vooral het ontbijt is super!

zou er zeker naar terug gaan.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Sandra, 29-12-2009
Perfect park voor kinderen

Wij zijn van 24 dec. 2009 t/m 28 dec. 2009 op vakantie geweest in Aqua Delta. Ik was een beetje bang na alle negatieve reacties hier gelezen te hebben.
Maar het was nergens voor nodig. We zaten in appartement Jaden en met de 2 verdiepingen was het een zeer ruim appartement.
Het appartement was heel schoon en netjes. Ook voor ons kindje van 5,5 jaar was er genoeg te doen. Elke dag organiseerde de kinderanimatie wel iets.
Het zwembad is ook leuk genoeg om jezelf te vermaken.
Wij zijn zelf Center Parcs en Roompot gewend maar dit is zeker niet tegengevallen. Als het aan ons ligt gaan we volgend jaar weer.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Nicole, 20-12-2009
Onderkomens
Mooi park (vooral in de zomer)

Na veel negatieve berichten te hebben gelezen gingen we er met enig gemengd gevoel naartoe. Maar het is ons 100% meegevallen.
-geen lange wachttijden bij inchecken (voor 15.00 uur al in huis)
-ruim en schoon/net huis
-we hadden een 8 pers buitenhuis 6 volw en 2 kids (koelkast kan groter)
-mooi zwembad + peuterbadje (zwembandjes aanwezig, en banden en matten voor in het water, grote glijbaan) Geen zwemparadijs, in de zomer ligt men toch aan het strand.
-in wintermaanden weinig vertier in de omgeving (op zondag alles dicht)
-ivm jonge aanplant is het nog behoorlijk kaal op dit gedeelte van het park
-Sinterklaas en zwarte piet kwamen en via een ontvangen mail kon je opgeven of je naar het feest kwam en iets over de kinderen kon vertellen. Die kinderen mochten bij sinterklaas komen en er werd echt aandacht aan besteed en ook cadeautjes uitgedeeld, erg leuk.
-Vooral in het hoofdseizoen prachtige omgeving voor strand/zee

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 Van de Wiel, 3-12-2009
Tegenvaller

Wij hadden dit park speciaal uitgekozen in deze pediode van het jaar ivm het overdekte zwembad en de binnenspeeltuin. Tot onze verbazing waren deze maar beperkt geopend. Na 16.00 uur was er niets meer te doen op het park. Wilde je gebruik maken van de faciliteiten, dan moest je alles plannen, wat bijna niet te doen is met jonge kinderen, die ook nog slapen 's middags. Dat viel ons erg tegen. Als wij dit van te voren geweten hadden dan hadden wij dit niet geboekt.

Wij hadden een vakantiewoning Parel 4-5 personen. (kinderwoning) Nadat wij er op gewezen waren en nog eens goed lazen op internet kwamen wij er achter dat het geen woning betrof maar een flat. Er staat namelijk woning op etage. Dit mag wat ons betreft duidelijker vermeld worden. Het was allemaal vrij oud, maar wel goed schoon.

Personeel was allemaal even vriendelijk. Wij zijn ook op het park wezen eten en dat was dik in orde.

Wat ons betreft een park waar wij niet terug komen.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 fam. met jonge kinderen, 30-11-2009
weekje zomervakantie 2009

na veel beoordelingen te hebben gelezen zagen we het somber in
nou, het is ons echt reuze meegevallen, we hebben het reuze naar onze zin gehad met onze meid van 4maanden
voor de kleine kinderen tot een jaar of 10 is er echt genoeg te doen
er is een kinderanimatieteam ( welke alleen in de zomer is ) en er staat iedere dag iets op het programma, karaoke, kinderdisco vanalles
er zijn echt genoeg eetgelegenheden, je kunt gaan voor de pizza's ( in restaurant eten of meenemen) , je kunt friet eten, maar je kunt ook by het a al carte restaurant een hapje gaan eten. het zwembad (aan de kleine kant is ) met glijbaan en een klein peuter bad. wij hadden de zwemkaartjes zelf moeten betalen (omdat wij het huisje particulier hadden gehuurd) en deze waren echt super duur, het geld niet waard !! je kunt er ook golven en bowlen, heel erg leuk gemaakt. in de zomer is het wel lekker om een stukje door t park te wandelen, er zijn wel veel huisjes die van vaste bewoners zijn, toch een leuk weekje gehad

Vrienden, 2009 groep vrienden, 29-11-2009
Valt tegen, helaas!

Afgelopen weekend met 6 vriendinnen hebben we een buitenhuis Royal gehuurd. Helaas was het niet 'royal', zeker niet in vergelijking met andere parken.
De website beloofd een luxe huis, luxe badkamer enz. De luxe valt tegen; geen DVD, slechte CD speler, geen oven, weinig keukenbestek, een karige badkamer voor 6 personen. Bovendien worden 6 personen als 'groep' gezien, en moet er naast 100 euro borg voor het huisje nog 100 euro borg pp worden betaald. Aquadelta behoudt zich het recht voor dit binnen 2 weken terug te storten. Tel uit je winst!
Kortom; een tegenvaller qua huisje!!! Park verder goed voorzien van facilliteiten en personeel over algemeen correct!

Fam. met jonge kinderen, Apr. 2009 Monique, 28-11-2009
Ontdek Zeeland

Lang weekend Bruinisse gedaan in fantastische huisjes ( Type Buitenhuis 6 p) met ruime buitenruimte en alles zeer kindvriendelijk met buitenbox etc. Ligging park super aan de haven en te voet naar Bruinisse. Zwembad leuk en kids playground is helemaal leuk om in te spelen. Goede restaurants in het dorp en heerlijk fietsen en leuke dorpjes passerend. Ook nog naar Neeltje Jans geweest en Zierikzee. Enige kanttekening is dat het ontbijtbuffet nogal karig is. Midgetgolf baan ligt precies aan restaurant/Grand cafe met terras, wat erg gezellig is.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 nicole, 3-11-2009
Onderkomens
super herfstvakantie voor hele familie gehad

heel leuk park. voldoende activiteiten voor kinderen van 2 en 4. Erg aardig en behulpzaam allemaal. Mooi huis voor 9 pers aan Villa staetelaan. ideaal voor opa,oma, kinderen en kleinkinderen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?