-3 °C
9 februari 2010
Wij waren er met 2 kindjes (6-8). Leuk in omgeving = zwembad Carrousel, theater Concordia Enschede, binnenspeeltuin Almelo, kinderwandelingen VVV. Ga zeker ook naar 'Steile Oever'. Service? Superhartelijke ontvangst. Verwarming die opstaat als je toekomt (top!). Bungalow? Eerder standaard. Door lastminute wel goede prijs/kwaliteit. De absolute troef is rust!
Wij waren er met 2 kindjes (6 & 8). Wij houden van rust en dat kregen we volop. Er is een leuk zwembad (Carrousel) dichtbij. Enschede (Concordia), twee leuke wandelingen aangeraden door VVV en binnenspeeltuin in Almelo. In het park zelf? Een hartelijke ontvangst. Dat de verwarming al opgezet is, als je toekomt is echt fantastisch (nooit eerder meegemaakt). De bungalow? Eerder standaard maar alle comfort is in orde. De basisprijs is daardoor wat aan de hoge kant. Wij genoten echter van lastminute korting hierdoor goede prijs/kwaliteitsverhouding. Verbeterpuntjes? Ik mis altijd een antikleefpan en ik vind broodjes om 9u15 laat voor je ontbijt. Verbeterpunt voor elk bungalowpark? Een tv-programma voor de week dat je er bent. Als buitenlander (ja wij zijn Belgen) kan je in de winkel enkel de programma's van een tijdje vooruit kopen. Gat in de markt.De Lindenbergh zelf. Een aanrader!
We hebben 2 weken genoten van de rust en gastvrijheid op landgoed De Lindenbergh.Veel gefietst in de mooie omgeving.Echt de moeite waard.Dit was onze tweede keer en we komen vast terug.
50+? dan moet je de lindenberghzeker doen!!!ideaal om te fietsen,woonkamer kanin de zomer wel erg warm wordenivm het ontbreken ve airco cq zonwering,voor de rest is hetmeeer dan voldoende.
Vanuit het huisje zijn heel veel mooie fietstochten te maken. Bij minder weer is Kampen een leuk historisch stadje om te bezoeken (Gidsje stadwandeling te koop bij VVV). We hebben heerlijk gegeten bij Charlie Brown, het restaurant dat op loopafstand van het park ligt. Een klein minpuntje is het gebrek aan privacy. De huisjes staan dicht op elkaar en de begroeiing is nog erg laag. Dit zal misschien in de toekomst verbeteren.
Van 19-26 september een week doorgebracht op de Lindenbergh. Een mooi en gezellig park met een uitstekend beheer. Geschikt voor 50 plussers , mooie fietstochten te maken in de prachtige omgeving.Bij wat minder weer zijn er leuke en interessante museums te bekijken, zoals het streekmuseum Ommen en het tinnenfigurenmuseum. De woningen zijn goed ingericht, de ruimte in en om de woning is uitstekend.Het enige minpunt is dat het bouwterrein, waar niet meer gebouwd wordt, er wat rommelig bij ligt. Zeker voor herhaling vatbaar.
We hebben een fantastische week gehad op de Lindenbergh. Rustig park je kunt fijne fietstochten maken in de mooie omgeving van Ommen.De bungalow was fantastisch, heerlijk ruim, mooie luxe keuken compleet met vaatwasser, prachtig ingerichte badkamer, er was zelfs een tweede toilet aanwezig. De bedden waren prima, wij hebben al veel bungalowparken bezocht, maar nog nooit zo'n mooie vakantiebungalow gehad. Dit park is zeker een aanrader voor iedereen die van rust houdt en mooie fietstochten wil maken.
Ook van ons krijgt dit park en zijn beheerders een grote pluim.Park voor rustzoekers, dus minder geschikt voor gezinnen met kinderen.Luxe en mooi huisje (153). Grote slaapkamer, en een kleinere -, ieder voor 2 personen op begane grond. Op 1e verdieping de wasmachine en droger. Tevens een zonnebank en sauna. Zeer ruime woonkamer. Gezien vele glas en schuin dak, in zomer waarschijnlijk zeer warm. Wordt volgens Harriet deze lente opgelost door plaatsing van leibomen. Deel van park nog in aanbouw. Geen overlast.
Van 28 dec 07 tot 4 jan 08 verbleven wij met 4 personen in bungalow nr. 14. Nog nooit zo'n geweldige bungalow gehad en we hebben er toch al een aantal gezien in Nederland. Alles is aanwezig van een gebaksschotel t/m een wasmachine. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanbeveling voor mensen die van rust en luxe houden. Wim en Harriet jullie hebben het goed voor elkaar. Tot een volgende keer.
van 24 t/m 28 dec 2007 een midweek door gebracht op landgoed de lindenbergh.prachtige bungalow met alles er op en eraan.en heel schoon complimenten hiervoor aan de fam. weitkamp.wij hebben genoten van de rust.en komen daar zeker van de zomer weer terug.een echte aanrader voor de rustzoekers, fiets en wandelaar. rob en zita
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?