-3 °C
9 februari 2010
Voor de vierde keer op rij vierden we Oud en Nieuw op de Tolplas in chalet 213. Genoten van het prachtige uitzicht over het water. Foto's gemaakt van het schitterende sneeuwlandschap en eindeloos gekeken naar het af- en aanvliegen van de vogeltjes en eenden. De kinderen wakker gemaakt voor het vuurwerk, en de volgende dag eindeloze sneeuw- en ijspret gehad. Een heerlijk begin van het nieuwe jaar.
We hebben er heerlijk 10 dagen door gebracht in een gezellig chalet 223.Voor mensen die van rust, wandelen en fietsen houden zullen dit hier zeker vinden. De herten, konijntjes, eekhoorntjes en de eenden niet te vergeten zijn trouwe gasten in de omgeving.We komen zeker weer terug.Zomers zal het voor kinderen ook de moeite waard zijn 's winters minder.
Wij hebben een SUPER week gehad op recreatiepark de Tolplas. De Twentsche Buitenverblijven zijn absoluut adembenemend, ook voortrefelijk gegeten bij de Bistro op het Park,de gastvrouw heeft er alles aangedaan om het er een heerlijke kerst van te maken, zulke klasse komen wij niet vaak meer tegen. De foto's spreken voor zich!!!!!!
“Wij zaten in een twents verblijf (nr 348), dit ligt erg mooi, dicht aan het water, 's morgens mooi uitzicht als de zon opkomt en 's avonds als de zon ondergaat. Een mooi compleet chalet van alle gemakken voorzien. Prima sauna en heerlijke stoomcabine. Het is zeker een aanrader om dit chalet nr 348 eens te huren. Wij gaan zeker nog weer eens terug"Fam Schoonderbeek.
We zijn een week in de Tolplas geweest en hebben er erg genoten. Het was midden winter, veel sneeuw een fantastische tijd vooral voor mensen die rust zoeken en van wandelen houden.De hond mag mee. De chalet 223 ziet er netjes uit.
Wij hebben weer een heerlijke week in chalet 349 doorgebracht! Zoveel extra's in dit huisje! Het uitzicht is prachtig, met alle weersomstandigheden. We zagen veel mensen vissen maar wij hebben lekker in de tuin en op het (prive) strandje gezeten. Dit plekje heeft echt de meeste privacy, want het is de laatste van de rij en zit dus aan de bosrand. Alle extra's dit dit chalet heeft doen ons zeker terugkomen! (niet alle chalets hebben dit, dus vraag dat goed na!)Onze hondjes mochten mee en daar hebben we heerlijke wandelingen mee gemaakt. De tuin is goed aangelegd en geeft door de hoge beukenhaag veel privacy. In de winter zijn we hier ook geweest: geweldig, met een beetje sneeuw op de bomen en de rieten kappen. We hebben ook nog gezien dat er geschaatst werd.
Wij hebben nu al voor de derde keer een heerlijke week gehad in het Twents Buitenverblijf, 349. Van binnen heerlijk luxe en van buiten een mooi aangelegde tuin. Schitterend uitzicht. Dit chalet heeft veel extra's: vaatwasser, 2e tv, dvdspeler en gezellig ingericht. En onze hond mocht mee! Lekker gegeten in het restaurant. Wij komen graag weer in dit chalet!
Jammer dat het park ook permanente bewoners heeft, want die klussen er regelmatig behoorlijk op los!Verder is een gedeelte van het park nog ontzettend zanderig en kaal(bij de bruine chalets) de kinderen zaten tot over de oren toe met modder. Ach,je moet als kind wat, want er valt voor kinderen hier helaas niets te beleven. Wij vragen ons ook af hoe je een chalet de naam 'Wellness' kunt geven; men zou toch iets meer ruimte mogen verwachten!
Wij zijn met 2 gezinnen naar dit park geweest in de herfstvakantie. Het bestaat voornamelijk uit bungalows en chalet waarvan een groot aantal permanent bewoond worden. Er is 1 kleine speeltuin en voor de rest is het voor de kinderen niets te doen. Maar wij wisten dit van te voren en gingen ook veel fietsen in de omgeving. Mooi huisje ( 65) met serre, lekker ruim zowel binnen als buiten de bungalow. Tja het is geen centerparcs of landal, maar daar betaal je dan ook veel meer voor. Leuk voor gezinnen met jonge kinderen en stelletjes.
Wij hebben in oktober Buitenverblijf 348 gehuurd. Dit was echt top. We hebben stiekum vergeleken met de ligging van de andere chalets, maar volgens ons heeft deze de meeste privacy. Elke morgen is het een feest om de gordijnen open te doen en te genieten van het uitzicht over de plas. Je hebt eigenlijk de hele dag zon op het terras. En vooral 's avonds is de ondergaande zon een spektakel. Zeker boeken!
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?