99x.xxx beoordelingen - 39.858 bestemmingen - 237.004 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 1.358 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Noord Holland > Zandvoort > Vakantiepark Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs)

Beoordelingen Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs)

17 maart 2010

6,7
5,7
5,4
6,1
6,2

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs) in Zandvoort, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs...

Aankomst (optioneel)

• Reisaanbieders
  • Tips (3)
Lettergrootte: A   A   A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

268 beoordelingen van Sunparks Zandvoort aan Zee (vh Center Parcs)

NL (268)

6,5
6,7
5,8
6,2

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (32)
Fam. met oudere kinderen (27)
Fam. met jonge kinderen (51)
Vrienden (30)
Groepsreis (11)
Met partner, Feb. 2010 kampjes, 4-3-2010
echt geweldig
wij zijn vorige week een midweek op dit park geweest en het was geweldig
we zijn er niet met een fijn gevoel heen gegaan i.v.m de reacties
we werden netjes ontvangen door vriendelijk personeel we kwamen in ons huisje [nr110] en die was super netjes en goeie bedden het zwembad is niet echt groot maar om even een paar uur te ontspannen was het heerlijk wij begrijpen niet dat er zulke reacties op staan we hebben er een fijne week gehad en komen zeker terug

gr fam kampjes

Met partner, Feb. 2010 renee moonen , 3-3-2010
Lekker uitrusten
Wij zijn een lang weekend geweest van vrijdag tot en met maandag.
Bij de receptie zijn we aardig ontvangen, we kregen een mapje mee met daarin alle formulieren met uitleg en de zwemkaartjes, sleutels en aanbiedingen.
In het huisje aangekomen, waren we erg verrast, het zag er zeer netjes uit.
We zaten in bungalow 186, dit was een exclusive huisje voor 4 personen met regen douche, sauna, vaatwasser, senseo apparaat, opgemaakte bedden, keuken en badlinnen.
Het zag er netjes uit allemaal, een gezellig huisje.
Enkele dingetjes die niet zo fijn waren, een onherkenbaar zwarte substantie op de koelkast, gevaarlijke stopcontacten, vieze afvoer op toilet.....

Maar al met al hebben we een fijn weekendje gehad!

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 Jos, 27-2-2010
toppie
heerlijk park,simpel maar geweldig de combinatie zwemmen op het park en dan lekker uitwaaien op het strand.we gingen er voor de 1x heen, met gekromde tenen (zijn vaak naar centerparcs geweest).maar ik moet toe geven in een woord heerlijk,schoon huisje lekkere bedden afwasmachine.en het personeel altijd vriendelijk.en wat mij opviel was dat zelfs je naaste buren graag een praatje maakte,ben ik bij andere parken nog niet tegen gekomen.alleen voor de boodschappen moet je daar niet zijn de prijzen zijn er erg duur.we waren er met kinderen en die willen graag nog een keer.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 texas_93, 15-2-2010
Lekker bijkomen
We hadden huisjenr. 108 en we hebben echt even lekker bij kunnen komen. Het was netjes en redelijk schoon (wat stof onder het bed en stofnestjes). We hebben goed geslapen en gebruik gemaakt van de infrarood sauna (die nieuw rook). De bedden waren netjes opgemaakt en de handoekenpakket lagen netjes klaar op het bed in plastic. De kinderen hebben lekker kunnen genieten van het zwembad, die schoon was. Kortom toch even lekker weg maar niet al te duur. Je kunt trouwens goed eten bij Market Buffet...

Met partner, Feb. 2010 torix, 13-2-2010
Onderkomens
wat een ongelooflijk slecht park
na 1 nacht al weer vertrokken
toen we binnen kwamen in ons huisje was de schoonmaker nog niet geweest leek wel de vloer was vies en niet schoon gemaakt
de vaatwasser zat nog vol en de koelkast had een lucht als of er al 3 maanden eten in aan het rotten was
deze keer een huisje met infrarood sauna
de lucht die hier uit kwam was echt niet te harden
volgens de receptie zijn ze nog nieuw (2e week januari 2010) maar
de lucht leek wel op een zweet fabriek
de afwerking rond de sauna liet ook te wensen over
de gootjes zeten scheef en kwamen los
waar vroeger een kast stond was snel een kwast over gegooid
de kachel sloeg na een half uur dvd kijken weer op 10 graden terwijl wij hem op 18 hadden ingesteld
de keuken was net een ratten hol
de badkamer leek wel na de zomer niet meer te zijn schoon gemaakt overral lag zand en stof

eer staat een stofzuiger in het huisje maar die was waarschijnlijk al 6 maanden niet meer van z'n plaats gewest onder de bedden lag een berg stof en zand

Vrienden, Feb. 2010 T. de Vries, 9-2-2010
Goed park
Huisje schoon, eten goede kwaliteit, personeel behulpzaam en vriendelijk, jammer van de dinerbufetten, dat ze het eten niet goed heet kunnen houden.
Verder prima verblijf gehad.

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Maarten Westering, 8-2-2010
Goed te doen!
Wij hebben een heerlijk weekendje gehad in sunparks Zandvoort met een baby van 8 maanden. Huisje is een beetje oud en mag wel eens een likje verf hebben, maar over het algemeen was het netjes en schoon genoeg voor ons. (er is altijd wel wat te zeuren), lcd tv en de bank was redelijk niet, bedden sliepen heerlijk. Wij hadden een 4-persoons huisje(nr.141), en waren ook een beetje huiverig voor de slechte reacties, maar is ons meer dan meegevallen, zeker geen spijt van.
Het zwembad is mooi en schoon en het personeel (wat wij enkel bij aankomst hebben gesproken) was zeer vriendelijk en gaf al meteen een fijn gevoel.

Gewoon net als ons, DOEN, verwacht er gewoon niet teveel van, het is geen 5 sterrenhotel, maar dat is de eemhof of huttenheugte ook niet, voor ons deed dit park daar niet voor onder, bij centerparcs betaal je gewoon meer, en hier lekker minder!

Veel plezier!

Fam Westering

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 sandra, 8-2-2010
lekker weekend gehad.
Na het lezen van de beoordelingen op deze site, waren we toch wel benieuwd wat ons te wachten stond, voor de zekerheid maar een fles dettol ingepakt, maar die hebben we niet nodig gehad, ons huisje (wat overigens een standaard 8 pers. huisje was nr 256) was goed schoongemaakt. Het is niet te vergelijken qua luxe met een huisje van centerparcs, maar daar is de prijs ook na. het park ligt heerlijk dicht bij zee en het zwembad was super voor de kinderen. Wij gaan zeker nog wel een keer terug.

Groepsreis, Feb. 2010 H. Righolt, 7-2-2010
Prijs/kwaliteit GOED
Net terug van een weekend , is goed bevallen. Na veel negatieve reacties hield ik mijn hart vast over dit park maar is alles meegevallen. Wij waren met 5 personen en mijn broer was met zijn vrouw en 2 kinderen. Beiden hadden wij een 6 persoons huisje, respectievelijk nummer 464 en 465. Onderling zat er toch verschil in, 465 had een lcd tv en 464 had nog een beeldbuis televisie en 464 had een losse magnetron waar 465 een ingebouwde had. De huisjes waren op een paar kleinigheden na goed schoongemaakt ( bestek en de bank vertoonde vlekken) Het park is niet up to date maar voor ons goed genoeg. Het grootste pluspunt vonden wij het zwembad met zelfs een wedstrijdbad, goed schoon en lekker warm. Kortom, zeker reden om nog eens over te doen!

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Winand, 2-2-2010
Lekker uitgewaaid
Afgelopen weekend met mijn gezin in Sunparks Zandvoort geweest. Gezien de voorgaande reacties hebben we behoorlijk geluk gehad :-). De bungalow was inderdaad gedateerd, maar wel schoon en zoals mijn voorganger schrijft prima geschikt als onderkomen. Verder met mijn kinderen veel in het prettige zwembad gezeten, wat schoon was, net als de hokjes. Verder goed gegeten in Il giardini's en nog heerlijk uitgewaaid op het op loopafstand gelegen strand.
Wel denk ik dat het verstandig is om je vertier buiten het park te zoeken, maar gezien de ligging is dit geen probleem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?