-1 °C
9 februari 2010
Na het lezen van de beoordelingen op deze site, waren we toch wel benieuwd wat ons te wachten stond, voor de zekerheid maar een fles dettol ingepakt, maar die hebben we niet nodig gehad, ons huisje (wat overigens een standaard 8 pers. huisje was nr 256) was goed schoongemaakt. Het is niet te vergelijken qua luxe met een huisje van centerparcs, maar daar is de prijs ook na. het park ligt heerlijk dicht bij zee en het zwembad was super voor de kinderen. Wij gaan zeker nog wel een keer terug.
Wij hebben een heerlijk weekendje gehad in sunparks Zandvoort met een baby van 8 maanden. Huisje is een beetje oud en mag wel eens een likje verf hebben, maar over het algemeen was het netjes en schoon genoeg voor ons. (er is altijd wel wat te zeuren), lcd tv en de bank was redelijk niet, bedden sliepen heerlijk. Wij hadden een 4-persoons huisje(nr.141), en waren ook een beetje huiverig voor de slechte reacties, maar is ons meer dan meegevallen, zeker geen spijt van. Het zwembad is mooi en schoon en het personeel (wat wij enkel bij aankomst hebben gesproken) was zeer vriendelijk en gaf al meteen een fijn gevoel.Gewoon net als ons, DOEN, verwacht er gewoon niet teveel van, het is geen 5 sterrenhotel, maar dat is de eemhof of huttenheugte ook niet, voor ons deed dit park daar niet voor onder, bij centerparcs betaal je gewoon meer, en hier lekker minder!Veel plezier!Fam Westering
Net terug van een weekend , is goed bevallen. Na veel negatieve reacties hield ik mijn hart vast over dit park maar is alles meegevallen. Wij waren met 5 personen en mijn broer was met zijn vrouw en 2 kinderen. Beiden hadden wij een 6 persoons huisje, respectievelijk nummer 464 en 465. Onderling zat er toch verschil in, 465 had een lcd tv en 464 had nog een beeldbuis televisie en 464 had een losse magnetron waar 465 een ingebouwde had. De huisjes waren op een paar kleinigheden na goed schoongemaakt ( bestek en de bank vertoonde vlekken) Het park is niet up to date maar voor ons goed genoeg. Het grootste pluspunt vonden wij het zwembad met zelfs een wedstrijdbad, goed schoon en lekker warm. Kortom, zeker reden om nog eens over te doen!
Afgelopen weekend met mijn gezin in Sunparks Zandvoort geweest. Gezien de voorgaande reacties hebben we behoorlijk geluk gehad :-). De bungalow was inderdaad gedateerd, maar wel schoon en zoals mijn voorganger schrijft prima geschikt als onderkomen. Verder met mijn kinderen veel in het prettige zwembad gezeten, wat schoon was, net als de hokjes. Verder goed gegeten in Il giardini's en nog heerlijk uitgewaaid op het op loopafstand gelegen strand. Wel denk ik dat het verstandig is om je vertier buiten het park te zoeken, maar gezien de ligging is dit geen probleem
Wij hebben gebruik gemaakt van de accommodatie als onderkomen. Bedden zijn niet top, maar over het algemeen was het prima. Ligging is goed, nabij strand en centrum.
We zijn hier een lang weekend geweest. De ligging van het park was goed. Het zwembad was ook prima. Echter was het huisje niet echt wat we er van verwacht hadden. Wij hadden een Exclusive Villa geboekt, maar zo exclusive was het niet. Het was niet echt vies, maar normaal zijn wij Centerparcs gewend en daar verstaan ze heel wat anders onder een Exclusive Villa!!! Het park op zich zag er nogal verwaarloosd uit, alsof er al jaren niks meer aan gedaan was.We hebben verder wel een fijn weekend gehad in dit park, maar ik geloof niet dat we nog eens een weekend in een park van Sunparcs zullen boeken.
die reacties van mensen die niet snappen waarom er allerlei negatieve reacties geschreven worden. Hebben waarschijnlijk een huisje gehad die reeds gerenoveerd zijn. (hoeveel zijn dat er ? 5?) maar de andere 200 huisjes dus mooi niet !!!alsjeblieft mensen........... het is gewoon schandalig zo smerig ........ en ook al heb je dan een redelijk schoon huisje, dan nog houden we over, onvriendelijk personeel etc etc etc. niet te geloven toch ??????nou iedereen moet het zelf weten maar ik heb 1 advies ........... GA NIET !!!!!!!!!!!
Wij zijn niet erg kieskeurig en namen de berichtjes op internet dan ook met een korreltje zout.Wij verwachtte dan ook geen hilton behandeling maar gewoon een rustig park om een paar daagjes weg te zijn uit het dagelijkse leventje.Al was het niet zo vies en smerig geweest dan was het nog comisch geweest ook.Maar we schrokken toch wat we hier voor ons geld kregen, we voelde ons zowaar weer helemaal tieners toen we de hele wereld rondreisden in goedkope hotelletjes en jeugdherbergen.Vuil en luidrigdige mesen op het park en dat vieze water in het zwembad we zijn weer helemaal gelukkig met ons kleine stofvrije huisje.
Wij zijn net terug. Wel een dag eerder dan gepland, maar we waren het zo zat. Het is echt een verschrikking en dat voor het exorbitante bedrag van 850 euro. Ik wil met deze recensie andere mensen waarschuwen en vooral Sunparks laten weten dat zij zich heel diep moeten schamen. Toen wij aankwamen was het overal spiegelglad en nergens was gestrooid, we hebben halsbrekende toeren moeten uithalen om ergens te komen. Pas toen er een gast zijn heup brak, u leest het goed, toen pas werd er gestrooid en sneeuw geschoven, toen dooide het intussen. Dan de huisjes; 2 hele kleine doorgezakte bankjes en een lucht dat er uit de badkamer kwam; het leek wel of de riolering geknapt was. Alle servies was vies en wat roestig kan worden, was het al. 's Avonds is het ook heel sneu: zitten enkele mensen op de plaza achter een oerwoud van struiken en er zitten ook enkele mensen in de beach-factory te kijken naar 2 halzen die karaoke presenteren. Mensen die dat leuk vinden zijn dood alleen weten ze het niet.
De vakantievilla's zijn niet erg ruim, maar onze villa (klasse 'Exclusive') voldeed verder zeker aan de verwachtingen. Een comfortabele bank, behoorlijke bedden, schoon, werkende apparatuur, etc.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
naar Downunder of Azië!Doe mee met de "Get out of here!" prijsvraag en win een droomreis voor 4 personen!
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?