989.521 beoordelingen - 39.203 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 2.195 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Noord Holland > Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef > Vakantiepark Roompot Kustpark Egmond aan Zee

Beoordelingen Roompot Kustpark Egmond aan Zee

-1  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Roompot Kustpark Egmond aan Zee? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Roompot Kustpark Egmond aan Zee in Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Roompot Kustpark Egmond...

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

218 beoordelingen van Roompot Kustpark Egmond aan Zee

NL (220)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (85)
Fam. met oudere kinderen (13)
Fam. met jonge kinderen (28)
Vrienden (16)
Groepsreis (1)
Alleen reizend (1)
Fam. met jonge kinderen, feb 2010 marietje, 8-2-2010
9,5
geweldig

Vakantiepark de Roompot in Egmond aan de zee, is zeker de moeite waard om ook in het winterseizoen te bezoeken. Men is er klant en kindvriendelijk. De chalets zijn ruim, netjes en uitstekend te verwarmen. In de omgeving is ook in de wintertijd voldoende te beleven voor jong en oud.

Met partner, Jan. 2010 Maarten, 2-2-2010
Onderkomens
Aanrader, ook buiten hoogseizeon.

Januari 2010, net terug. Kijk terug op gezellig weekend met 2en. Veel sneeuw, dus fietsen kwam er niet van. Lopen naar de zee kan in ca 15min. Goed te doen. Egmond in deze tijd niet bruisend, wel voldoende winkelmogelijkheden. Aan zee heerlijk geluncht bij Zilte Zoen. Ook gechineest (chinese muur) en idd leuke sfeer en lekker eten. Bij New West heerlijke zalm gegeten en laten zwemmen in enkele "Winterkonickjes". Huisje, schoon, bedden goed, wat zachte matras, ik heb liever wat hard. 2x1 bed, schuiven snel uit elkaar. Geen dvd, alleen in kindvriendelijke huisjes. Geen P bij huis. Zijn ook een dag in Haarlem geweest en het Dolhuys bezocht, museum voor de psychiatrie. Boeiend. Heel mooi strand. Vanuit het winkelcentrum kun je zo het strand op lopen. Wel heb ik wat de gezelligheid gemist van de bruine kroeg. Grand cafe is leuk, maar toch anders. Parkwinkeltje voorziet in alle zaken die nodig zijn. evt ff lopen naar de super in het centrum. Maar bovenal HEERLIJK uitwaaieren op het strand

Vrienden, Jan. 2010 Thomas Bernard, 18-1-2010
Prima park

Wij hebben met 6 volwassen in een chalet gezeten tijdens de halve marathon van Egmond. Het was vreselijk weer (veel sneeuw en flink koud). De chalets waren erg comfortabel met 3 aparte slaapkamers (1 met stapelbed). Goede keuken en badkamer. Dichtbij het centrum van Egmond. Goede accomodatie voor de halve, start is om de hoek.

Vrienden, onbekend Antoon, 14-12-2009
Onderkomens
Weer een fantastich weekend gehad

Afgelopen weekend weer even uitwaaien in Egmond aan Zee. Het huisje was weer tip top in orde en het eten en de bediening zoals in September toen we het park met 47 personen bezochten ook weer helemaal top. We weten zeker dat we dit Roompotpark weer zullen bezoeken. Dikke pluim voor alle medewerkers daar. Weer zeer behulpzaam en uitermate vriendelijk.

Vrienden, Dec. 2009 Antoon, 14-12-2009
Weer een fantastisch weekend

Vrienden, Dec. 2009 Meike, 7-12-2009
Fantastisch weekend gehad!!

Wij hebben met 6 meiden een top weekend gehad om nooit meer te vergeten! accomodatie is super en ligging perfect

Vrienden, Nov. 2009 Filip en Nicole, 4-12-2009
Súper weekend

Wat een super weekend in Egmond aan Zee! De chalets lagen er erg verzorgd en gezellig bij. Alleen de douche mocht beter onderhouden worden, dus het meenemen van badslippers is gewenst! Het strand en het gezellige dorpje Egmond aan Zee waren een klein kwartiertje wandelen, wat goed te doen was. Het bezoeken van Alkmaar (20 minuutjes met de auto) is ook een tip!

Met partner, Nov. 2009 Ellen, 30-11-2009
super midweek...prachtig onderkomen!

Wat een super midweek hebben wij gehad!Voor 29 euro[aanbieding]een zes persoons chalet van alle gemakken voorzien,zelfs een vaatwasser!
Een mooi en schoon chalet op een mooi park en in een prachtige omgeving.
Wij komen hier al jaren en nog steeds naar alle tevredenheid!

Vrienden, onbekend fam Giesen, 16-11-2009
leuk weekend

Fijn chalet met goede bedden, ruim genoeg voor 4 personen.
Zeer vriendelijk personeel, konden op een gegeven moment de gootsteenkraan niet meer gebruiken omdat deze ineens vreselijk begon te spatten, even bij bar/receptie gemeld en met een minuut of 30 werd er iets aan gedaan, super!
Lekker dicht bij strand, grote steden en Bazaar in Beverwijk (aanrader).

Met partner, Nov. 2009 Joop en Dinie, 16-11-2009
Bedankt Roompotters!!!!!!!!!!

Een heerlijk weekend gehad bij dit Roompotpark. Als je het park opkomt schrik je wel even van de entree., is zeker een groot minpunt vinden wij. Eenmaal aangekomen op de plek waar ons chalet stond waren we voorgaande al gauw vergeten. Heel mooi allemaal, en leuke moderne chalets. Wij hadden een winter arrangement geboekt. Het was prima verzorgt en voor deze aanbiedingsprijs kunnen we hele leuke en smakelijke weekendjes boeken. Erg vriendelijk personeel in de receptie, winkel en horeca. Het eten was prima. De chalets waren prima schoon en wij hadden echt niks te klagen. Dat is toch heerlijk zo.
Bedankt Roompotters. Wij vinden de omgeving trouwens ook schitterend. Ondanks het toch niet zulk mooie weer hebben wij nog heerlijk kunnen uitwaaien op het strand.

Fam. met oudere kinderen, Nov. 2009 wilma, 11-11-2009
voor herhaling vatbaar

prima park en vlakbij de duinen en de zee.
prijs en kwaliteit erg goed
centraal gelegen voor diverse uitstapjes

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?