-2 °C
9 februari 2010
wij zijn er in eind januari een wknd geweest met 2 kleine kindjes. prijs/ kwaliteit top! het park zag er prachtig uit in de sneeuw. heerlijk midden in de bossen, prima huisjes (schoon, gemoderniseerd interieur, vaatwasser: ideaal!), liggen wel best een stukje lopen naar de speelhal/ restaurant (voor jonge kinderen). leuk indoor speelhal met knutselactiviteiten, aardig personeel. wij hadden voor zon. ocht. ontbijt gereserveerd maar toen we aankwamen bleek dat dit niet was doorgegeven (en normaal is er alleen op vrij. en ma. vertrekkers ontbijt). stonden we daar, hongerig... maar personeel was zo vriendelijk om toch voor ons iets te maken! super lief en heel goed verzorgd, thanks!
Een heel rustig en mooi park in de winter. De winkel had iets vaker open mogen zijn, maar verder was alles geweldig.
Mooi park,veel wandel mogelijkheden.Praktisch huisje.
Zijn een weekend op bospark 't Wolfsven geweest. Aardige bediening in de horeca. Mooie omgeving.Het was niet erg bezet in het weekend, dus erg rustig. Toch een heerlijk weekend gehad. Lopend buffet op zaterdag een echte aanrader.
In een White Camp Cottage geweest (alles aanwezig in het chalet wat je nodig hebt).Het animatieteam speelde goed in op de rustige tijd en maakte het de aanwezige kinderen toch erg naar hun zin. Het zwembad is niet groot maar net groot genoeg. De foodmarket was niet duur en met best groot assortiment.Zeker voor herhaling vatbaar !!
We zijn van 8 t/m 10 januari 2010 in een bungalow geweest. Er lag sneeuw, wat ons het idee gaf dat we op wintersport waren.Dr ruimte om de bungalow geeft veel privacy, terwijl de inrichting goed was.
Met de kerst in dit mooie bospark geweest, verbleven in een bungalow.Goed ingericht van alle gemakken voorzien, goede bedden keurig schoon...!Onze kinderen hebben zich geweldig vermaakt mooie binnenspeeltuin en koos was het einde voor ze! Animatieteam zijn goed met de kinderen bezig. Gebruik gemaakt van brunch in restaurant, heerlijk gegeten met vriendelijk personeel.Ook de receptie was helemaal top, als je een mankement had of je miste slechts een kopje dan werd dit direct aangevuld of verholpen een pluim voor de meiden van de receptie! Wij gaan zeker nog eens terug wellicht deze zomer al.
Mooi park. Chalets staan wel erg dicht op elkaar, maar het was schoon en het zag er prima uit. Alleen we misten een lekkere stoel/bank om 's avonds bij te komen van onze dagelijkse activiteiten. We hadden het oud en nieuw arrangement erbij genomen en dat is uitstekend bevallen. Het eten was prima. Personeel van het restaurant was uitstekend en ook bij de receptie. Wat ik knap waardeloos vond was dat er gelegenheid werd gegeven om vuurwerk te mogen afsteken bij het water dus niet bij de huisjes, en dat ze daarna hun troep zelf weer opruimden. Toen we de volgende dag er langs liepen lag het bezaaid met vuurwerk afval. Jammer dat deze mensen niet even de moeite hebben genomen om hun afval op te ruimen. Verder hebben we genoten van de sneeuw.
Geweldig park, zeker de moeite waard en uitzonderlijk vriendelijk personeel
Vorig jaar zijn we twee weken op het Wolsven geweest in de Kerst en Oud en Nieuw periode. Dat is zo goed bevallen dat we dit jaar weer zijn gegaan.Er is maar een minpunt en dat is de "sleutelkaart". Het is een erg makkelijk ding om snel het huisje mee in te komen, maar, dan moet je wel eerst voorbij de slagboom kunnen komen.... daar werkt de kaart zelden!Verder niets dan lof, we gaan zeker weer terug.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?