Vakantiepark Villapark Panjevaart*** in Hoeven Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 3.027 bezoekers online
Home > Nederland > Noord Brabant > Hoeven > Vakantiepark Villapark Panjevaart***

Beoordelingen Vakantiepark Villapark Panjevaart***

-1  °C

30 januari 2012

6,7
6,1
Vakantiepark Villapark Panjevaart*** Hoeven

Vakantiepark Villapark Panjevaart scoort een 6,9 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Villapark Panjevaart***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Villapark Panjevaart*** in Hoeven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Vakantiepark Villapark Panjevaart*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord Brabant. Vergelijk Vakantiepark Villapark Panjevaart*** met andere accommodaties in Hoeven.

127 beoordelingen over Villapark Panjevaart***

met jonge kinderen, Jan. 2012
Kan beter...
marco
Onderkomens
10-1-2012 Wij hadden in de kerstvakantie een midweek geboekt,met twee volwassenen en twee kinderen,een 6 persoonswellnessbungalow. De huisjes zien er aan de buitenkant mooi uit,maar aan de indeling klopt het een en ander niet. Met vier personen is de woonkamer al behoorlijk krap,terwijl het voor 6 personen bedoelt is.Ook was het niet schoon toen we aankwamen,remsporen in het toilet,vliegen in de raampost en resten van maandverband in de kast.De bank zit slecht en de rieten stoelen al helemaal niet.
Verder werkte de vaatwasmachine amper,en was het beddengoed ook niet fris.De wellnessruimte was prima,lekker bubbelbad,goede sauna en prima zonnebank.
Wij hebben bewust een goedkope optie genomen,maar achteraf was €430,00 voor een midweek best veel voor hetgeen we kregen.
De locatie is wel erg leuk,vlakbij de Efteling en genoeg supermarkten in de omgeving.Wij gaan niet meer terug.

met vrienden, 2012
"Oude" type huisjes
Linda
Onderkomens
2-1-2012 Wij hebben met oud op nieuw met een groep 2 huisjes gehuurd. Beide 6 persoons. We hebben gekozen voor de voordeligste optie en dit bleken oudere type huisjes te zijn ( niet de welness varianten).
Hogenboom schroeft haar tarieven met feestdagen/weekenden op. De prijs/kwaliteit verhouding is dan zeker niet terecht. De huisjes zijn erg ouderwets ingericht ( weinig sfeer) en een 6 persoonshuisje is te klein voor het aantal personen. Het beddengoed is duidelijk ook aan vervanging toe, te goor om aan te raken.
Op het park is verder niets te doen, maar dit wordt ook op de site vermeld.
Er is een slaapkamer voor 2 personen beneden en er zijn 2 2- persoons slaapkamers op de bovenverdieping. Naar mijn idee is er geen traprekje of i.d. beschikbaar en vraag me dus of of dit kindvriendelijk is?!
Ik zou zeker een gezin of familie NIET aanraden deze huisjes te boeken.

met oudere kinderen, Dec. 2011
Saai park, sombere huisjes
S van Arkelen
Onderkomens
11-1-2012 Op het park is niets te beleven, de huisjes zijn somber, straalt niets van uit.
Schoonmaken moet je zelf en bij een vlek teveel, overigens te betwisten want we hebben heel goed schoongemaakt, moet je schoonmaakkosten bijbetalen a 27 euro. En onder de bedden een dikke laag stof.
Sauna en solarium is prettig.

met partner, Nov. 2011
Pracht bungalow voor een redelijke prijs
ad blokker
Onderkomens
29-11-2011 De huisjes zijn vrij nieuw met super goede bedden.
Wij hadden het type wellness wat zijn naam ook eer aan deed.
Op het park zelf is niet veel maar we kregen pasjes voor waterpark splasz wat naast het park ligt dus dat maakte alles goed.

met vrienden, 2011
Leuk huisje maar oud van binnen
Bram Oskam
Onderkomens
21-11-2011 Leuk huisje maar binnen erg oud,en voor 6 personen was er 1 oud bankje waar je met 2 man op kan zitten, verder wat oude toelen en een heel klein tv tje. er was op het park zelf niks te doen, ook had ik het idee dat de witte huisjes op de site niet van Panjevaart zijn maar van het park ernaast. Echter was er alleen een receptie op het park en verder helemaal niks. Zwembad was dichtbij maar was niet van panjevaart zelf. ook was er voor ons weinig in de buurt te doen, als je naar breda wilde moest je toch een stukje rijden met de auto verde. Voor ons nooit meer Panjevaart

met jonge kinderen
Uitstekend vakantiepark
Gert-Jan
Onderkomens
1-11-2011 We hebben een uitstekende vakantie gehad in Hoeven. Prima huisjes. De woonkamer van de zes persoons huisjes is wat klein, maar de staat van onderhoud maakt dit ruimschoots goed. De inventaris is prima en de huisjes vertonen geen mankementen, dus een aanrader!

Met kleine kinderen is de binnenspeeltuin (goed te lopen) perfect. Veilig en leuk, gegarandeerd een perfecte middag!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Heerlijke vakantie gehad!
Rita Vandewege
Onderkomens
7-11-2011 Wij zijn hier een midweek geweest van 30/10 tem 4/11/2011. We hebben echt genoten van ons 'wellness huisje'. De wellness zoals jaccuzi, sauna en zonnebank zijn fantastisch. het huisje zelf was wat minder: grote badkamer maar geen enkele kast om iets op te bergen zoals handdoeken, toiletgerief, enz. Hetzelfde met de keuken: een mini vaatwassertje waar slechts enkele borden in kunnen en een kleine ijskast. Ook hier geen kasten om iets op te bergen. De living is ook heel klein, geen opbergruimte. Kortom voor 6 personen Veel te klein! Maximum 4 personen.
Maar als je prijs/kwaliteit vergelijkt dan is dit misschien wel verantwoord. Je betaalt hier niet veel en je hebt toch de luxe van de wellness. Het huisje is proper en goed onderhouden. De mensen aan de receptie zijn vriendelijk.
Mijn conclusie: voor een korte periode ideaal!

met oudere kinderen, Okt. 2011
Uniek park
wim
Onderkomens
8-11-2011 Met in elk huisje een eigen welness accomodatie (volledige zonnebank, jacuzi, sauna) mag dit park best uniek genoemd worden ; zeker leuk in de winter. Park is nog maar net aangelegd en dat zie je aan de minimale begroeing rondom waardoor dus weinig privacy.
De park zelf heeft weinig te bieden qua activiteiten en hangt daarbij een beetje van het aangrenzende park Molecaten (speelplein en zwembad), maar deze sluit spijtig genoeg van november t.e.m. maart.
Een winkel en eetgelegenheden hebben we niet gemist want alles was te vinden in het dorp die vlakbij ligt of in de omgeving.
Het belangrijkste minpunt was voor ons de slechte schoonmaak (alles wat niet direct zichtbaar was niet gepoetst) bij het aankomen en te beperkte bergruimtes (ondanks voldoende vrije plaats hiervoor).
Maar zoals gezegd maakt de welness veel goed en al bij al een prima en betaalbare week genoten in Panjevaart.

met partner, Okt. 2011
Schitterende villa`s
Daniëlle
Onderkomens
10-11-2011 Ik ben samen met mijn partner een lang weekend naar Villapark Panjevaart geweest. Het park bestaat voor ons idee uit twee gedeelten, een oud en nieuw gedeelte. Ons advies: nieuw gedeelte boeken! De uitstraling van de huisjes is supergezellig en nog erg nieuw. Wij hadden een WELLNESS villa en daar zat zonnebank, sauna en bubbelbad in, wat wil je nog meer. De huisjes zien er verder van binnen erg goed uit. Aan de buitenzijde mag wat meer begroeiing, maar het is nog een jong gedeelte. In de buurt ligt Hoeven waar een grote AH is en verder heb je toegang tot waterspeelpark Slesj (hooguit 10min lopen) en het binnenbad. Boek wel voor het nieuwe gedeelte, dat zijn geloof ik type Wellness, Comfort met sauna en Kindvriendelijk met sauna. Verder zijn er ook nog 14-persoonshuisjes die erg gezellig ogen en natuurlijk ook erg handig als je met een groep of je familie weg wilt. Wij hebben een super weekend gehad, mede door het terras waarop je prima kunt vertoeven in de zon. Ons advies: BOEKEN!!!!!!

met jonge kinderen, Okt. 2011
Leuk huisje op een mooie plek
Ylonka van de Bunt
Onderkomens
18-10-2011 Wij zijn een weekendje naar dit park geweest. Het was een leuk huis met bubbelbad, zonnebank en sauna. Heerlijk! Ook een leuke omgeving om erop uit te trekken. Het huisje zelf mag wel beter schoongemaakt worden.

6,1

met een groep (5)