989.521 beoordelingen - 39.203 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 2.228 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Limburg > Mechelen > Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof

Beoordelingen Buitenplaats De Mechelerhof

-2  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof bij:

Aankomst (optioneel)

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen van Buitenplaats De Mechelerhof

NL (49)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (14)
Fam. met jonge kinderen (3)
Vrienden (3)
Met partner, Okt. 2009 Marga, 16-11-2009
Onderkomens
Uitstekende accomodatie op prachtige plek

We zijn er nu voor de 2e maal geweest maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk kleinschalig park met een geweldige ligging. Prima geschikt voor wandelaars, je loopt zo de natuur in.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 h.reiring, 17-8-2009
Onderkomens
leuk, jammer van het recreatieteam dat er niet was

Het huisje was prima schoon, de open verbinding met de zolderkamer en de kamer is inderdaad niet echt practisch. Het zwembad was een vierkant geheel, weinig bijzonders, maar voor onze kids geen probleem. De omgeving is prachtig. Het cafe en de afhaal is prima, voldoende hoeveelheid voor een normale prijs. Personeel was vriendelijk, onze broodjes service verliep niet helemaal vlekkeloos. Wat we erg jammer vonden was dat er zowel op internet als in de boeken word vermeld dat er in vakantie periode een recreatieteam zou zijn, dit bleek dus niet het geval, volgens onze buren adie al sinds 2002 kwamen, hadden ze dit nog nooit gezien.
De tuin deel je met een heleboel andere mensen evenals de binnenplaats. In ons geval geen probleem, prima buren, kinderen hadden snel contacten gemaakt.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Jasper Achterbergh, 12-8-2009
Onderkomens
Mooie omgeving, minder wembad, lekker eten

Heerlijke vakantie gehad hier, het park is niet standaard, het zwembad was niet geschikt om met je kleine kind in te zwemmen ( te koud), dat was jammer verder was het ok!

Fam. met jonge kinderen, onbekend lieze, 23-2-2009
leuk parkje

Ik vind dit park, meer voor mensen met kleine kinderen, en oudere.
Hofjes zijn gezellig, je hebt snel contact, gelukkig waren de meeste vriendelijk, en speelden de meeste kids leuk samen, maar dat kun je ook anders treffen.
Wij hadden een leuk uitzicht. en je kunt er lekker wandelen met de hond!
Annimatie voor kids weinig!
mooi binnenzwembad. geen buitenzwembad meer??????? toen wij er waren wel, wat jammer, want dat was gezellig, met een mooi uitzicht!
Super leuke omgeving, waar je leuke uitstapjes kunt maken!!!!!!!

Met partner, Feb. 2009 annie, 12-2-2009
Onderkomens
Top!!! eten en drinken in limburg

Werkelijk waar, zo goed hebben wij nog nooit gegeten op een vakantiepark. Met zoveel smaak en liefde wordt hier eten bereidt!!!
Wij komen zeker terug.

Vrienden, onbekend em en ro, 3-1-2009
Kleinschalig park gelegen in Limburgse Geuldal

Wij zijn met 4 volw in de Bosrank (6p) geweest met kerst. 2 verdiepingen. Fijne bedden+ fijn bankstel. Klein park, goed onderhouden huisjes, zeer compleet. Huisjes liggen in binnenhofjes (vierkant)Daardoor weinig privacy en gehorig., Kan ook gezellig zijn. Slechte service in Brasserie (was niemand aanwezig tijdens openingstijden) Geen snacks daar te eten (alleen afhaal) en koud eten (kroket antarctica.. en bami(ijs)schijf). Wel veel leuke dingen te doen in de omgeving en daar moet je hiervoor heen gaan.

Met partner, Sept. 2008 Wim en Desire, 24-12-2008
Mooie locatie

Mooie locatie, compact maar compleet park. Slaapkamers wat klein, bedden beroerd. Ons appartement had dagen last van een vreselijke rioollucht, maar technische dienst deed haar best. Hebben horeca op het park nauwelijks geprobeerd, omdat op wandelafstand de gezellige horeca van Mechelen te vinden is.

Met partner, Dec. 2008 Sanal, 12-12-2008
Onderkomens
comfortabel huis in prachtige omgeving

Wat een mooi park als je kijkt naar de architektuur. Het was precies zoals ik het verwacht had. Type akkeroos leuk huis met keuken beneden en woonkamer er boven en dan de slaapkamers er weer boven. Heerlijk rustgevend. Lekker warm huis met vloerverwarming wat in de winter heelijk is. Geen koude voeten meer. Het huis was goed schoon bij aankomst heb wel eens minder gezien wat mij betreft een ideaal park voor alle rust. Zwembad is bijna prive wij waren de enigen. Omgeving is perfect. We gaan zeker weer eens terug.

Vrienden, Nov. 2008 Joost en Femke, 12-11-2008
Schitterend gelegen

Wij hebben met 4 volwassenen en een peuter een weekendje in een 6 persoons huisje gezeten.
Het (kleinschalige) park ziet er keurig verzorgd uit. Bij de receptie is men correct en behulpzaam.
Het huisje was van binnen al wel een beetje verouderd en redelijk schoongemaakt. Voor 6 volwassenen zou ik vooral de benedenverdieping toch wat krap vinden.
Slaapkamers zijn ruim zat, alleen de 3e zolderslaapkamer staat in open verbinding met de keuken en woonkamer dus ongeschikt voor mensen die niet als laatste naar bed willen.
De omgeving is in een woord grandioos. Je kunt direct vanaf het park schitterende wandelingen maken en het uitzicht vanaf het park (en zelfs vanaf het huisje) is prachtig.
Het zwembad is een grote bak met water, niet echt gezellig aangekleed ofzo, maar je kunt er prima zwemmen.
Het eten bij de brasserie was boven verwachting erg goed.
Ons zien ze zeker nog wel eens terug voor een wandelweekend.

Met partner, onbekend Angeline, 7-11-2008
Geweldig

Wij zijn op de Mechelerhof een langweekend geweest in type Akkerroos.
Prima appartement, beetje vreemd op 3 verdiepingen. Alles piekfijn in orde.
Vriendelijke beheerder.
Prachtige omgeving om te wandelen.
Gezelligheid van Mechelen om de hoek.
Vindt Carrevrom van de woningen een nadeel. Lijkt me rumoerig in de zomer.
Kom zeker terug.

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?