989.521 beoordelingen - 39.203 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 2.195 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Limburg > Heijen > Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos

Beoordelingen Center Parcs Het Heijderbos

-2  °C

9 februari 2010

6,4
6,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos in Heijen, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos bij:

Aankomst (optioneel)

345 beoordelingen van Center Parcs Het Heijderbos

NL (345)

6,4
6,5

Toon score en beoordelingen van :
Zakenreis (1)
Met partner (58)
Fam. met oudere kinderen (30)
Fam. met jonge kinderen (77)
Vrienden (19)
Groepsreis (3)
Vrienden, Nov. 2008 kim, 19-1-2010
leuk bungalowpark

leuk bungalowpark. De jungledome is ook erg leuk
Leuk zwembad zoals je ook mag verwachten van Centerparcs
Bungalows zijn goed. Schoonmaak mag iets beter, maar was zeker niet slecht gedaan.
We verbleven met 6 personen en hiervoor is de ruimte goed.

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Fam Goss, 18-1-2010
Onderkomens
Eden cottage zeker een aanrader!

Super luxe cottages, broodjes en krant elke ochtend aan de cottage bezorgd.(682) 6 persoons.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
je hebt zoveel te zien en te doen, dat je het park in principe niet afhoeft.
Kidsclub en kinderboerderij vielen erg in de smaak!

De keukentafel stoelen hadden wat comfortabeler gemogen, en de matrassen zakten door, maar dat heb ik vaker gezien en gevoeld in CP.
Door een missend rooster in de afzuiger (wirlpool), is ons zoontje nu een grote zuigvlek rijker op z'n dijbeen, erg geschrokken.
Melding van gemaakt, ze namen op de receptie de klacht zeer serieus! als verzachting een dinner buffet+drankjes aangeboden gekregen voor ons allen.
In het park zag ik veel rommel op de grond, dus een beetje opruimen, de gewone cottages aan de buitenkant voorzien van een likje verf, en overal nieuwe frisse gordijnen eraan, zou het park wat opfleuren.
Wc's in sportcentrum en market Place, ook nodig aan vervanging toe (oude meuk).Verder prima park!

Met partner, Jan. 2010 Debbie van den Nieuwendij..., 15-1-2010
Prachtig park

We zijn een midweek geweest en hebben het helemaal geweldig gehad. Het huisje was heel schoon, nergens lijken van vliegen, geen muffe lucht, zeker geen oude inrichting en kuilen in de matrassen. Integendeel, we zaten echt in een prachtige cottage. Het personeel is erg vriendelijk, de marketdome is top en het eten in het market buffetrestaurant was lekker en warm genoeg. Het bowlen was ook leuk, maar die banen zouden wel eens vernieuwd mogen worden. Enige minpuntje zijn de prijzen in de supermarkt, jeetje wat is het daar duur, maar gelukkig is de AH in Gennep niet ver. We komen zeker terug, dit park is heel groot en mooi en het heeft ons een heerlijk vakantiegevoel gegeven.

Fam. met oudere kinderen, Dec. 2009 fam. Liedenbaum, 15-1-2010
Onderkomens
Vip Eden Cottage, aanrader!

Als je echt luxe wilt is de Vip Eden Cottage een echte aanrader. Wij hadden een 6-persoonse bungalow aan het water en het was echt genieten! Zeker met de sneeuw!
Erg jammer alleen dat de prijzen van deze bungalows volgend jaar kerst wel 40% hoger liggen, niet echt klantvriendelijk.
Het enige minpuntje aan het huisje is dat overal spaarlampen worden gebruikt, na een paar minuten is het licht pas op volle sterkte en dat kan (bijvoorbeeld op het toilet) lastig zijn. Verder van alle gemakken voorzien.
Als je eens echt lekkere pannenkoeken in een mooi restaurant en een prachtige omgeving (voor wandelingen) wilt eten is Pannenkoekenrestaurant D'n Tol in Plasmolen (ongeveer 5 minuten rijden), een echte aanrader.

Fam. met oudere kinderen, Dec. 2009 Marc , 3-1-2010
6,3
Verouderd!

Wy waren met 8 personen tydens oud&nieuw in het park. We huurden een HB802 Comfort Cottage. Als je over het park loopt valt op dat de huisjes behoorlyk verouderd zyn. Opknapbeurten zijn flink welkom in ieder geval. Persoonlyk heb ik me er niet aan gestoord, gezien het ook wel een gevoel van nostalgie oproept, maar binnen onze Comfort Cottage bleek wel dat ook daar wel een 'likje verf' nodig is. Vooral de viezige hoekbank en oude meubels geven de jaren 80-sfeer.
Het is n mooi park; veel natuur, mooie paden. De Market Dome (in myn hoofd nog 'plaza') viel me niet tegen; sfeervol en genoeg faciliteiten voor jong en oud. Ook het zwembad is geweldig, voornamelyk de wildwaterbaan.
Wat me erg tegenviel is de service in de Market Dome. Bestellingen werden láát geleverd en by het grillrestaurant waar wij aten duurde niet alleen de levering van de hoofdgerechten lang, er werd er ook eentje vergeten! Deze kregen we pas toen iedereen uitgegeten was.
Verder een goede ervaring gehad.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Monique R., 28-12-2009
Eerste keer center Parcs - VIP Cottage

Mijn man en ik waren nooit eerder in een Center Parcs geweest, maar met kind toch de sprong gewaagd. De huisjes ogen van buiten echt oud. Van binnen zijn de huisjes tamelijk sfeerloos. De 'luxe' is duidelijk later aangebracht. Gezellig was de open haard. Ook erg genoten van de 'Indian Summer'. Ons huisje keek uit op bos en een kleine ven, waar veel eenden en meerkoeten zwommen. Heel veel eekhoorntjes om het huis. De sauna werd niet warm genoeg, de stoomcabine was prettig. Vreselijk gestoord aan alle doodgeslagen muggen op de muren, die niet weg waren gepoetst. Aanrader: neem het VIP arrangement. Je krijgt dan broodjes bij je huisje afgeleverd. Wel zo prettig, want het park is autoloos en voor ons wat het best ver lopen naar het parkcentrum. Ergenis: iedereen gaat tegelijk in en uit het park. Wat een vreselijk burgerlijk gedoe/gepamper. Geef gewoon een marge waarbinnen je het park in en uit kunt, zodat je niet met z'n allen in de file staat door de slechte infrastructuur van het park...

Met partner, Dec. 2009 Henk, 25-12-2009
Leuk park

Leuk park met vriendelijk personeel. Veel activiteiten te doen voor jong en oud.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Bietje, 23-12-2009
De eden is fantastisch

Wij zaten in de 4 pers.VIP eden en deze is echt super!
Het kost wel wat maar dan heb je ook wat.
Heel veel sneeuw gehad dit weekend en ondanks de besneeuwde wegen toch 's morgens de broodjes op tijd aan de deur.
Klasse.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 bartje, 22-12-2009
Onderkomens
leuk park maar oude bungalows

een week in het park geweest in een 6-persoons bungalow. De bungalows zijn oud en vrij sfeerloos. Het personeel is gastvrij altijd aardig en zeker niet te beroerd om ook maar te helpen. de activiteiten en zwemba en restaurants etc zijn goed.

Met partner, Nov. 2009 Fam Noordhuizen , 14-12-2009
Leuk park.

Lekkere plek om te ontspannen. Vell te doen. Veel eertgelegenheden. Lekker zwemparadijs.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?