-1 °C
9 februari 2010
We zijn net terug van 5 nachten op het bungalowpark. Luxe huisjes met vaatwasser en een complete inrichting. Wij hadden een mooie uitzicht richting het restaurant (was helaas dicht). Er is helaas geen zwembad maar deze hebben we niet gemist. 2 speeltuinen voor de kinderen. Pluspunt: het dorpje Heel ligt op steenworp afstand van het park.
Net weer terug van drie HEELlijke weken (voor het tweede jaar).Veel gefietst in de schitterende omgeving.Ook drie weken in de tuin met veel privacy.Zeer vriendelijke mensen in de receptie.En de Vuelta voor de deur.Dus volgend jaar weer naar Heel.
Het Maaspark Boschmolenplas is uitermate geschikt voor senioren die van fietsen houden.Huisjes echt niets op aan te merken, maar voor de rest, gewoon saai.Restaurant met 1 Michelin ster is alleen in het weekend open, geen terrasje aan de haven.Als je pech het zoals wij en niet aan het water zit is het tuintje omgeven door een ca 1,5 tot 2 meter hoge haag, dus totaal geen uitzicht. Wij kregen er een soort van claustrofobie van.Als je achterop het park zit moet je 20 min lopen naar de receptie en die wandeling geeft je echt geen vakantiegevoel, je loopt net als in een woonwijk, tussen de huizen door.De receptie is laat open (9.30 uur) en vroeg gesloten (17.00 uur)De huisjes zijn bijna allemaal van particulieren, de meesten verhuren het dus niet en gebruiken het huisje als 2e woning, wat inhoudt dat het door de week erg rustig is op het park.Wij hadden 7 nachten geboekt, op maandag aangekomen en op donderdagmorgen alweer thuis
Van 10 t/m 14 augustus verbleven wij (man, vrouw, kinderen 12 en 9) in het nog nieuwe park Maaspark Boschmolenplas nabij Heel. Het park is zeer ruim van opzet en er is veel rust; ons type tuinwoning bood veel privacy en is royaal bemeten (100 m²). Het park zelf heeft geen vertier te bieden; voor echt kleine kinderen is het duidelijk minder geschikt, dit in combinatie met de aanwezigheid van de vele waterpartijen. De mensen van de receptie waren zeer vriendelijk. Het park ligt mooi centraal voor het maken van leuke uitstapjes. Nog wel een minpuntje; onze woning was niet of nauwelijks schoongemaakt.
We zijn hier een wekend geweest van 3 tot 6 juli.Bij binnen komen in het huisje was het net als of ik bij vrienden op bezoek ging.Mooie grote ruime woning met luxe keuken en boven 3 slaapkamers..We hadden een waterwoning .van uit de woning was het moeilijk om zo gelijk in het water te lopen voor oudere mensen is dit geen aanrader om effe te gaan zwemmen.er moest steeds iemand mee na het water lopen om je vast te houden dat je niet uitgleed over de rotsten die aan het begin van het water lagen.nadeel was dat het geen aanrader is voor mensen met kleine kinderen , maar mensen die van rust houden en op hun terras willen genieten van bootjes die voorbij komen is dit een prachtige locatie..Wat ik ook een nadeel vond was dat er geen winkel op het park was..heb genoten van dit weekend maar of ik terug kom kan ik nu niet zeggen mischien over 10 jaar weer als ik 60 word ,wil nu nog genieten van wat meer activiteit ..
Wij "wonen" nu al bijna 2 jaar 2 (vrije) dagen per week in een eigen (haven)woning aan de Heelse BoschmolenPlas en moeten toegeven dat het nóg lekkerder genieten is dan wij vooraf hadden verwacht ! 'n Super "mooi" park om te ontspannen en níet zozeer om (momenteel) met kinderen te vertoeven gezien er op het park zélf weinig of geen voorzieningen voor de kleine mensjes zijn. Voor de oudere jeugd en ouderen is het een mooie omgeving om te genieten van rust en ontspanning. De service en onderhoud zijn inderdaad correct en óch ... overal slaapt men wel eens onrustig , toch ?! Kortom , een regelrechte aanrader voor 30+'ers om eens even weg te zijn van alle dagelijkse sleur !
Ruim opgezet park, mooie ligging in een rustige omgeving. Comfortabele huisjes, ruim en voorzien van alle gemakken.In de nabije omgeving is van alles te doen, van (water-)sport tot shoppen in de outletcentra.Een nadeel: voor gezinnen met kleine kinderen is er, zeker in de winter, nauwelijks vertier, een overdekt zwembad zou eigenlijk niet mogen ontbreken op een park van deze omvang.
Dit is echt een toppark. Alles ziet er hartstikke netjes uit, alsof het gisteren is opgeleverd. Personeel van de receptie is erg hartelijk. Huisje (wij hadden Venwoning nummer 161) was ook top. Hartstikke schoon, blinkend schoon zelfs. 2 Kleine minpuntjes: weinig zitruimte in de woonkamer, een extra bank zou best kunnen. Ook was er in de badkamer boven geen mogelijkheid om te douchen. Er was wel een bad, maar de douchekop kon niet opgehangen worden en er was geen douchegordijn. Verder geen draadloos internet, maar dat komt eraan. Verder lekker rustig, huisjes ook zo goed opgesteld dat er geen inkijk is. Ook ruime tuinen. Zeker een aanrader en we komen ook zeker nog een keer terug.
Heerlijk rustig park. Wij verbleven een midweek in een venwoning met de luxe van 2 badkamers en 6 bedden voor ons tweetjes. Eerlijk gezegd hebben wij alle 6 de bedden uitgeprobeerd en nog geen enkele nacht fatsoenlijk kunnen slapen. Het huisje was heel groot en netjes. Omgeving prachtig. Outletshopping in Roermond viel ons tegen, daarna gelijk winkelen in Roermond meegenomen. Voor t echte winkelen kun je beter naar Maastricht rijden.Eet-tips: heerlijke pannekoeken in de pannekoekenboerderij in Thorn en eten bij de Heere van Heel.
Goede service, wij waren iets vergeten uit het huisje, receptie belde op dat ze het op zouden sturen.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?