Vakantiepark Resort Arcen***** in Arcen Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 16.624 bezoekers online
Home > Nederland > Limburg > Arcen > Vakantiepark Resort Arcen*****

Beoordelingen Vakantiepark Resort Arcen*****

-1  °C

9 februari 2012

Receptie park

Vakantiepark Resort Arcen scoort een 7,6 uit 10, op basis van 323 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Resort Arcen*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Resort Arcen***** in Arcen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 178 vakantiefoto's van Vakantiepark Resort Arcen***** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Resort Arcen***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg. Vergelijk Vakantiepark Resort Arcen***** met andere accommodaties in Arcen.

320 beoordelingen over Resort Arcen*****

met vrienden, Feb. 2012
Mooi gezellig
Peetje
Onderkomens
8-2-2012 mooi park we hadden nr 169 voor 12 personen erg ruim en praktisch ingedeeld voor 12 personen.
we hebben daar mijn verjaardag gevierd
in het restaurant kreeg ik een toetje irischkoffie kado erg lief.
eten zelf was helaas niet lekker..maar de gezelligheid in het kleine cafe, waar we een karaoke avond hadden maakte alles weer goed.
al bij al een heerlijk verjaardags weekend gehad.
en met ze alle besloten volgend jaar weer te gaan. .

met een groep, Jan. 2012
Een weekend op resort arcen
ramona
Onderkomens
31-1-2012 Bungalows 127 & 129, een ruime geschakelde bungalow voor 12 pers. De bungalow was keurig schoon en het personeel was zeer klantvriendelijk! Een prachtig groene omgeving en je staat zo in het bos. Wat heeft limburg toch vriendelijke mensen. Wij hebben allen, jong en oud, genoten van een heerlijk weekend op dit leuke park. Voor de kinderen zwemmen, speeltuinen, voor de volwassenen een leuke en comfortabele bungalow en al het vriendelijke gastvrije personeel op het park met animatie. Een echte aanrader.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Mooi groen park
olijdam
Onderkomens
20-1-2012 keurige huisjes, compleet en schoon.
Omgeving is prachtig, je waant je echt op vakantie.

met vrienden, Jan. 2012
Fantastische plek
famkant
Onderkomens
10-1-2012 Dit is een heel mooi onderhouden bungalowpark, met chalets, bungalows en familiehuizen, waar het heel goed vertoeven is.
Een gezellige sfeer, een mooi onderhouden park, veel voor kinderen en volwassenen te doen op het park en in de omgeving.
Je hoeft je hier geen minuut te vervelen.
Een echte aanrader!

met jonge kinderen, Jan. 2012
Buitenverblijf vakantiepark Arcen
J. Dokter
Onderkomens
10-1-2012 Net terug van een midweek in de kerstvakantie op vakantiepark Arcen.
We hebben het gezellig gehad in onzes buitenverblijf wat dirct bij de ingang is gelegen. Het was erg rustig op het park, maar dat maakte verder niks uit. We hebben gezwommen, mooi zwembad helaas geen toezicht. Waardoor sommige mensen in het zwembad toch bep. regels aan hun laars lappen. Eten in het restaurant was lekker en snel, leuke bediening.Personeel op het park is erg vriendelijk, behulpzaam en we mochten zelfs van het park kleurpotloden lenen. Er is genoeg te doen in de omgeving zoals Roermond- outlet shoppen, Ballorig en Toverland. De accomodatie-buitenverblijf was gezellig en sfeervol ingericht. Prima voor een midweek en met kleine kinderen. Wij waren met 5 pers, schoonmaak blijft minimaal maar alles was verder aanwezig zelfs een senseo app. Wij gaan zeker nog eens een midweekje boeken bij Hogenboom!!!

met oudere kinderen, Dec. 2011
Prima vertoeven!
robert
Onderkomens
9-1-2012 In de oud&nieuw week met de familie naar Resort Arcen was een feest. Mooie villa (zelf uitgezocht op website, echte aanrader, je weet precies waar je terecht komt!) voor 6 personen. Keurig schoon en modern ingericht. Lekker gegeten in het restaurant, onbeperkt spare-ribs. Vuurwerk afsteken super geregeld. Alles moet op de parkeerplaats bij de receptie afgestoken worden. Helaas houdt niet iedereen zich daaraan maar de overlast blijft in ieder geval zeer beperkt, alleen om 0.00 uur even knallen. Leuk animatieprogramma en op 31 december zingend het oude jaar uit bij de karaoke in de kroeg. Gaan volgend jaar weer. dan misschien wel in de nieuwe zwembadvilla's met eigen zwembad, lijkt me fantastisch om in je eigen zwembad te springen. Tot volgend jaar!

met partner, Nov. 2011
Heerlijk weekend gehad
N. van der Helm
Onderkomens
22-11-2011 Oke, het zonnetje werkte mee maar wat een heerlijk weekend. Het park is rustig gelegen met verschillende natuurgebieden rondom. Wandelen en vooral fietsen is hier heerlijk. Schilderachtig zijn de Maasduinen.
Wij zaten in huisje 82, keurig verzorgd. Personeel is heel vriendelijk en gastvrij. Service met een glimlach. Eten is prima in het restaurant. Hoewel we zelf geen kleine kinderen hebben zien de voorzieningen er prima uit. Kortom, een aanrader. We gaan zeker terug.

met partner, 2011
Resort arcen
hilde bambust
Onderkomens
8-11-2011 wij gaan al 12 jaar naar dit park en nog zijn wij het niet beu. rustgevend en heel mooie streek om te wandelen en te fietsen.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Park
fam smulders
29-10-2011 Wij zijn 8 dagen hier geweest, kinderen hebben zich goed vermaakt,
Alleen jammer dat er geen toezicht was in zwembad, en mevrouw in de winkel vooral die er szondags stond was aan het zuchten en steunen als je haar iets vroeg, niet leuk
Verder was het een fijn park , vooral de animatie voor de kinderen was heel leuk

met jonge kinderen, Okt. 2011
Zeker aan te bevelen
Hugo Mariën
Onderkomens
8-11-2011 Bij Hogeboom zijn de woningen steeds in perfecte staat.
Mooie ligging, geschikt voor aangename fietstochten.
De accommodaties worden zeer goed onderhouden en zijn netjes. Vriendelijk ontvangst. Voldoende speelruimte voor kinderen.

met een groep (23)