99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 2.627 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Groningen > Wedde > Vakantiepark Villapark Weddermeer

Beoordelingen Villapark Weddermeer

18 maart 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Villapark Weddermeer? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Villapark Weddermeer in Wedde, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Villapark Weddermeer bij:

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen van Villapark Weddermeer

NL (46)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (13)
Fam. met oudere kinderen (2)
Fam. met jonge kinderen (5)
Vrienden (5)
Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Anne-Marijn, 27-12-2009
Onderkomens
Mooi park in een prachtige omgeving
Wij zijn hier een lang weekend geweest en het beviel goed. Wij hadden ook nog een dik pak sneeuw,wat de omgeving heel sprookjesachtig maakte. We zaten met 8 personen, waaronder 4 kinderen in een 8-persoons villa. Villa voldeed prima. Schoonmaak had iets beter gekunt. Het zwembad was jammergenoeg erg vies(het water, de kleedhokjes en douches waren wel goed schoon). Verder een rustig park en ik denk in de zomer ook erg leuk, omdat er een groot strand aan het meer ligt.

Fam. met oudere kinderen, Okt. 2009 F.Bos, 26-10-2009
Onderkomens
Mooi park, weinig tot geen vis.
Zijn een week van 17 t/m 24 oktober 2009 te gast geweest op dit park.
Villa lag in de schaduw, maar wel een erg mooie ruime plek met steiger voor de visliefhebber.
Villa was mooi en compleet ingericht!
Zwembad is minder, maar kwam hier (dit park) eigenlijk om eens lekker naar karper te vissen!!
Helaas, zowel bij de villa als het nabijgelegen meer geen enkele karper gevangen!!
Dus vis-liefhebbers; denk even na voor je naar dit park gaat!
Verder is alles top en is er ook genoeg te doen in de omgeving!
Al met al een leuke week gehad, zonder een vis te vangen.

Vrienden, onbekend Herman de Graaf, 20-10-2009
Schoon is anders
Hebben het weekend van 17/18 oktober genoten in villa 19. Villa lag helaas in de schaduw. De villa was compleet inricht, maar de villa was hummelig. De ramen van binnen en van buiten waren vies, bovenkant van de keukenkastjes waar zeer vettig, stof op de pinten, deuren vol met vlekken.

Vrienden, Okt. 2009 Claudia Smit , 10-10-2009
Fantastisch!!!!!!!!!!!!
Het park is erg verzorgd, je kunt hier heerlijk wandelen in de bossen zonder rotzooi tegen te komen. Het eten in het restaurant is erg goed en het personeel erg vriendelijk. Het zwembad is ook erg mooi en schoon ook de douches. Ja we hebben een geweldige week gehad en komen hier zeker weer terug. Zelfs in deze tijd van het jaar is het er prachtig, ondanks dat het weer een beetje tegen zit geven het park en zijn accomodaties je toch echt een vakantiegevoel. Het huisje waar we inzaten was ook heel mooi, schoon groot en de matrassen waren geweldig (beter als bij ons thuis om heel eerlijk te zijn). De badkamer is lekker ruim. We zijn hier met vier mensen en toch heb je ruimte zat.

Met partner, Okt. 2009 Claudia Smit , 10-10-2009
Onderkomens
Super fantastische week gehad.
wij hebben een hele fijne week gehad op het park weddemeer!
Mooie schone huisjes en het park op zich is ook erg schoon !
En je kan goed eten in de kantine een aanrader!
Voor de kinderen leuke speelplekken zwembad enz !

Vrienden, 2009 Claudia Smit , 10-10-2009
geweldige week gehad!
Het was een fijne vakantie!!
Een mooi park schoon gezellig ..mooie omgeving om te gaan wandelen! als je van vissen houd kun je dat hier naar hartelust doen.Het huisje zeer schoon en netjes goede bedden sfeer vol ingericht gewoon geweldig !!
In de kantine kun je heerlijk eten en ook gezellig aan de bar
gezellig zitten babbelen onder het genot van een drankje!
Voor de kinderen ook van alles te doen zwembad enz !
wij komen zeer zeker terug !!!!!!!

Met partner, 2009 h .dijkhuizen, 10-10-2009
fantastisch park
geweldig park een echte park om tot rust te komen een park waar je nog van privacy en rust kunt genieten park zeer schoon en alles is in de omgeving nog geen 10 minuten met de auto zit je in een leuke sad om te winkelen en boodschappen te doen . villapark top ga zo door

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Lin, 12-8-2009
Onderkomens
Villapark? Dacht het niet!
Villapark? Ik dacht het toch niet. De huisjes zijn absoluut geen villa's. Er is dan wel een sauna, vaatwasser en DVD-speler, maar het zijn verder gewoon eenvoudige bungalows. En dan de beloofde steiger van waar je kunt vissen. Ja, die is er. En als je een steiger hebt aan eén van de ruimere delen van het binnenwater van het park, dan kun je waarschijnlijk redelijk vrij vissen. Maar als je zoals wij huisje 16 hebt die feitelijk aan een sloot grenst, dan kun je niet eens je hengel uitgooien zonder je overbuurman te raken. En de beide naaste buren zitten de hele tijd op je vingers te kijken. Rustig vissen is er dan dus absoluut niet bij. En dan nog maar te zwijgen van het beloofde tropische zwembad. Het is niet meer dan een uit de kluiten gewassen badkuip. Al met al knapten wij hier gelijk enorm op af en hebben dus elke kans gepakt om er op uit te gaan en zo min mogelijk in het huisje te hoeven blijven. Maar vanuit Wedde is dat ook niet eenvoudig. Het ligt in de middle of nowhere.

Fam. met jonge kinderen, onbekend pieja, 4-5-2009
echt iets voor visfreaken
een midweek in de meivakantie geweest huisje bourtange 6 pers.vind het huisje voor 6 volwassenen erg klein zoals het stapelbed en de wc in de badkamer wel mooi aan het water gelegen.

Met partner, Feb. 2009 Roel en Ria, 8-3-2009
Leuk weekend
Een klein en rustig park. We hadden een mooi huisje aan het water met een mooi vrij uitzicht.
Het eten was goed voor een leuke prijs. Ook de man die ons bediende was erg aardig. Kortom : ze zien ons hier zeker nog eens terug!

1 2 3 4 5 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?