989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.821 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Groningen > Steendam > Vakantiepark Schildmeer villapark

Beoordelingen Schildmeer villapark

-4  °C

9 februari 2010

9,6

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Schildmeer villapark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Schildmeer villapark in Steendam, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Schildmeer villapark bij:

1 2 volgende

11 beoordelingen van Schildmeer villapark

NL (11)

9,6

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (3)
Met partner, Sept. 2008 Kee en Joke van der Vlies, 1-6-2009
Geweldig

In september 2009 zijn wij een midweekje naar schildmeer geweest en we hebben het geweldig gehad.
Mede door het mooie weer, daar valt of staat je verblijf mee.
Heerlijke vaartochten gemaakt en het huisje was priema en de inrichting super.
September 2009 gaan wij weer.

Familie, Aug. 2008 Walter, 4-9-2008
9,5
gaan terug

bungolows zijn erg mooi, varen met de sloep is erg leuk en de ligging is prachtig. Geweldige week gehad.

Familie, Mei 2008 Hoogeweg , 13-5-2008
Onderkomens

Het is een fantastischpark, waar ik 2 weken heb verbleven. rustig gelege de villa's zijn keurig onderhouden, en luxieus ingericht. goede matrassen op de bedden. het huisje was ontzettend schoon. er hoefde zelfs geen doekje meer over de wc gehaald te worden. de vílla's worden schoongemaakt door een profescioneel schoonmaak bedrijf. de beheerders van het park zijn ontzettend aardig, en als je een vraag/verzoek hebt staan ze meteen voor je klaar. badkamer met aparte douche, dat is heel fijn. wij hadden een type Bovendek gehuurd, en die hebben een prachtig uitzicht over het schildmeer. prachtige zonsondergang gegarandeerd! de sloepen zijn geweldig en hebben een goede krachtige dieselmotor. je kan vele leuke vaartochten maken in de omgeving. en bijvoorbeeld boodschappen doen met de boot in Appingedam. hiervoor moet je wel door 2 sluizen heen. wat ervaring is hiervoor vereist!!!!! mensen doen soms domme dingen! Kortom: het was zeer fijne vakantie! wij komen zeker terug!!!
echt een aanrader

Met partner, Feb. 2008 fam. Sanders, 28-2-2008
Onderkomens

Het is heerlijk vertoefen aan het Schilmeer, onlangs een woning van het type Bakboord gehuurd (nummer 21) deze was voorzien van een afwas en wasmachine en vloerverwarming, heerlijk warm, zomers heb je zelfs de sloep voor in de tuin afgemeerd en kun je zo het Schildmeer en omgeving gaan verkenen per sloep, echt een aanrader.

Familie, Okt. 2007 Bertje, 20-2-2008
Algemene indruk

Met de hele familie twee villa's gehuurd. mooie villa's in een unieke omgeving. Mooie boottochten gemaakt en met de heren leuk gevist. Zelfs de dames waren onder de indruk van de mooie sloepen. Natuurlijk speelt het weer ook een rol bij een verblijf in een villa aan een meer van meer dan een miljoen jaar oud. maar mij maakt het niet uit, regen of zon het was daar geweldig toeven.

Met partner, onbekend Ger en Marlies Biessen, 2-9-2007
9,8
Algemene indruk

Wij zijn voor de 4de keer op dit park geweest, en het is een echte aanrader. Geweldig park, super ligging, en perfect met de sloep voor tochten te maken. Ook super voor met de honden te wandelen.

Familie, onbekend kok, 1-9-2007
Algemene indruk

we zijn hier in de meivakantie geweest. heerlijk genoten van de boot. boodschappen halen bij albert heyn met de boot. park is rustig en prima huizen. leuk uitzicht op het schildmeer. kortom een geslaagde vakantie

Familie, Sept. 2006 heleen, 26-8-2007
Onderkomens

Wij waren in september 2006 voor 2 weken op dit park. We hadden een schitterend uitzicht over het meer, de huisjes waren mooi, het was er lekker rustig. De prijs was ook prima, nog geen 600 euro voor 2 weken.(alles inclusief, ook ann. verz.) Helaas was het dit jaar zo, dat je er een sloep bij moest huren, dat maakt het toch een heel stuk duurder. Varen vinden wij best leuk voor 1 dag, maar wij hoeven niet 2 weken een boot.
We hopen dus dat het in 2008 weer veranderd is, dan is de kans groot dat we er weer naar toe gaan.

onbekend, onbekend adri de ridder, 18-8-2006
Algemene indruk

mooi rustig klein park, schitterende villa met grote tuin aan het water, huurboot bij de villa, vissen vanuit de tuin, geheel groningen binnen enkele autominuten te bereiken, aardige behulpzame mensen,voldoende winkelmogelijkheden in de omgeving.

onbekend, onbekend Yvonne Messemaker, 2-10-2005
Algemene indruk

Wij zijn een week naar Villapark Schildmeer geweest van Hogenboom..
We hadden een sloepje voor het huis mooi uitzicht heerlijk rustig.
En hele mooi huis zeer luxe.
Volgend jaar gaan we er weer naar toe..

1 2 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?