989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.699 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Gelderland > Lochem > Vakantiepark Landgoed Ruighenrode****

Beoordelingen Landgoed Ruighenrode****

-3  °C

9 februari 2010

6,7
Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landgoed Ruighenrode****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landgoed Ruighenrode**** in Lochem, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landgoed Ruighenrode**** bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

114 beoordelingen van Landgoed Ruighenrode****

NL (114)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (21)
Fam. met oudere kinderen (5)
Fam. met jonge kinderen (22)
Vrienden (5)
Fam. met oudere kinderen, Juli 2009 Willeke, 21-1-2010
Wel leuk.

Wij zaten er in de zomervakantie 2009. Wij vonden het een leuke camping, maar je moet jezelf wel vermaken. Er is een meer en wat speeldingen. En er werden soms wat activiteiten georganiseerd, maar heel spectaculair waren die ook niet. Ook waren er niet heel veel tieners (wat ik persoonlijk erg jammer vond). Wij misden een lepel, bezem en onze tuindeuren konden niet open. Maar twee dagen later kwam er een klusjesman met een lepel, bezem en gereedschap om de deur te maken. Dus dat was wel erg goed. Wij zaten in een huuraccomedatie maar we zaten tussen de huisjes die van de mensen zelf waren en niet van de camping, dat vonden wij erg minder omdat die mensen er niet waren, dus we erg alleen op de achterkant van de camping zaten. Het was heerlijk weer dus dat maakte alles goed.

Vrienden, Mei 2009 A, 27-11-2009
Gezellig weekendje weg

Mooi gelegen park. Wij zaten buiten het hoogseizoen waardoor het er erg rustig was, wat je het idee gaf dat je lekker afgelegen in de bossen zat. Het vakantiehuisje waarin we zaten was van alle gemakken voorzien. Een perfect huisje, alleen kon de schoonmaak beter. Terrasjes op het vakantiepark waren gezellig, net als het personeel, dat heel vriendelijk was.

Met partner, onbekend Jacqueline, 6-11-2009
Prima, voor herhaling vatbaar

Een heel mooi park,het chalet(boekhorst) wat ik had was mooi en schoon,alleen het serviesgoed was niet compleet maar daar had ik geen hinder van.
De bedden waren ons een beetje te zacht,maar verder was alles naar wens we hebben een fijne midweek gehad.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Ferdinand, 28-10-2009
Goed!

Prima chaletje (Boekhorst) met allerlei voorzieningen (forse koelkast, combi-magnetron, afwasmachine), prima park met veel kinderspeeltoestellen, zwembad (Beemt) in de buurt voor de kids, meertje op het park (vooral zomers zal dat leuk zijn). Wij hebben ons prima vermaakt! Alleen de beruchte kastelenroute met de auto is een avontuur op zich... ;-)

Vrienden, Okt. 2009 duijvelshoff, 24-10-2009
Onderkomens
misschien komen we nog terug

het zie er heel anders uit dan in het boekje jammer

Fam. met jonge kinderen, onbekend b jongmans , 14-10-2009
Bijv. "voor ons een topper

wij zijn 2 weken op het park geweest voor het tweede jaar en we zijn het nog niet beu..onze kleindochter van 9 heeft zich niet verveelt,had zo vriendinnetjes,schoon park chalet was schoon,jammer geen winkeltje,fritezaak ja waren er het eerste jaar,en dan gaat er wel eens wat mis maar heel vriendelijk,voor ons een fijn park en ja overal is wat hoor!!wij zijn niet zo moeilijk!!

Met partner, Sept. 2009 linda, 19-9-2009
5,8
Algemene indruk
Leuk en mooi park alleen geen schoon huisje

Bij aankomst geklaagd dat huisje niet schoon was en dat gordijnen vd keuken zo smerig waren dat je ze bijna niet aan durft te raken om open en dicht te doen.Overal licht stof en radiator in badkamer is in geen maanden schoongemaakt. Er is helemaal niks mee gedaan helaas.Ik heb zelf meteen het belangrijkste schoongemaakt maar waar betaal je schoonmaakkosten voor??? Ook het servies was niet compleet, werd ook niet aangevuld.Toen we gingen koken en de afzuigkap aanzetten, kwam er van alles uitgedwarrend.Die hebben we dus maar uitgezet en dat verklaard waarschijnlijk het vieze gordijn want dat zullen meer mensen doen.

TIP:
Ga eens lekker eten bij graaf of prins Floris (naam even kwijt). Heerlijk ten,vriendelijke mensen en perfecte prijs kwaliteit verhouding.Je kunt het vinden bij het station van Lochem, daar zit het in het oude stationsgebouw, super locatie!

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Fam. Hooghoff, 6-9-2009
6,4
Redelijk Park met weinig faciliteiten

Op dit park hebben wij heel erg een soort van parkwinkel gemist en dat het binnenzwembad niet op het park aanwezig is, is wel een gemis. Onze bungalow lag op een ruime kavel met mooie terassen. Binnen was de woonkamer en keuken mooi en ruim, de overige ruimte waren niet logisch ingedeeld en klein.
De medewerkers bij de receptie kwamen niet professineel over en hadden veel moeite om klachten op te lossen.

Met partner, Aug. 2009 Wim van Gelder, 4-9-2009
Heerlijk genoten

Hebben in huisje 56 gezeten en hebben het geweldig gehad. Een zeer compleet huisje en een gezellige tuin om in te zitten.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 2009 Mevr. Hoekstra, 2-9-2009
Zou het toch weer doen

De chalets op langdgoed Ruighenrode zijn prima maar ons chalet was helaas niet schoon. Vloer smerig, meubilair erbarmelijk. Mooie ruime hoektuin.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?