1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.275 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Gelderland > Lievelde > Vakantiepark Het Belegh van Groll

Beoordelingen Het Belegh van Groll

2 september 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Het Belegh van Groll? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Het Belegh van Groll in Lievelde, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
Lettergrootte: A   A   A

11 beoordelingen van Het Belegh van Groll

NL (11)

met jonge kinderen, Mei 2010
Gemoedelijke meivakantie in de achterhoek
Ezinga Ezinga
Onderkomens
12-6-2010 In de meivakantie hebben wij een midweek doorgebracht in het Beleg van Grol(sch).

Het park ziet er gezellig uit en de saksiche boederijen staan gemoedelijk naast elkaar. Wij kregen de indruk dat maar een klein deel van de huisjes wordt verhuurd en dat de rest particulier bezit is.

Het interieur is eenvoudig maar voldoet aan de primaire (Ikea) wooneisen. Wel vinden wij dat bijvoorbeeld een stofzuigerzak leeg moet zijn, de kraan gewoon soepel moet werken en de kitrandjes in de keuken vervangen moeten worden. Ook de bank heeft zijn langste tijd gehad. Een kleine renovatie zou wel passend zijn. Het huis was netjes schoongemaakt en de nepbloemen zorgen voor enige sfeer.

Wat opviel is de vele elektrische kachels die aan de muur hangen, er is gewoon geen gas aanwezig. Het blijft een uitdaging; pannenkoeken maken op een electrisch fornuis. Warm water komt via een boiler dus niet te lang douchen als je geen ruzie wilt krijgen met je medebewoners!

met partner, Apr. 2009
Schitterend gelegen + hoge kwaliteit
joke joke
Onderkomens
25-4-2009 Met Pasen waren we anderhalve week in een prima huisje: moderne keuken en badkamer, houtkachel, wasmachine en droger. Grenzend aan wei met schapen en lammetjes. Veel vogels en ook nog eekhoorns. Je kon ook zo het bos inlopen. Heel ruim prive terrein.
We hebben veel gefietst en gewandeld en komen zeker terug.

met jonge kinderen, Apr. 2009
Mooi park
Moon Moon
17-4-2009 Mooi parkje met boerderijen; de boerderij die wij hadden was echter vies, veel stof en spinraggen, muf, keuken erg ouderwets. Nadeel vond ik de kraan in de douche, geen thermostaatkraan, erg lastig met kleine kinderen.... Service van de beheerder wel goed, en park ziet er goed verzorgd uit.

Familie
geweldig
Debora Debora
14-11-2008 Een heerlijk rustig park met erg mooie huisjes, met ruim voldoende activiteiten voor de kinderen op steenworp afstand (een mega groot binnen en buiten (!!) speelparadijs voor kids genaamd Binnenpret, een mooi subtropisch zwembad net over de grens duitsland, een kaasboerderij met de nodige activiteiten en vele andere leuke dingen!!) Wij hebben ons in Lievelde grandioss vermaakt. Gezin 3 kids w.v. 4 jaar, 3 jaar en 11 mnd.

Familie, Juli 2008
in een woord GEWELDIG.
Fam. A.A. Jobse Fam. A.A. Jobse
14-8-2008 Hier 2 weken op vakantie geweest, hier allemaal erg naar ons zin gehad. prachtig omgeving! en wat een gastvrijheid wij komen zeker terug!!

Familie, Aug. 2007
patty patty
Onderkomens
27-8-2007 Een mooi klein en rustig park in een prachtige omgeving waar je lekker tot rust komt. De weilanden en de akkers in de omgeving zijn bijzonder mooi om te zien. De achterhoek is een van de allermooiste gebieden van het land en is het bezoeken zeker een keer waard.

Familie
Fam. Van Alphen Fam. Van Alphen
11-8-2007 Kleinschalig park, heerlijk rustig in de omgeving voor kinderen genoeg te doen ( o.a. zwembad, speelpark Binnenpret ). Huisjes ruim van opzet, ook de kamers. Prima verzorgd.

Familie, Mei 2007
Fam. Lok Fam. Lok
Onderkomens
9-5-2007 We hebben een heerlijke week doorgebracht in dit rustige familieparkje. Wandelen, fietsen en leuke stadjes: de Achterhoek is een leuke streek!!

Familie, Mei 2007
Ilse, Werner, Annick en R... Ilse, Werner, Annick en R...
Onderkomens
5-5-2007 De sfeer en de ligging zijn veel mooier dan verwacht na het zien op de site. Als je niet het type bent voor Center Parcs e.d., dan is dit een verademing. Huisje 37 was prima ingericht en schoon. We misten alleen de ligbedden, want er waren alleen eenvoudige plastic stoeltjes voor de tuin. Met uitzicht op een zandweggetje en daarachter de landerijen. Een heerlijk gebied om er op de fiets op uit te trekken. En gelukkig weten de Achterhoekers ook wat Koninginnedag is! Erg gezellig in de omliggende plaatsjes, waar vrijwel iedere kroeg een bandje had spelen.

Familie, Aug. 2006
j kret j kret
Onderkomens
12-8-2006 Een klein park. Behalve het motorkros cirquit, is het rustig gelegen. De motoren krossen met name in het weekend.
Huisjes zijn aan opknapbeurt toe. Matrassen waren niet zo jong meer en scheuren in muren moeten aangepakt worden.

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :

Zoeken
Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...