-3 °C
9 februari 2010
Als je rustige vakantie wilt hebben is het ideaal en voor een fietsvakantie ook prima, maar voor de rest valt er helemaal niets te beleven.een super klein zwembad, voor kinderen weinig te beleven, op aterdagavond bingo, en dat was het, verder niets.Zeer smalle en harde bedden.
mooi netjes ,en ze zijn er vriendelijk,fiets je graag dan is dit een mooie omgeving Wij gaan nog een keer terug.
het is er lekker rustig en schoon wij fietsen graag en dat is daar heel mooiover al dicht bij de fiets routeswij zijn al drie jaar daar geweest en misschien het volgend jaar weer
absoluut geen 5 sterren geen winkel geen kinderanimatie die beloofd wordt geen dingen verder te doen.Waardeloze bedden in de huizen.we waren er met 2 kinderen van 6 en 1 van 2 specifiek gevraagd voor de kinderanimatie maar dat was maar een uurtje pd
hallo ik ben nikki en ik ben bij jullie geweest .Ik vond het heel leuk.De animatie voor ons vond ik leuk,het zwembad ook..de pannenkoeken waren ok lekker.Het leukste vond ik de familieavond. groetjes van Nikki Koers
deze camping is erg ingesteld op chalets. De caravaan kom op de tweede plek
de camping is ideaal voor kinderen van 2 tot 8 .zij kunnen van alles doen , er is een animatieteam die de kids een gevarieerd programma aanbieden.overal op de camping zijn kleine speelzitjes zodat ze altijd in de buurt kunnen spelen. er is een grote speeltuin met daarin een ondiep kinderbad, waar een hek omheen staat. de sfeer is heel gemoedelijk en vriendelijk en ze zijn klantvriendelijk. de omgeving is erg mooi en natuurlijk bosrijk. er is genoeg te beleven! de moeite waard!
De camping is geweldig. Ze staan altijd voor je klaar, proberen je altijd te helpen en er is bijna altijd wat te doen voor de kinderen. De camping is ook netjes en ze zijn vriendelijk. Hier en daar een speeltuin en zandbakken. Wij hebben daar echt vakantie. De kinderen vermaken zich wel. Geweldig. Alleen jammer dat er zoveel chalets gebouwd worden. Dan blijft er minder ruimte over voor de campeerders.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?