-1 °C
9 februari 2010
wij zijn zeer tevreden met de luxe en uitstraling van het park.erg mooie vakantiehuizen .echt een plek om tot rust te komen.perfecte service van personeel.wij ( gezin met 3 kinderen) vermaken ons altijd uitstekend in de kerst /nieuwjaarperiodes.we hebben wederom weer geboekt voor aankomend kerst/nieuwjaar 2010.
Zeer mooi en luxe huisje! Wij zaten op De Dijk en hadden een gigantisch mooi uitzicht. We hadden een probleempje met de ketel en binnen enkele minuten was er al een monteur om hem te repareren, zelfs tijdens de Kerst! Het schoonmaken doen ze tegenwoordig in eigen beheer en daar was ook niets op aan te merken..alles was netjes en schoon! Wij hebben nu al geboekt voor de volgende Kerst :-) Kortom: zeer luxe; mooi uitzicht; fantastisch en vriendelijk personeel; heerlijk schoon; absolute aanrader!
Gaan volgend jaar voor de derde maal op rij. Rustig mooi park, waar je helemaal totrust kan komen. Maar ook heerlijk voor de watersport of als uitvalsbasis voor leuketrips. Er is zoveel te doen en te zien in Friesland. Maar lekker niets doen en genieten op je eigen steiger is ook heerlijk.
we logeerden in Zwanebalg 14, een luxe duinvilla met alle comfort.4 Volwassenen en 4 kinderen tussen 11 en 15 jaar. Het was echt volledig ingericht en toen we niet goed wisten hoe bv de sauna werkt, kwam er meteen iemand langs voor een uitleg. Voor de moeders was het erg fijn een wasmachine en droger te hebben, we gingen zonder vuile was naar huis! Ook 3 douches en 3 wc's zorgen dat er geen "wachttijden" waren. Kortom voor alle 8 een fijne vakantie.
HoiWe zijn net terug van een midweek in beach resort in Makkum.We zaten in de schakelvilla.Een ruime woning.En dat de villa's 15 jaar oud zijn, zijn ze goed onderhouden.De villa was van gemakken voorzien en schoon.De omliggende plaatsen zijn zeker de moeite waard om naar toe te gaan bv: Harlingen, Franeker, Terhorne, Leeuwarden.Je merkt wel dat het toeristenseizoen in friesland is afgelopen.Het is jammer van zo'n groot park dat er voor de wintermaanden geen overdekt zwembad bij zit en geen bakker en supermarkt.
Heerlijk rustig park met mooie bungalows. Sauna in de bungalow, ruime badkamer en slaapkamers.Ideaal park om een weekendje tot rust te komen!
goed bereikbaar mooie en waterrijke omgeving aan het Ijsselmeer en vlakbij Makkum. parkeerplek voor je bungalow er zijn diverse type bungalows waar je zelf kunt kiezen wat voor luxe je wilt en wat voor inrichting. Aantal slaapkamers sauna zonnehemel enz,enz. Je kan ook huisdieren meenemen maarm informeer dit wel want niet in alle bungalows is dit toegestaan. dat zelfde geld voor roken.
Vorig weekend zijn we met z'n tweetjes een weekend naar Beach Resort geweest. We hadden nog geen vakantie gehad en waren wel even toe aan een weekendje weg. We wonen zelf in Friesland maar we vonden een aantrekkelijke last minute aanbieding. Tja, en waarom iets ver weg zoeken als je het dichtbij ook kan vinden? Dit park ligt prachtig, echt aan het IJsselmeer! Luxe bungalow (Duin) met sauna en zonnebank geboekt dus dat het niet zo mooi weer was maakte ons niks uit! 's avonds lekker even uit eten geweest in het hotel aan het strand en daarna DVD-tje gekeken (kon je op het park kopen.. handig). Heerlijk relaxed weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar maar dan willen we wel zo'n bungalow die over het IJsselmeer uit kijkt. Die heben echt geweldig uitzicht!
Hallo MensenWij zijn naar makkum geweest wij vonden het erg mooi Wij zaten op de dijk en hele mooi huis met als. De kinderen vonden het geweldig om te vissen en te fietsen naar de stad. De schoonmaak was goed. Wij hebben geboekt ook voor de zomer want wij gaan weer treug.
Huisje was erg vies en gedateerd. Na klacht bij receptie neergelegd te hebben wel opnieuw schoongemaakt, maar het bleef nog steeds vies. Wel ontzettende mooie ligging en uitzicht. Heel veel wilde konijnen die de nodige mesthopen veroorzaken welke niet worden opgeruimd. Dit terwijl ze er zo streng op zijn dat de honden niet los mogen lopen en dat hondebezitters (begrijpelijk) de uitwerpselen moeten gooien in de daarvoor bestemde rode prullebakken. Ik zie de kinderen al spelen in het gras (bah, bah) Erg vriendelijk personeel in het cafetaria en aan de receptie. Makkum ligt erg centraal om vandaar uit allerlei andere leuke plaatsen te bezoeken.Wel een leuke vakantie gehad, maar erg jammer van ons vieze gedateerde huisje waarvoor we best veel geld hebben moeten betalen. Over de andere type huisjes kan ik niet oordelen.
Nieuw! Het weblog van Zoover met vakantie nieuws, tips, trends en onderzoeken!
Get out of here! ActieRaad hoeveel regen er valt t/m 2 april en win 4 tickets Downunder of Azië
Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?