989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.679 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Friesland > Eernewoude - Earnewald > Vakantiepark It Wiid

Beoordelingen It Wiid

-3  °C

9 februari 2010

6,3
6,7

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark It Wiid? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark It Wiid in Eernewoude - Earnewald, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark It Wiid bij:

98 beoordelingen van It Wiid

NL (98)

6,3
6,7

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (25)
Fam. met oudere kinderen (10)
Fam. met jonge kinderen (5)
Vrienden (8)
Alleen reizend (1)
Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 p brandsma, 5-1-2010
Perfecte vakantiestek uitzonderlijk natuurgebied

Wij hebben een prachtige week beleefd in huis nr 319. Keuke bungalow met zeer goede bedden en veel extra's zoals spelletjes, CD's en DVD's. Ook de gratis internetaansluiting was wel lekker met deze korte dagen. Dankzij de sneeuw leefde we in een sprookjeslandschap, maar we kennen het gebied ook van een zeilvakantie. Grote tuin, veel privacy en prachtige steiger om vanaf te schaatsen (en zomers te varen natuurlijk) Een wandeling naar het eibersnest met veel ooievaars is een echte aanrader ! We gaan komende zomer nog een weekje. Zelfde huis, ziet er vast heel anders uit !

Fam. met jonge kinderen, onbekend vakantieganger, 4-1-2010
heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad op dit park. Mooi en goed verzorgd huis. Huis stond aan het water en rondom het huis tuin. Echt even bijkomen bij de open haard.

Fam. met jonge kinderen, Aug. 1998 purdey, 17-11-2009
Onderkomens
leuk park, zelfs met slecht weer

ben hier als 10 jarig meisje naartoe geweest. was een heel mooi park met veel activiteiten.

wij hadden helaas wat slechter weer (veel regen) maar dat mocht de pret niet drukken. er was genoeg te doen in het recreatiegebouw.

we konden daar zwemmen, tennissen, squashen, basketballen, voetballen, wandklimmen, spelen op een spelcomputer etc.
en er werden leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd zoals een soort speurtocht.

de huisjes waren mooi groot en de bedden sliepen lekker. ook was het leuk dat alle huisjes aan het water lagen en we een steiger hadden.

toen het lekker weer was gingen we dan ook varen met mijn rubberbootje en zijn we ook gaan kanoën

Fam. met oudere kinderen, Okt. 2009 Martin Rasker, 11-11-2009
Grandioos park

Prachtige onderkomens, compleet ingericht. Rustig park aan het water.
Leuk is dat iedereen een eigen aanlegsteiger heeft voor evt. een boot.
Ook lekker vissen is mogelijk. Al met al een aanrader

Vrienden, Aug. 2009 Annemarie Venhorst, 1-10-2009
Top locatie

Wij hebben een 6-persoonsbungalow gehuurd waarbij nog 2 extra bedden aanwezig waren. Het huisje was schoon, maar simpel. Een bedstee in de woonkamer (wel warm, geen hor voor het raam), en een aanlegsteiger in de tuin. Wij hadden tuin met zon dus echt genoten met alle meiden! Leuk voor een rustig weekendje weg of een korte vakantie. Het meertje is erg gezellig om te zwemmen en te picknicken.Met de pont naar het plaatsje is leuk, wel klein en weinig te doen voor jongeren. Mooie fietslocatie en Leeuwarden is met de auto maar 20 minuten.

Met partner, Sept. 2009 ikkie, 23-9-2009
leuk park

Wij zijn hier een week geweest en zaten in een 6 persoonsbungalow
in eerst oogopslag goed, maar als je goed keek, kon er wel wat beter onderhoud en schoonmaak aan gedaan worden.
ik denk dat er veel verschillen in de huisjes zijn, aangezien ze van particulieren zijn. Wij hebben bij een aantal huisjes naar binnen gekeken, die leeg stonden, en dan zag je dat sommige er veel beter uitzagen. ben ook benieuwd of alle huisjes wel verhuurd worden.
was erg leuk met een sloepje voor de deur, die we bij hollema gehuurd hadden,
dit was echt perfect geregeld, hij lag al voor de deur, toen wij aankwamen.
vooral door de vaarmogelijkheden een erg leuk park, en we komen zeker een keer terug

Vrienden, Sept. 2009 A.Stolk, 12-9-2009
5,6
Prachtig huis schitterend gelegen

Het huis 8 pers Wiid Wellness Comfort. Schitterend huis, ontbreekt niets aan, prachtig gelegen met veel privacy.Huis was goed schoon. Let op er zijn maar 3 slaapkamers. Informatie over omgeving en hoe e.e.a. werkt in het huis is slecht en er is geen receptie aanwezig. Restaurant op park zeer prijzig. Eten op de camping is goed gezien de prijs maar simpele kaart. Wil je lekker en voordelig eten rij naar Opeinde (8km) zit een fantatisch en voordelig WOK restaurant. Voor het huis zouden wij zeker nog een keer terug gaan maar in een andere periode.

Vrienden, Sept. 2009 Wiebel, 12-9-2009
Voor rustzoekers en comfort

Ruime bungalow met zeer grote tuin, alles is keurig onderhouden. Het heeft allemaal een vriendelijke uitstraling. De bungalows liggen op eilandjes. Prima bedden en keurige badkamers.
Bij een mankementje was er binnen 10 minuten iemand ter plaatse. Het is allemaal net wat luxer dan de Center Parcs en Landal parken. Voor kinderen is er weinig. De mooie wandelgebieden zijn via de pontjes te bereiken. Alle extraatjes zoals de fietspontjes worden door vrijwilligers draaiende gehouden. En dan een overtocht voor 50 eurocent. Klasse hoor!!.

Fam. met jonge kinderen, onbekend Dorine, 5-9-2009
jammer van achtestallig onderhoud

Mooi park, bungalows hebben prachtige ligging. Fietsenverhuur Hollema heel goed geregeld, goede service!!! Supermarkt ruim assortiment, heel vriendelijk personeel. Bungalow 650 had achterstallig onderhoud, geen goede ventilatie in badkamer daardoor erg vochtig met schimmelplekken. Eetstoelen zijn niet echt schoon. Geen wasrek voor buiten aanwezig. We komen vast nog eens terug maar dan wel in een andere bungalow.

Fam. met oudere kinderen, onbekend Marleen k, 3-8-2009
MEGA COOL!!

Ik vind het echt leuk daar! :)
De huisjes zijn leuk, er is veel te doen en de omgeving is Supermooi!

Owja, wat iets minder is: Al die verdronken konijntjes die in het water liggen :O Dan halen ze die eruit en dan gooien ze die daar ergens in de bosjes. Dat gaat echt stinken!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?