989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.697 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Friesland > Balk > Vakantiepark Markant bungalowpark

Beoordelingen Markant bungalowpark

-2  °C

9 februari 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Markant bungalowpark? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Markant bungalowpark in Balk, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Markant bungalowpark bij:

Lettergrootte: A   A   A

6 beoordelingen van Markant bungalowpark

NL (6)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (2)
Vrienden (1)
Met partner, onbekend Beljon, 12-7-2009
vieze douche + wc

Mooie locatie, alleen waren op de camping waar wij stonden de douches en toiletten erg verouderd en vooral heel erg vies. Dit vonden wij een groot minpunt van de camping.

Familie, onbekend G. Sijtsema, 5-10-2008
Heerlijk bijkomen in Luxe woning

De woningen op Markant zijn van alle gemakken voorzien. CV, Magnetron, bubbelbad,radio en TV en zelfs een draadloze internet aansluiting. Doordat er geen speelplaatsen, kantines e.d.zijn is lekker rusting in het park. Er waren 3 fietsen ter beschikking bij het huisje en er lag een nieuwe valk voor de deur. Dorpjes als Heeg, Sloten en Woudsend liggen op korte vaar, fiets afstand. Maar ook de Bremer wildernis een bos in het Gaasterland is de moeite van het bezoeken waard. Het is een leuk cotrast, de meren voor de deur en de heuvelachtige bossen van het Gaasterland in de achtertuin.

Met partner, onbekend Nico ophoff, 5-10-2008
Friesland op zijn best.

Ideale lokatie voor een gevarieerde vakantie of weekend, varen, fietsen, rust en ruimte. op de rand van friese meren gebied en Gaasterland met vele mooie oude stadjes en dorpjes in de omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Markant bungalowpark bi...

Vrienden, Juli 2003 Marianne Hesselmann, 23-7-2007
Onderkomens

Wij zijn enige jaren geleden in de zomervakantie een week op dit park geweest in een 4 persoons huis. Ligging is geweldig aan het water. (niet geschikt voor kleine kinderen) Wij hadden een hoekhuis met 2 terrassen dus de hele dag zon. Beneden was het heel groot en van alle gemakken voorzien. Ook wasmachine. De 2 slaapkamers waren niet zo groot maar voldoende. Er zijn verder geen voorzieningen. Je moet naar Balk. Goede uitvalsbasis om Zuid Friesland te verkennen. We hopen hier nog eens terug te komen.

onbekend, onbekend ten jansen, 13-9-2006
Algemene indruk

We hebben hier een geweldige vakantie gehad. Prachtige bungalow waar alles op en aan zat. Heerlijk varen op de friese meren meteen vanaf de aanlegsteiger in de tuin. We komen vast nog een keer terug.

onbekend, onbekend ineke , 7-7-2006
Algemene indruk

We zijn hier een tijdje terug geweest. Mooi bungalowa aan het water, verder geen voorzieningen op het park, maar balk is vlakbij. toen bleek dat de wasmachine in de bungalow stuk was, heeft de beheerder onze was gedaan. Friesland is een leuke provincie met gezellige plaatsjes

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?