Geweldige Midweek (18-01 t/m 22-01)
Zojuist teruggekomen van een geweldige midweek.
We hebben heerlijk genote van deze midweek.
In eerste had ik ook mijn bedenkingen na het lezen van onderstaand commentaar. Maar niets is minder waard. Huisjes zijn inderdaad wat aan de oude kant maar ja... je slaapt er en hangt een beetje voor de TV dus is niet echt een prio. Wij hadden huisje 302 kindercottage. We hebben lekker iedere ochtend ontbijt gehad en als er problemen waren even bellen en het was zo opgelost.
Dit is wellicht vaak het commentaar van onderstaande verhalen. Op het moment zelf niet bellen, maar naderhand wel klagen op het internet.
Wij hebben in ieder geval wel goed genoten.
mooi park
Wij zijn een midweek geweest en bij aankomst was het huisje schoon!!
Ja er staan strepen op de muur en er zijn muggen kapotgeslagen tegen de muur, maar er zijn ook veel gasten die denken: wat ik thuis niet doe doe ik hier wel!
De schoonmaaksters werken zich uit de naad om alles op tijd klaar te krijgen en dat valt ooit niet mee.
De t.v. was defect maar na een melding hiervan stond binnen een uur de monteur op de stoep die er even naar keek en vervolgens weer ging..........om een nieuwe te halen! PERFECTE SERVICE!!
Omdat alles buiten is denk ik dat het in de zomer mooier is maar wij vonden het ook nu heel mooi.
Verder hadden we elke ochtend de broodjes netjes aan de deur hangen. HEERLIJK.
De aqua mundo laat je vergeten dat het buiten koud is en je waant je ergens ver weg waar het lekker warm is. De zandbak in het peuterbad was ook ideaal, de kleine kon zich de hele dag goed vermaken, zwemmen, glijden en met zand spelen.
Kortom geweldig!!
Prima vakantie gehad
Net terug van een midweek Eemhof. Prima park, goede huisjes. Wij hadden nummer 818, bijna achteraan op het park. Wel ver lopen naar de Market Square en de Aqua Mundo. Huisjes voor 4 pers. voldoende groot, douche wat aan de vieze kant, en geen thermostaatkraan. Wel grote hoekbank en open haard. Genoeg keuze restaurants, wij hebben bij Hamilton's gegeten (goede steaks). Zwembad een van de betere van Center Parcs. Het park ligt in de middle of nowhere, maar Almere is dichtbij. Leuk centrum.
Goed en leuk
Center parcs is niet goedkoop, maar wel goed en huisje is netjes en schoon.
we hadden een luxe huisje.
erg leuk weekend gehad!
Ik heb samen met mijn familie een erg leuk weekend gehad op de Eemhof.
Het in en uitchecken gaat hier erg snel!
Het huisje zag er goed uit.. Wij roken alleen ook een sterke schoonmaaklucht... niet altijd even prettig.
Schoonmaaksters krijgen bij alle centerparcs parken maar een korte tijd om een cottage schoon te maken.. Dan worden natuurlijk alleen de nodige dingen schoongemaakt.
Bij ons was het op zich best schoon. Maar zagen hier en daar nog wel veel stof en de ramen waren smerig..
Mooi zwembad!
Jammer dat er geen overdekte plaza is!
Maar we hebben een erg gezellig weekend gehad!
leuke tijd gehad
Met kerst een vip-cottage gehuurd. wij hadden ons toch op het slechtste ingesteld dus waren zeer verrast door de mooie cottage die schuilging achter de wat sombere/armoedige voorkant van de cottage. huisje 311: mooie ligging centraal tov zwembad en activiteiten. broodjes s ochtends aan de deur gebracht. met de restaurants hebben wij geen ervaring, behalve de snackcorner. wat mij altijd verbaasd is dat er op geen enkel park goede/lekkere patat wordt gemaakt. dit is toch niet zo moeilijk? verder goede service, vriendelijke bediening. minpunt: zwembad en dan met name de kleedruimte toch wel vies na een dag. al met al is Center Parcs toch wel voor herhaling vatbaar.
meld misbruik
heerlijke kerst gehad bij de Eemhof
Wij zaten in een 2-persoons VIP-cottage, en na alle negatieve verhalen was ik best bang dat het een verkeerde keuze zou zijn,, maar in tegendeel. Het huisje was schoon, de bedden goed, en alles was compleet en heel. De sauna was HEERLIJK in het huisje en de broodjes die we s'ochtends aan de deur kregen waren heerlijk!
kortom; een heerlijke kerst gehad met z'n twee. Met kerstboom en een brandende haard..erg knus!
zeker voor herhaling vatbaar
Geen Eemhof meer!
Met Kerst 5 dgn in 8 persoonshuisje:
Positief:
1. Leuk zwembad, kan je je wel even in vermaken. Leuke wildwaterbaan! Genoeg kleedhokjes en kluisjes!
2. Lekkere bank in het huisje.
3. Filmkanaal op de tv.
Negatief:
1. Het huisje is heel erg gehorig. Doordat alles begaande grond is, hoor je vanuit je slaapkamer alles wat er in de woonkamer gezegd wordt (en andersom).
2. Vreselijke bedden, 3 van de 6 personen konden er niet van slapen. Zo erg doorgelegen! De kuil was van een afstand gewoon zichtbaar (1e nacht maar 3,5u geslapen) Je kan beter op de bank slapen!
3. Het bubbelbad in het huisje leefde zijn eigen leven (begon midden in de nacht zichzelf schoon te maken).
4. Drie lampen in de woonkamer waren kapot en op erg veel plaatsen zaten grote spinnenwebben aan het plafond.
5. Action Factory zat aan andere kant van het park waardoor je 10/15 min onderweg was.
6. Alles is duur! (supermarkt, restaurants, zelfs bowlen 20 euro/per uur)
7. Saaie omgeving, midden in de polder!
Nooit meer naar de Eemhof
Aankomst was perfect, er lag veel sneeuw, het park lag er sprookjesachtig bij. In het huisje aangekomen werden we bevangen door een indringende chloorlucht. Het leek er dus op dat er goed schoongemaakt was. Later bleek dat niet het geval. De chloorlucht was zo erg dat 1 persoon tijdens het gehele verblijf, lichte hoofdpijn aan over heeft gehouden. De lucht bleef namelijk hangen, vooral in de "grote" 2 pers.slaapkamer. De schoonmaak viel erg tegen, vette vingers op de keukenkastjes, handvat koelkast aangekoekte viezigheid, onder de banken en stoelen stof en speelgoed van een van de voorgangers, wc-bril vies, serviesgoed niet schoon. De wc is te klein, benen kun je amper kwijt. Radio in huis, heerlijk dacht ik, lekker kerstliedjes luisteren. Niet dus, de radio deed het niet. Bedden schoon en netjes, matrassen heerlijk. Rust om het huisje was ook heerlijk. Prijs - Kwaliteit, beneden de maat voor een korte midweek ivm de kerst, donderdag vertrokken. € 249,- echt te duur! Nooit meer Eemhof
meld misbruik
Prijzige maar prima vakantie, Comfort cottage?
Comfort?
Een weekje met de kerst geboekt 2009. Een comfort cottage geboekt, maar van comfort is weinig sprake.
Wat er NIET is maar wat je wel mag verwachten van een comfort huisje:
Oven, dvdspeler, spatels, theeglazen, vleesmessen, dunschiller, afwasteil, plastic glazen voor kinderen, gasfornuis moet je met lucifers aansteken! (middeleeuws) (vaatwasser is overigens ook comfort maar is er niet)
Overigens ook: Douchen in bad ( bad veel te klein), braadpan verroest, tv 50 hertz of defect (beeld trilt)
Wel: vloerverwarming (erg lekker), prima bedden, dekbed lekker warm.
Verder veel te doen. Wel vol zwembad maar das overal. Mooie omgeving (vooral nu in de sneeuw). Genoeg te doen voor de kids en volwassenen, supermarkt, winkels, restaurants allen prima!
Al met al, prijzige maar prima vakantie .
Center Parks: Stop echter dit een comfort cottage te noemen! Dat was het in de jaren 80. We leven bijna in 2010!