Vakantiepark Het Hart van Drenthe*** in Zwiggelte Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 4.195 bezoekers online
Home > Nederland > Drenthe > Zwiggelte > Vakantiepark Het Hart van Drenthe***

Beoordelingen Vakantiepark Het Hart van Drenthe***

9 februari 2012

6,4
5,3
De receptie

Vakantiepark Het Hart van Drenthe scoort een 7,6 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Het Hart van Drenthe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Het Hart van Drenthe*** in Zwiggelte, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Vakantiepark Het Hart van Drenthe*** vinden. Je kunt 4 video's van Vakantiepark Het Hart van Drenthe*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Drenthe. Vergelijk Vakantiepark Het Hart van Drenthe*** met andere accommodaties in Zwiggelte.

35 beoordelingen over Het Hart van Drenthe***

met oudere kinderen, Dec. 2011
Hart van Drenthe vakantiepark
d . v veldhuisen
Onderkomens
7-1-2012 zo rond de Kerst periode heerlijk rustig; aan de overkant van het Oranjekanaal een mooie gelegenheid om de hond uit te laten! Zeer vriendelijk personeel, chapeau!

met jonge kinderen, Nov. 2011
Privé in het groen
P.W.Zuid
Onderkomens
15-11-2011 De rondom in het groen gelegen bungalow's bieden veel privé. Je kan zien dat ze wat ouder worden, want ze worden wat sleets. Het sanitair is wat schimmelig aan het worden en het toilet heeft vieze randen om de bril. We waren met 5 personen in een 6 pers. huisje en heb je maar 5 zitplaatsen. Eén dus op een keukenstoel. De banken waren zo stoffig dat we allemaal last kregen niesbuien als we er op zaten, welke overgingen als we ongeveer een kwartier buiten waren. Eens een keer goed uitkloppen of stofzuigen zou geen overbodige luxe zijn. De inventaris is ruim voldoende in een prima keuken.
De huisjes liggen overigens in een prachtige omgeving en het park is mooi aangelegd. Leuke speeltuintjes voor de kinderen en een knus zwembadje.

met partner, 2011
Nooit meer
H. Spoelman
Onderkomens
12-10-2011 De accomodatei was beneden, wel aardig te hoge keukentafel.
de slaapplaats was de grootste aanfluiting die ik ooit in een luxe vakantie woning heb gezien. op de 2 persoonkamer ongelijke bedden, hier kon je ook nog geen eens om heenlopen. we hebben ons met zijn 2 gered waren we met meer geweest had ik een andere woning geeist.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Het Hart van Drenthe...

VOOR RUSTZOEKERS.
FAM. BEURSKENS
Onderkomens
17-9-2011 Wij (65+)echtpaar zijn in september in dit park geweest.
Ligt helaas erg afgelegen,en heeft geen vertier voor ouderen.
Geen restaurant een beperkt winkeltje.Dus genoodzaakt naar dichtsbijzijnde supermarkt in westerbork te fietsen.Gelukkig zijn wij nog goed ter been,anders is het voor veel ouderen een probleem.Ons huisje (183) lag prima t.o.v.uitgang,zwembad, en tennisbaan.Helaas was dit "plus"4 -5 persoons een tegenvaller wat slaapkamer betreft.Deze was klein,benauwd,en de bedden waren niet zo perfect.Ruimte om in bed te stappen was erg beperkt,kon slechts 1 nachtkastje van 10 cm. geplaats worden.Dus een aanrader om een 6 persoons huisje te boeken!!
Verder hebben we ons zelf wel kunnen vermaken met uitstapjes,want anders is het geen doen voor ons als "stadsmensen",. Dus deze omgeving, en dit park, en deze huisjes, zijn echt voor mensen die rust zoeken, en goed ter been zijn.

met jonge kinderen, 2011
Leuk park
Familie W
Onderkomens
4-9-2011 Het is een vrij rustig park, mooi kleinschalig. Het zwembad is vrij klein, maar onze jongens van 8 en 6 jaar hebben er zich prima in vermaakt. Wij hadden een 6 pers. plus huisje (nr16), deze was ruim voldoende. Wasmachine erbij, toch wel handig. In de omgeving zijn voldoende uitstapjes mogelijk. Ook kun je er best heerlijk fietsen. Bij mooi weer kunnen kinderen zich er ook wel redelijk goed vermaken. Zeker wat jongere kinderen. Wij zijn een midweek geweest, en komen misschien nog wel een keer voor een weekend terug.

Hier kom ik geen 2de keer
Karina
Onderkomens
30-12-2011 Huisjes waren klein, vochtig en meubilair in de slaapkamers vielen uit elkaar. Op het park is niets te doen en het is er doodstil. Gelukkig in de buurt wel veel te doen maar een dagje op het park was geen optie omdat er niets te doen was. Geen vertier, geen restaurant, geen snackbar en spelplekken voor alleen zeer jonge kinderen. Zwembad was niet echt zwembad te noemen zo klein. Nee dit was voor ons te rustig en afgelegen.

Rustig park, mooi huisje.
Fijne vakantie
Onderkomens
6-8-2011 Huisje 98 netjes onderhouden. Fijne keuken, sanitair en prima verwarming.
Veel ruimte, zonder dat je elkaar op de lip zit.
Zeker kleine kinderen vermaken zich daar prima.

Super voor kleine kids en met veel privacy
merel louter
Onderkomens
3-8-2011 wij hadden een 6 persoonshuisje met wasmachine en droger, echt geweldig. de huisjes liggen erg prive met allen een grote tuin eromheen en heel centraal voor vele leuke uitstapjes. de receptie is supervriendelijk, dus eigenlijk alles wat je moet hebben is er! en het ziet er allemaal heel verzorgd uit.....

Voor ons een "terugkom" park!
fam Bouwman
Onderkomens
9-8-2011 Wij zijn 2 weken op het park geweest en hebben genoten. Het huisje was goed, wasmachine was handig om er bij te hebben. Fijn dat er een overkapping was, zo konden we vaak toch buiten zitten, ook als het even regende. De tuin was geweldig en heel erg ruim. Wij hadden ons hondje bij ons en die heeft ook genoten van de ruimte om het huis heen. De receptie en medewerkers van het park zijn ontzettend aardig en heel hulpvaardig. Grote klasse!! En bij aankomst als presentje een fles wijn, dat hebben we nog nooit meegemaakt, vonden we erg leuk. Het park was schoon en de rust was heerlijk. Wij komen zeker terug!

met een groep, Juli 2011
Dit is geen luxe!
Neeltje
Onderkomens
1-8-2011 dit vakantiepark wordt op de site omschreven als "luxe" maar het tegendeel is waar. Een vaatwasser en senseo-apparaat in een huisje neerzetten betekent niet dat het dan opeens luxe wordt.
Huisje was niet schoon, de haren van voorgangers zaten nog in de bezem. Vloeren overal vies, niet gedweild zelfs niet gestofzuigd.
Op het park zelf valt niet veel te beleven, zelfs voor rustzoekers is er weinig te doen. De wandelroutes die achter het park beginnen heb je in 1 dag misschien gelopen.
Nee voor mij hoeft dit niet meer.

6,4
5,3