989.521 beoordelingen - 39.203 bestemmingen - 231.953 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 2.228 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Zorgvlied > Vakantiepark Hogenboom Groot Bartje*****

Beoordelingen Hogenboom Groot Bartje*****

-3  °C

9 februari 2010

6,3
6,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Groot Bartje*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Groot Bartje***** in Zorgvlied, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hogenboom Groot Bartje***** bij:

Aankomst (optioneel)

56 beoordelingen van Hogenboom Groot Bartje*****

NL (56)

6,3
6,5

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (9)
Fam. met oudere kinderen (4)
Fam. met jonge kinderen (11)
Vrienden (4)
Fam. met oudere kinderen, Aug. 2007 31-1-2010
4,5
Onderkomens
Leuk park in een prachtige omgeving

Het is een mooi groot park voor ons aan het einde van de wereld. Je moet eerst 10 km reizen om in een normaal dorp te komen. Verder een prachtige omgeving geweldig veel en goede fiets routes. De Heide was prachtig. Personeel echt einde seizoen had er volgens ons allemaal niet zo veel zin meer in. Belachelijk streng autovrij beleid Waarom niet op wisseldagen wel met de auto naar je chalet. Voor kinderen van 12 plus is er echt NIETS te beleven. Het is er super rustig !!!!!!!!!!! Er zijn wel heel veel stekende muggen. vooral ´s nachts. Voor de omgeving wil ik best nogeens terug komen maar verder hebben wij Groot Bartje wel gezien.

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Nienke, 26-10-2009
9,7
Leuk!

We zijn een lang weekendje weg geweest. Kregen door overboeking, gratis, een grote accomodatie. Alles was keurig schoon en goed verzorgd. Vriendelijk personeel, leuke activiteiten voor de kinderen. De stallen waren erg schoon en de paarden zagen er goed uit. We hebben echt een ontzettend leuke vakantie gehad!

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Marjolein, 26-10-2009
5,1
niet voor herhaling vatbaar

Wij zaten in accomodatie Haflinger. Het chalet was heel vies, de haren van de vorige bewoner lagen nog in het badkamertje. Het toilet was ook erg vies.

De schimmel stond in de dekbedden en de kussens. Verder ligt er weinig in de buurt van het park en het plaatsje Zorgvlied.

Volgens Hogeboom zou een kinderbedje makkelijk passen. WIj moesten echter twee bedden op zijn kant zetten en toen kon het maar net.

De manege van het park is heel erg leuk! Hetzelfde geldt voor de entertainment. De meiden die dit verzorgen doen dit samen en zijn erg vindingrijk. Complimenten voor hen!

De patatzaak in Zorgvlied zelf heeft hele lekkere patat en snacks. Dit is een aanrader.

Met partner, Okt. 2009 Loes van der Feen, 23-10-2009
Geweldig!!! Komen zeker terug

ZIJn net terug van een heerlijke week vakantie. Hadden natuurlijk prachtig mooi weer. Dat telt zeker mee. We hadden een splinter nieuw chalet. Alles nog blinkend schoon en het rook er naar nieuw. Ideaal. Waren de eerste die het toilet en de badkamer gebruikten. Het was bij binnenkomst al goed. Werden super vriendelijk welkom geheten. Het gas in het chalet was niet helemaal super, maar dat was meteen opgelost. Hebben er heerlijk gegeten en een wijntje, biertje gedronken. Ideel uitgangspunt voor lange wandelingen in een super mooie omgeving. Heel veel uitstapjes in de omgeving. 1 week was eigenlijk veel te kort.
Komen zeker terug. Hebben geen gebruik gemaakt van het paardrijden, maar konden zien dat ook dit prima geregeld was.

Met partner, Sept. 2009 Yvonne en Cor Vanderheijd..., 26-9-2009
Onderkomens
Geweldige service, zorg en handelsnelheid

Onze vakantie begon geweldig. Op 50 km van ons reisdoel, vakantiepark Groot Bartje in Zorgvlied, electronica-problemen met onze auto. ANWB gebeld, bijna een uur gewacht en toen monteur gearriveerd was, was storing verdwenen. Weg vervolgt, aangekomen op park, op aangename manier formaliteiten afgehandeld en naar ons schone, ruime onderkomen. Auto uitgeladen en toen werd het tijd om onze beide collie's uit te laten. Onze jongste hond is dol op stokken, dus werd al snel een mooi exemplaar gevonden en het spelen begon. Even. De hond wil hem oprapen maar trapt op het uiteinde van de stok, die draait 180 graden en schiet zo het keelgat in. Bloedspektakel. Naar receptie met vraag naar dierenarts. Medewerkster Mariska laat alles uit haar handen vallen en gaat mee naar gewaarschuwde dierenarts. Door haar snelle handelen kan onze hond meteen behandelt worden. Ook later kwam zij en ook andere medewerkers informeren naar stand van zaken. Groot compliment. Ook voor Dierenartsen Centrum Noordwolde.

Fam. met oudere kinderen, onbekend lady, 18-9-2009
park voor paardenliefhebbers

Voor oudere kinderen, vind ik dit park niet zo.
Meer voor paardenliefhebbers! Er zit een manege bij.
Er werd playback georganiseerd, en de muziek stond om 9 uur te hard, dus moesten ze heel zacht zingen!
Je moet het meer hebben van de omgeving.
En de caravans staan ook dicht bij elkaar.
En er waren ook mensen die konijnen meenemen als huisdieren ha ha ha.
Wel wordt je vriendelijk geholpen, en zwembad is ook wel okay, maar wat moet je doen met slecht weer????????

Met partner, onbekend Olga, 17-9-2009
Heerlijk rustig

We hebben genoten van ons weekje in Groot Bartje. De stacaravan was schoon en had alles wat we nodig hadden. De omgeving is prachtig. We hebben veel gewandeld.

Fam. met oudere kinderen, Aug. 2009 fam van den Hout, 4-9-2009
6,4
saaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nadat we 3 jaar geleden met 2 oudere kinderen hier waren geweest nogmaals terug gegaan. Het park is leuk en mooi onderhouden. Wat ons wel heel erg is tegengevallen dat er totaal geen animatie was. De jongens konden soms poolen, tennissen, tafeltennissen etc omdat de receptie vaak gesloten was? Zo ook het restaurant. We zaten in de laatste week van augustus (in het zuiden is het nog steeds hoogseizoen) en begin september. De jongens hadden een prive zwembad en verveelde zich stierlijk. We zijn halverwege de week naar huis gegaan van verveling. Tip -> ga midden in het hoogseizoen. Dan is er wel meer te doen. Voor ons was het wel de laatste keer. Ondanks dat het een mooi park is. Maar Drenthe is zo wel heel saai.

Vrienden, Aug. 2009 Terry Zaagman , 28-8-2009
Top Vakantie!!!

Wij zijn van 14 aug tot 28 aug (vandaag dus) in Groot Bartje geweest.
De chalets waren simpel maar netjes (wat verwacht je ook voor die prijs!!!!)

We waren in totaal met 5 jongeren. Op het park zelf was er voor ons niet gek veel te doen maar ik vind ook wel dat je je vakantie zelf leuk moet maken.

Je moet wel echt een auto mee hebben want met fietsen huren kom je niet zo ver (tenzij je van 100de km fietsen houdt)

Het zwembad is erg leuk !! Alleen de laatste week was het een beetje koud maar dat kwam door het weer

verder vond ik de wasmachines ook wel heel fijn op het park zelf tuurlijk is je eigen wasmachine thuis beter maar voor het idee dat je kleding weer lekker fris is is dit een prima oplossing.

In ons huisje hadden we alleen heel veel vliegen en muggen ( nu zijn ze bloedvlekken =D )
Voor jonge gezinnen is dit park perfect . Voor jongeren met een auto ook alleen moet je het zelf leuk maken. Want om 9 uur savonds is het park uitgestorven en slaapt iedereen ofso ?

Met partner, Aug. 2009 silvana, 27-8-2009
Onderkomens
leuk park maar voor ons nooit meer

We zijn vandaag terug gekomen. Op het park is een zwembad wat pony's en een restaurant. Als je hier 5 dagen verblijft en je kan niet van het park af is het niet erg leuk. We sliepen alleen in de chalet die er keurig verzorgd uitzag en gingen dagjes weg. we zaten in de haflinger chalet die niet heel goed schoon maar goed. van mij krijgt het een gemiddelde van een 7 we gaan veel naar centerparcs maar dit park haalt het bij lange na niet bij centerparcs. ben je met kinderen heb je mooi weer is het wel leuk maar niet spannend of zo.

1 2 3 4 5 6 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?