99x.xxx beoordelingen - 39.841 bestemmingen - 236.656 accommodaties - 13.373 bezienswaardigheden - 6.202 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Westerbork > Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt

Beoordelingen Landgoed Het Timmerholt

14 maart 2010

Onderkomens

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt in Westerbork, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt bij:

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen van Landgoed Het Timmerholt

NL (68)

Onderkomens

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (9)
Fam. met oudere kinderen (6)
Fam. met jonge kinderen (16)
Vrienden (9)
Groepsreis (2)
Fam. met oudere kinderen, feb 2010 Familie Luiten, 14-3-2010
Onderkomens
Geweldig, we komen zeker terug !
We hebben een landhuis geboekt in de voorjaarsvakantie op landgoed Het Timmerholt. Een heerlijk landhuis met eigen sauna.
Prachtige omgeving. Hebben mooie wandelingen gemaakt in de omgeving en gefietst. Volop mogelijkheden.
Vriendelijke dames bij de receptie en heerlijk zitten rond het haardvuur in het restaurant.
Echt helemaal bijgekomen en gerelaxed. Komen zeker terug.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 mw K Koning, 7-3-2010
erg mooi!!
wij zijn in een 8 persoons landhuis geweest voor een weekend, jammer dat het erg regende maar alle facaliteiten waren erg goed aanwezig!! Was een fijn weekend en we hopen het nog eens over te doen als het mooi weer is, was heerlijk weekend!!!

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Kater. R , 2-3-2010
Fantastische plek"
Fantastische plek" komen zeker terug voor wat betreft de Dames van de receptie niets anders dan lof.
Niets is te veel gevraagd en altijd met een lach je voelt je gelijk thuis.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landgoed Het Timmerholt...

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 M.Jongen, 27-2-2010
Heerlijke midweek in Februari 2010
Lekker een midweekje er tussen uit met het gezin bestaande uit 2 volwassenen en 2 kinderen in de leeftijd van 5 en 10 jaar.
Huisje was in een woord "top"en van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser TV stereo setje sauna en zonnebank.
Helaas heeft het park geen zwembad dus hiervoor moet je van het park af.
Maar als je dat weet kun je er rekening mee houden.
Verder is de receptie hulpvaardig en vriendelijk en klachten worden adequaat verholpen als dit mogelijk is.
Helaas was in huisje 117 de linker speaker van de TV opgeblazen waardoor er een vervelende bromtoon uit kwam.
Heb dit aan het eind van onze vakantie gemeld dus ga ervan uit dat dit verholpen is voordat de volgende huurders erin gaan.

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 Visser, 27-2-2010
Onderkomens
Een aanrader vooral de rust heerlijk !
Zoals jullie wellicht weten bezoeken wij regelmatig Westerbork om even een weekje de drukte vande randstad te ontvluchten. We hebben regelmatig het Landgoed Timmerholt bezocht samen met onze beagles. Huisje heerlijk ruim sauna en zonnebank heerlijk te gebruiken. We hebben geen ervaringen met het restauerant omdat we veel restaurantjes in de omtrek bezoekn. Regelamtig reeen gezien ongeveer 150 met van het huisje vandaan.

Groepsreis, Jan. 2010 Pethe, 10-2-2010
Zeker nog een keer
Heerlijk comfortabel vakantiepark voor de echte rustzoeker. Luxe en ruime accomodaties. Zeer ruime kavels met voldoende privacy, merendeels aan het water gelegen. Had er niet zoveel sneeuw gelegen dan hadden we zo vanaf de aanlegsteiger weg kunenn schaatsen. Wij hadden een 8 persoons lanhuis met sauna. Zo uit de sauna de verse sneeuw in om af te koelen. Het was net alsof we op wintersport waren in eigen land. Parkwegen werden, ondanks de groete hoeveelheid sneeuw, keurig onderhouden. Prima bedden. Doucheruimte boven voor 6 personen wat aan de krappe kant.

Vrienden, Jan. 2010 M .Klaver, 29-1-2010
Onderkomens
genoten van heerlijk weekend!
met grote groep in 2 huisjes heerlijk genoten. Sauna, zonnebank, keuken met alles er op en erin. Goede bedden, mooi park!

Fam. met jonge kinderen, Nov. 2009 Femmie Dolstra, 28-1-2010
Onderkomens
Geweldig genoten van een weekendje weg
Wij zijn een weekendje op dit park geweest en we vonden het helemaal geweldig. We zijn lekker uitgerust. Het huisje was helemaal te gek, met een sauna en heerlijke bedden om te slapen. De keuken was van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser. Onze drie kinderen (15,12 en 9 jaar) hebben zich prima vermaakt. De service was piekfijn in orde en de mensen bij de receptie waren erg vriendelijk en behulpzaam. De speelgelegenheid voor de kinderen, zowel binnen als buiten, was erg leuk. Ons huisje lag aan het water, zoals de meeste huisjes, waardoor we een prachtig ruim uitzicht hadden over het park.

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 G.Veen, 5-1-2010
Onderkomens
Fantastisch huisje op rustig "landgoed".
Het park is rustig gelegen maar wel geïsoleerd van het dorp en bossen. Je moet voor elk uitje de fiets of auto pakken om iets leuks te gaan doen. De sauna in sommige huisjes is vooral heerlijk in de winter!!!

Vrienden, 2009 Patrick Mak, 30-12-2009
toppie, helemaal goed
het park is mooi verzorgd en helemaal onze smaak, mooie huisjes, nette eetgelegenheid en netjes verzogd.

Vrienden, Nov. 2009 Yolanda van Arnhem, 29-11-2009
geweldige plek echt fantastisch
Weekend van 20 juli op landgoed Timmerholt geweest, wat een geweldig mooie omgeving en wat een prachtig Landhuis , echt fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Goed beoordeeld

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?