989.826 beoordelingen - 39.215 bestemmingen - 232.078 accommodaties - 13.205 bezienswaardigheden - 4.747 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Drenthe > Dalen > Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte

Beoordelingen Center Parcs De Huttenheugte

-3  °C

9 februari 2010

6,6
6,2

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte in Dalen, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte bij:

Aankomst (optioneel)

332 beoordelingen van Center Parcs De Huttenheugte

NL (332)

6,6
6,1

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (67)
Fam. met oudere kinderen (10)
Fam. met jonge kinderen (63)
Vrienden (21)
Groepsreis (3)
Fam. met jonge kinderen, Mei 2009 Carolien Roumen, 5-2-2010
Onderkomens
Leuk park zeer kindvriendelijk!

Wij zijn al in een aantal parken geweest maar deze springt er net als het Meerdal echt uit!
mooi park, zwembad zeer kindvriendelijk voor kleinere kinderen!! Echt een aanrader.

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 kevin , 5-2-2010
5,9
Onderkomens
leuk park maar vies huisje

we zijn naar veel centerparcs geweest, maar dit huisje sloeg echt nergens op. WAT VIES!!!, je kan best een huisje hebben maar dit was echt het top punt. schimmel overal in de badkamer, vieze koffiezet en waterkoper alle bedden doorgezakte matrassen enz enz. na een klacht wel een bon voor koffie en gebak, en de helft werd gemaakt. maar de andere helft niet. wij komen hier niet meer terug zolang de huisjes zo vies zijn.

zwemnbad was echt top!!!echt heel kind vriendelijk.

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Mariska Stellingwerf - Gr..., 1-2-2010
9,6
Fantastische plek!!!

Het was geweldig. De kinderen hebben zich enorm vermaakt. Er is vanalles voor ze te doen en het zwembad is leuk voor groot en klein!!! Je kunt er heerlijk en gezellig uit eten en het wordt nog snel gebracht ook. Alles zit in een overdekt centrum. Gewoon top!!

Fam. met jonge kinderen, Jan. 2010 Irene, 31-1-2010
heerlijke vakantie, mooi huisje

We hadden een 6 ;ersoons vip huisje. Deze waren meer dan prima. Mooie ruime bank, flatscreen, dvd cinema set. mooi vernieuwde badkamers. Ruim en fijne indeling. Iedere dag lekker de broodjes aan de deur. Voor kinderen genoeg te doen.

Fam. met jonge kinderen, Mei 2009 Martine, 16-1-2010
Huisjes zeer verouderd

Wij zijn hier in mei vorig jaar geweest. Omdat we graag een klein beetje luxe op vakantie hebben, had ik een 6 persoons VIP cottage gehuurd.
Vol verwachting kwamen we aan op het park. De marketdome vonden we helemaal super, ons zoontje keek zijn ogen uit naar de vissen en de papagaaien. Het zwembad was heel mooi en ook de vele restaurantjes zagen er leuk uit (alleen wel jammer dat je steeds maar een paar dagen hebt per restaurant dat ze open zijn, zodat je niet echt kan kiezen)
Maar goed, toen kwamen we bij het huisje en dat viel dus even zwaar tegen! Oud, oud en nog eens oud. Vies ook! Het stonk en overal zaten vliegen. (jaja, ik weet dat het komt omdat de huisjes in het "bos" staan, maar goed, het droeg niet echt bij aan een "fris" gevoel) We voelden ons echt wel een beetje opgelicht dat we behóórlijk wat geld hadden betaald voor een zogenaamd VIP huisje, maar eigenlijk na een dag alweer naar huis wilden omdat dat 1000 keer nieuwer en luxer was. Kortom: leuk park, huisjes: JAMMER!

Vrienden, 2010 Ina, 16-1-2010
Onderkomens
Leuk park, zeker voor herhaling vatbaar

Het park is erg kindvriendelijk, maar ook leuk voor de ouderen onder ons. De service is goed, ze willen je graag verder helpen als je vragen hebt. Het park straalt een gezellige sfeer uit.

Fam. met oudere kinderen, Nov. 2009 Jarne, 8-1-2010
Onderkomens
Echt geweldige vakantie gehad, en een super huisje

We zijn in November naar de huttenheugte geweest, in een 6 pers VIP. Deze zijn echt super, de badkamers zijn net vernieuwd (bij meerdere parken van cp trouwens) en een geweldige nieuwe bank. Als ik 1 opmerking kan maken is het dat er in de sauna geen afvoerputje is, waardoor als je teveel water gebruikt er een plasje komt te staan. Zwembad is ook echt super en hetzelfde geld voor de market dome.

Fam. met jonge kinderen, Apr. 2009 Dirk en Yvon, 4-1-2010
leuke vakantie

geen minuut verveeld we hebben ons goed vermaakt in het aqau mondo. Er werd veel georganiseerd in het park en we gaan er zeker nog eens heen. hghryuur. dfgtretgretertetreterteretrert

Fam. met jonge kinderen, Dec. 2009 Fam. van den Boom, 4-1-2010
Heerlijke week

Ondanks de slechte recenties hebben we een heerlijke week gehad. okee de huisjes zijn gedateerd maar ons comfort huisje (876) zag er prima uit. En ik denk dat wij vrij nieuwe matrassen hadden want hier geen probleem mee gehad. De service was echt top, bij aankomst een e-ticket gebruiken en je hebt binnen 1 minuut je sleutels met de reisbescheiden. Ook als er zich een probleem voordoet, binnen no-time is het opgelost. Er was veel sneeuw gevallen tussen kerst en nieuw maar er werd goed geveegd en gestrooit.
Ook de animatie was erg leuk in de Action Factory. En niet te vergeten de profesionele vuurwerkshow in de nieuwjaarsnacht, prachtig!

Al met al een heerlijke week.

Met partner, Dec. 2009 Dennis, 25-12-2009
Heerlijk weekend gehad

Cottage: 806 - 2 persoons VIP HH273.
Voor het eerst in een 2 persoons VIP huisje gezeten en het was echt geweldig. Groot rond bubbelbad, een sauna, leuke keuken met vaatwasser en twee LCD tv's. Echt een geweldig huisje. In het verleden hebben we wel eens in een "normale" 2 persoons cottage op de Huttenheugte gezeten, nu voor 79,- meer, een VIP (bruidsuite) geboekt, het is het geld meer dan waard. Dagelijks ontbijt bij het Market Buffet, dit was ook zeer goed, voor ieder wat wils. De omgeving buiten de huttenheugte is een beetje saai maar dat konden we met zo'n huisje en gezellig park voor lief nemen. Zwembad is erg leuk, veel variatie en het centrum is heel gezellig. Huisje was volgens mij vrij nieuw en heel goed schoongemaakt. Echt een aanrader!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken

Iedere dag een nieuwe superaanbieding

Zoover Superdeal

Klik snel hier voor de superdeal van vandaag!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

• Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Zoover link in je website Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Welke Europese vakantiegangers zijn het slechtst gekleed?